rayman 0 Napisano Wrzesień 5, 2009 http://i4.ytimg.com/vi/_-pBTswk_L0/default.jpg taki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fioletowaaaaa Napisano Wrzesień 6, 2009 Ostatnio wkurwiają mnie reklamy kawy Prima z babką zmuszającą Mirka do opowiadania debilnych historii, np. o tym, jak uderzył piłką w radiowóz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesse Napisano Wrzesień 6, 2009 wkurza mnie Steczkowska, która pręży się jak kocica w rui i macha łbem bo "chce się założyć z każdym z was", Turbodynamomen i Actimel z brzuchami, sa obleśne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vi Napisano Wrzesień 6, 2009 Nieeee! Kurwa! =,= Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MMMoooNNNiiiQQQuuuEEE Napisano Wrzesień 8, 2009 Fara para cira para tonga :D:D Kruczki i Heyah :D Leżę przy tym ze śmiechu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yorkie 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 No ta nowa Heyah z tym kotem ze "Sru" jest super :) ma ktoś do niej linka np. na YouTube? Bo ja jakoś nie mogę znaleźć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yooo Napisano Wrzesień 8, 2009 Heidi Klum z wiatrem we włosach szczerzaca zęby i wrzeszcząca "MOJA FRYZURA TO WYTRZYMA!!!".cholera mnie bierze jak to widzę i słyszę zwalony głos tej dublerki :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to sru........ Napisano Wrzesień 8, 2009 prosze:) http://www.youtube.com/watch?v=1n9SYRimpR4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rayman 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 teraz jeszcze jest - Heyah - Nie tolerujemy kruczków http://www.youtube.com/watch?v=IrlmLgwiUnw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yorkie 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 Dzięki rayman :) Do no to sru...- chodziło mi o reklamę "nie tolerujemy kruczków" a ona była z tym kotem ze sru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuozn Napisano Wrzesień 10, 2009 Mam dość debilnych reklam Play! Po prostu rzygać się chce, najeżdżają na inne sieci komórkowe, a sami są beznadziejni! ,,Jest Prima jest rozmowa" Mirek opowiedz...aaaa! Duży kapsel - duży debilizm! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yorkie 0 Napisano Wrzesień 11, 2009 Fakt, play jest do dupy. Mnie wkurza reklama MAXI KINGA (Soł naaaaajs) z piosenką "Fly high" i tym facetem co ją śpiewa... I jeszcze to "massive satisfaction" -OMG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sratatatatatatatatatatata Napisano Wrzesień 11, 2009 a mnie wkurwia reklama tego ketchupu na "H"jak ta bula takim wkurwiajacym glosem taka wkurwiajaca piosenke spiewa!!!!normalnie musze przelaczac bo cala sie gotuje!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość guma do żucia Napisano Wrzesień 11, 2009 w któerj facet całuje psa;]...fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiula84 0 Napisano Wrzesień 11, 2009 Zawsze jak słyszę w tv "Telekomunikacja Polska" wymawiane przez Czubównę dopowiadam sobie "bywaj zdrów". No kurka nie wiem dlaczego tak mi się nasuwa na myśl ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiula84 0 Napisano Wrzesień 11, 2009 * Pan Pikuś z commercial aviva * Hohland i sepleniące dzieciaki o serze * soCysty kurczak * zupa - bukiet * a może by się go pozbyć? i jej też * dzieciak, który kupę zrobi tylko u Tomka * laski które mówią o bezbolesnej depilacji a tak naprawdę nie mają włochów i problemu z ich usuwaniem * Steczkowska która się zakłada, Kukulska która będzie używała pasty codziennie i inne "gwiazdy" * wszelkie reklamy środków przeciwbólowych Oj znalazłoby się jeszcze pare ;) A reklama Żabki była nawet fajna.Reklamy Biedronki są rewelacyjne! Z niecierpliwością czekam na nowe. Tesco też ma czasem coś fajnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poszło oby doszło Napisano Wrzesień 12, 2009 * Rutinoscorbin z babką,która ma 4 dzieci. W tej reklamie nic się nie dzieje,baba pieprzy trzy po trzy. Zmarnowali czas antenowy na wielkie NIC! * Jest jeszcze taka reklama jakiegoś narzędzia czy co to tam jest z robotnikiem (hydraulikiem?) co się tym czymś zachwyca, ,,ale jakość!". Jak to pierwszy raz zobaczyłam to się strasznie śmiałam,myślałam,że to jakiś żart ;) * Baba,która chce się pozbyć soli,tłuszczu,a najlepiej w ogóle smaku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yorkie 0 Napisano Wrzesień 12, 2009 Czy możecie mi podać tytuł piosenki któr leci pod koniec reklamy Volkswagena (tylko nie wiem jakiego)? Mi się wydaje, ze śpiewa ją Pink, ale nie jestem pewna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość głodnaaaaaaaaaa Napisano Wrzesień 13, 2009 ,,Jasny gwint! Ale jakość" - no comment! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiedy do ciężkiego hooja Napisano Wrzesień 13, 2009 zdejmą tę koszmarną reklamę pasty do zębów Kukulskiej..................Szok .Tak rzadko oglądam TV i ZAWSZE się koorwa na nią napatoczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość reklama proszku ariel Napisano Wrzesień 13, 2009 baba w ohydnej zielonej kiecce szwendajaca sie wsrod drabin, a potem w tej samej kiecce idaca na przyjecie. Kiecka paskudna, baba obrzydliwa (i te jej masakrycznie krzywe giry :O). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rayman 0 Napisano Wrzesień 13, 2009 Yorkie,jeśli chodzi o reklamę volkswagena polo, to tak, to Pink, a tytuł piosenki to "Bad Influence" . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
botha 0 Napisano Wrzesień 13, 2009 reklama brise czy briz spray 'mamo mamo chce kupke, ale ja chce u Tomka' jak wydze wyraz twarzy tego bachura mam ochote powybijac wszystkie dzieci na swieci!e :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rayman 0 Napisano Wrzesień 13, 2009 nie! nie rób tego :D ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
botha 0 Napisano Wrzesień 13, 2009 hie hie chyba musialabym zaczac od mojej corki wiec sie powstrzymam :D ale moja reakcja na 'mamo ale ja chce u tomka' bylaby $%^%&%^&%£$R"£ :D:);) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yorkie 0 Napisano Wrzesień 13, 2009 Dzięki rayman :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MMMoooNNNiiiQQQuuuEEE Napisano Wrzesień 14, 2009 Ostatnio wkur.wiają mnie 3 reklamy: 1. Orange Happy Day Nowy Orange Go - jak po kolei zapalają się światła nad ludźmi, ten się kąpię, tamten śpi itd... Noż kur.wa nie trawię tej reklamy, jak to widzę to mnie mdłości biorą. Chyba miała być fajna ambitna reklama a jest natrętna jak mucha gdy śpię. 2.Cholinex - i ta laska z tym hasłem "Sprawdziłam we (czy na?) własnym gardle" -łahahahahahah xD skojarzenie mam jednoznaczne. 3.I tu raczej wkur.wienie to złe słowo, raczej moją reakcję na tę reklamę określę jako "wtf is?;>" Simplus i te włochy pod pachami!!! Ahahahhaha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lauretka Napisano Wrzesień 16, 2009 wszystkie reklamy simplusa, a szczegolnie ta najnowsza z KLAKAMI pod pachami o matko! :(( aż mi sie niedobrze zrobilo jak to zobaczylam. albo jeszcze z tym dzieciakiem, co babka pyta: co wydobywa, a ten maly z wielkim zacieszem i sepleniac: "NO SMAK!" szlag mnie trafia jak widze te falszywa radosc. i reklamy orange gdzie zapalaja sie swiatla nad kazdym a najlepsze to ten facet z popcornem w kinie i popcorn w powietrzu... reklama netii z panem kotem... nie mam nic do niego, ale ta sceneria mnie ogolnie wkurza... a najfajniejsza reklama to ta z kruczkami heyah ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eunice88 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 Nawet fajna jet ta reklama simplusa śmieszna przynajmniej ;) to takie włoskie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eunice88 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 a denerwuje mnie reklama ferrero romuar czy jakoś tak z tym fortepianem nie wiem dlaczego. No i reklama chyba orange gdzie przez te poskręcane rurki mówią,, halo" a szczególnie ta pierwsza babka co sie odzywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach