Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość jeremiasz_zly

REKLAMY, OD KTÓRYCH NÓŻ OTWIERA SIĘ W KIESZENI!!!

Polecane posty

Gość Mmmooonnniiiqqquuueee
Ja pierdole, nie wierzę... Co to kurwa ma być ta "jupilaaaaaa"? Chyba tylko żeby nerwy mi zszarpać... A dobrze, że już nie ma reklamy Fa fa co? fari? faringooo kurwa faringówno, wstrętny babsztyl z końskim ryjem, wrrrrrrrr... I jeszcze te sepleniące bachory, które mają być słodkie i pocieszne, głównie pierdolące o żarciu, kotletach i innych bitkach. Wpierdalają to sztuczne ścierwo z torebek to i trociny we łbie zamiast mózgu. Ech, wkurwiłam się znowu...

Gość zegda
reklamy z bachorami - tragedia x reklama hohlandu z tym tlenionym spedalonym gnojkiem "ślepa genia" wywołuje agresje x wspominana śpiewana reklama always - zabija x rzygać na wszelkie reklamy

Gość zegda
x x "I jeszcze te sepleniące bachory, które mają być słodkie i pocieszne, głównie pie**olące o żarciu, kotletach i innych bitkach. Wpie**alają to sztuczne ścierwo z torebek to i trociny we łbie zamiast mózgu. Ech, wk**wiłam się znowu..." x x otóż to :D

Gość ŻENADA DO KWADRATU
Reklama czekolady Alpen Gold. Patologiczny głos lektora i te durne żarciki sytuacyjne... K U R W A -.-

Gość B A C H O R Y
Śmierdzące i żenujące bachory pod każdą postacią, w każdej możliwej reklamie. Fuj. Obesrańce :/

Gość Doe
Wkurzam sie slyszac dzieciara w reklamie serka Hochland...w leb bym mu dala no i zje...na reklama PLUSA Oba Ma..brak slow poprostu...

Gość nie nie i jeszcze raz nie
byłam całkiem tolerancyjna, jeśli chodzi o reklamy... ale niedawno wyszła reklama plusa z kobietą bez brwi. wszystko zostało zmiksowane, tak by aktorzy ciągle powtarzali -wyprze-dasz? dasz? daszdaszdasz? nigdy nie widziałam tak wkurwiającej reklamy. NIGDY.

Gość pies ktory robi
zdrową kupkę

Gość gochhhhha
dasz dasz dasz, tragedia!!!

Gość Genowefciunkaaa
ja to samo! nienawidze tej reklamy wyprzedasz dasz dasz, wyprzedam dam dam!!!! ja pierdole, i ta melodyjka, masakra!!! jak rano oglądam tv przed wyjściem do pracy o 7 rano i pokażą tą reklame to od razu mam zjebany nastrój przez nią!!!

Gość reklama heyah z leninem
wychodzacym z oka. Bez komencika.

Gość drof.c.xam
Wstrętne bachory i ich matka w reklamie syropu LIPOMAL. A raczej pod koniec reklamy, kiedy cała gromada tych downów podskakuje wspólnie. Booooooże...

Gość AROMACTIVE
Fakt ten LIPOMAL to patologia :/ Ale dla mnie jeszcze gorsza jest ta reklama w radio ''...Mamusiuuuuuuu, a co mi przykleiłaś na piżamceeeeee...'' Ku*wa. Aż jestem za ustawą aborcyjną...

Gość Olga21321312
,,kłykcik"! nienawidzę tej reklamy :O

Gość GĘŚ ALBO ŚLEPA GIENIA
Zgadzam się z koleżanką / z kolegą powyżej - jesteśmy zaje*iści :D Ja też gardzę tym bachorstwem w reklamach. Tfu! No i moje ulubione - ''...Niech gęś mnie kopnie, albo ślepa Gienia...'' - o ch*j mu chodzi?! LOL

Gość luffa
Jak chodzi o relkamy plusa to dno ale kiedys mieli lepsze...

Smakija. Kurwa. -,- Mam dość jak słyszę to ścierwo. A ten kurwa raper z dupy 'niech gęś mnie kopnie albo ślepa Gienia'. Ja kurwa ani gęś, ani ślepa, ani Gienia ale z chęcią Cię bachorze kopnę w dupę, aż kurwa zmądrzejesz i Ci zniknie z mordy ta cwaniacka mina samozadowolenia. Żenada...

Gość KOPNIĘTY PRZEZ GĘŚ
''...Niech gęś mnie kopnie, albo ślepa Gienia...'' JA PIER.DO.LĘ Jak widzę tego bachora i całą tą szczęśliwą rodzinkę (ojciec wystylizowany na hipstera miażdży), to jestem za aborcją. LOL

No co Ty gadasz? Tak mnie wkurwia ten bachor, że od razu to przełączam, ale w takim razie muszę tego hipstera obczaić. Tylko czuję, że się jeszcze bardziej wkurwię. Lol :P

Gość Driadaa
A ja nie mogę znieść reklamy Pepsi, gdzie facet dosłownie żłopie ten napój przełykając go obrzydliwie głośno. Aż mam ochotę zwrócić tygodniowe posiłki ja to słyszę. I jeszcze ten tłum, który biegnie się po tych obrzydliwych odgłosach napić :o

Gość OREO / MLEKOVITA
Jak wyżej... Nie cierpię tej zarozumialej bachorzycy z Oreo i tej rodzinki z reklam Mlekovity. Mamusia, Tatuś i ten synek. BRAK SŁÓW jak ich widzę :D

Gość CzekoladaCastingCremeGloss
Cześć nerwuski! ;-) Muszę sobie z rana użyć, bo szykując się do pracy natknęłam się na dwie ze swoich ukochanych reklamówek. Jak widzę tę pannę, która na potrzeby reklamy włosy miała stylizowane kosmetykami za ileś set dolarów, a tutaj chrzani o Creme Gloss... No właśnie. Nóż mi się otwiera :-D I jeszcze ta ślicznotka z paradontozą w reklamie tuszu Rimmel. - ''Get a London look'' . LOL -.-

Gość biała rękawica
mnie wkurza wojewódzki i mozil w reklamach playa

Gość trooloololo
Reklama z Wojewodzkim w Play i te kretynskie panny, ktore za nim wrzeszcza biegajac :-/ OREO. Moj numer jeden. Mam alergie na ta mala, zarozumiala bachorzyce.

Gość vcnasl
Z całą pewnością będę w tym roku bardzo uważać żeby nie kupić loda firmy Koral ze względu na mega durną, okropną i irytującą reklamę z panią Koroniewską obrzydliwie oblizującą paluchy, zachowującą się jak totalna idiotka i powtarzającą durne teksty, jakby miała maksymalnie 5 lat :o Dawno żadna reklama mnie tak nie denerwowała

Gość wddwwwfwfwe
,, bierz co chcesz "- kto to wymyślił ? :O albo ,, kocie , co tam w robocie"

Gość żę tak powiem
vcnasl zgadzam się z Tobą, reklama lodów koral porażka... Podobnioe raklamy netii z Tomaszem Kotem totalne dno. Za to podobają mi się ostatnio reklamy Euro Bank-u.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się