normalnie jestem w szoku 0 Napisano Październik 2, 2009 nowa reklamia jakiegos kindera gdzie mleczny batonik i kakako "sa na randce" to jest takie dno ze juz nizej upasc nie mozna:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yorkie 0 Napisano Październik 3, 2009 To nie mleczny batonik i kakao są na randce, tylko czekolada i szklanka mleka. Fakt, na maxa wkurzające. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dhjewdkewde Napisano Październik 4, 2009 mnie wkurza reklama maxi king z tą obleśną blondynką nie wiem jak można kogoś ak brzydkiego zaangażować do reklamy. ta murzynka jest znacznie ładniejsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
normalnie jestem w szoku 0 Napisano Październik 4, 2009 tak, fakt, moja pomyłka. ale ta "speed date" to straaaasznie posrany pomysł:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yorkie 0 Napisano Październik 4, 2009 heej ktoś odpowie na moje pytanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość voice Napisano Październik 4, 2009 jeżeli myślę o tej samej reklamie co Ty, to jest Regina Spector- two birds też na początku myślałam że to lenka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady SunLight 0 Napisano Październik 4, 2009 A pamietacie reklame "OBLEJE PANA OLEJEM!" - ten rozowy vanish chyba. Przeciez jakby mnie ktos na ulicy oblal olejem to by dostal w pysk o_O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość reklama Cyfry + Napisano Październik 5, 2009 gdzie facet wkłada wtyczkę do kontaktu, następuje krótkie spięcie i koleś widzi jakieś Hinduski strasznie wyjące, fałszujące i miauczące o Cyfrze i HBO :O, Boże odpuść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rayman 0 Napisano Październik 5, 2009 no,racja,to jest Regina Spektor - Two Birds Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yorkie 0 Napisano Październik 9, 2009 Dzięki :D O ja cie, ta reklama encyklopedii pwn i to dziecko co mówi na oońcu "rośnie na ziemi, bo to bylina"... Żałosne... A, i te miauczące baby o canal plus i hbo też są wkurzające Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość d.z.i.a.d. Napisano Październik 10, 2009 A ja nie nawidze reklam typu zadzwoń 0 700343434 (chodzi mi o sex telefony). wtedy to bym tv najlepiej wykurwił przez okno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rayman 0 Napisano Październik 10, 2009 tak,reklama pwn strasznie mnie wkurza - kup 345 tomów nowego wydania pwn,to będziesz wiedział że ananas "rośnie na ziemi, bo to bylina" :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ogryf Napisano Październik 10, 2009 Najlepsza była reklama z plusa: ktora brzmi mniej wiecej , tak : Hej , Hej chłopaki domyslam sie ze przyszliscie , po najbardziej muzyczny telefon na rynku , i teraz : Empetrucha , Karciocha pamięciochy , słuchafony jak dzwony ha :D , to jest to co czytalismy w ulotce - no mowiłem ci - JA , hahaha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rayman 0 Napisano Październik 10, 2009 Empetrucha , Karciocha pamięciochy , słuchafony jak dzwony... Tak,do dziś czasem używam tego tekstu,jak ktoś się mnie pyta,jakie funkcje ma mój telefon ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mi się podoba ta nowa Napisano Październik 10, 2009 reklama z wedla ,, motylem jesteeem " ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yorkie 0 Napisano Październik 14, 2009 A mi się podoba ta reklama muzodajni (chyba) z samsungiem corby jak ten chłopak siedzi w autobusie a jakiś facio gra na akordeonie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bope Napisano Październik 14, 2009 ta reklama o której pisze Yorkie jest zajebista. w ogóle ten koleś taki sympatyczny, aż miło patrzeć :D słownik pwn to istna miazga, podobnie jak te wyjce z reklamy o hbo/canal+. jedyny plus to tekst: to jasne jak słoń, uśmiałam się nieziemsko za pierwszym razem, ale podobno mam zryty beret. i kiedyś była reklama jakiegoś leku na ból głowy czy chuj wie czego, jak baba stała za barem i darła mordę przekrzykując muzykę, wychwalając przy okazji lek pod niebiosa. no dramat, to już wolę maratończyka, który nie poddaje się przed startem i który jest ofiarą wściekłego fryzjera. reszty reklam nie pamiętam, ale to dlatego, bo telewizor mam jedynie w weekendy, na szczęście nie muszę na nie patrzeć :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oglądam sobie reklamę Napisano Październik 14, 2009 różnych psów w samochodach i zastanawiam się - czy to reklama jakiegoś żarcia dla psów, czy może samochodu. A na końcu okazuje się,że to reklama......czekolady Wedla! :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość voice Napisano Październik 14, 2009 nienawidzę tej reklamy strepsila czy jakoś tak, jakiś lek na zatkany nos czy coś... 2 babki w pracy przy biurkach na przeciwko siebie i jedna gada przez telefon "Mareczku nie mogę z tobą rozmawiać..." itd i ten jej przerażające, totalnie irytujące rżenie, jak to słyszę to aż mnie nosi;/ grrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rayman 0 Napisano Październik 15, 2009 To ja też chyba jestem inny,bo tekscik "To jasne jak słoń" też mnie bawi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yorkie 0 Napisano Październik 15, 2009 Ktoś mówił, że się śmieje z tego "jasne jak słoń" i że podobno ma zryty beret. Jeśli się ktoś z tego w ogóle śmieje, to naprawdę ma zryty beret. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bope Napisano Październik 15, 2009 rayman, mamy naprawdę zryty beret Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rayman 0 Napisano Październik 16, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=H5xlM2tzD5I 7:58 do 8:03. Wyjaśnienie,czemu mnie to jakoś bawi :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yorkie 0 Napisano Październik 19, 2009 Mi się podoba ta reklama Orange "Ty i 3" co ci na motorku prawie przejechali żółwia, z tą melodyjką "dindindindundundindundin..." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lucky Luke Napisano Październik 19, 2009 Ostatnio najbardziej działają mi na nerwy reklamy: -Cyfry +, bodajże, w niby-bollywoodzkich klimatach - teraz zmienili głos tej babki, ale wcześniej nic nie dało się z tego zrozumieć, a jazgot był straszny; -Danone, w której nadjeżdża dwupiętrowy danonobus - no skręca mnie, jak ten dzieciak to gada; -Cholinexu, z tą kobitą, która ma totalnie niewyjściową fryzurę, a do tego stara się być tak przekonująca, że osiąga wręcz odwrotny od zamierzonego efekt (przynajmniej w oczach co najmniej średnio inteligentnego odbiorcy); -tego banku (Polbanku?), w której "pieniądze ROSNĄ! O TAAAAAAK!" - szkoda, że nie pokazali jeszcze, jak ten dzieciak spuszcza się gęstą spermą na całą swoją rodzinkę; -Actimela - nawet nie muszę uzasadniać; -no i generalnie wszystkie reklamy z pokazywanym gównem, sraniem u kolegi czy u babci, familiami, które fałszywie cieszą japy na widok byle jadła, pseudouroczymi dziećmi, których chyba jedyną zaletą jest wada - wymowy. Na razie tyle. Grrr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yorkie 0 Napisano Październik 20, 2009 Siedzę sobie przy stole, kulturalnie jem obiad, oglądam tv. Leci jakaś reklama pampersów. Myślę sobie - przecież gówna nie będą pokazywać - i jem w spokoju dalej. A tu mi nagle wyjeżdżają z WCHŁANIANIEM RZADKIEJ KUPKI DZIECKA. Reszty już chyba nie muszę pisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DUSia19 Napisano Październik 20, 2009 Ale się uśmiałam:D:D:D:D No mnie Bollywood tez wnerwia :o A psi psi coś na drogi mocze czy prostatę:o jejku jak on mógł w tym wystąpić?? Natomiast najlepsza na świecie to reklama plus z czerwonym kapturkiem:D http://www.youtube.com/watch?v=AvEh7gwyKAs&feature=PlayList&p=2346EC2CDD34C740&playnext=1&playnext_from=PL&index=17 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rayman 0 Napisano Październik 20, 2009 To reklama Heyah,ale tak - wymiatała ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rayman 0 Napisano Październik 20, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=NiFG7O-e4tY ta reklama mi się kiedyś podobała ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-Migotka- 0 Napisano Październik 20, 2009 Rutinoscorbin bleeeee....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach