Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie trzydziestkaaaaaaa

Seks w stałym związku raz góra dwa w miesiącu,co Wy na to?

Polecane posty

Gość Patrice
Fru fru, a nie sądzisz, że oderwanie głowy od obowiązków chociaż na chwile bywa relaksujące, odświeżające i doenergetyzowujące (ale słowo ;) )? A to, że się żona zapuściła..... kiepsko, ale Ineedhelp nie narzeka jakoś na to.... Poza tym całkiem możłiwe, że się zapuściła i to jest powodem, że unika seksu, bo nie jest z siebie zadowolona. Złożony problem. Tyle, że jeśi rzeczywiście to partnerowi nie przeszkadza, że ona ma nadmiar tu i tam, wystarczy żeby powiedział jej, że ona jest dla niego najpiekniejszą kobietą na świecie i ze on kocha ja właśnie taką, bla bla bla, wraca uśmiech na twarz, naprawdę :)

Gość olkajabolka
Ja mam podobnie.Sex to swieto.Dwa lata po slubie.Zero orgazmow.Wszystko poza tym rewela.

Gość frufru
ja sądzę, ale ja jestem nietypowa :) u kobiet seks zaczyna się w głowie. jak jesteś zmęczona to myslisz o tym żeby odpocząć. jak dużo pracujesz to myslisz o tym jak tu jutro obowiązki rozplanowac. jak jestes na stanowisku kierowniczym to myslisz o odpowiedzialnosci i o tym czy wszystko jest zrobione OK. na sex to tu nie ma miejsca...

zależy od kobiety, moja żona mówi , że na seks ze mną nigdy nie jest zmęczona. Porucha sobie i zasypia, jak była na 12 godzinnym dyżurze w szpitalu.

Gość frufru
to jest nas dwie nietypowe :P

Gość Patrice
Wiem Frufru o czym "mówisz". Tylko że to jest tak, jak z aerobikiem. Nie chce Ci się, bo jesteś zmęczona, ale jak Cię ktoś zmobilizuje, zaciągnie Cie koleżanka, to wracasz do domu z uśmiechem i masą świeżej energii, nie tak jest? To samo jest z seksem. Oczywiście, ze seks zaczyna się w głowie, nie ma co szastac otworami jak głowa jest ciągle w biurze. Jeśli Twój facet to potrafi, to zapomnisz przy nim o pracy.... Tyle, że z tym bywa marnie, szczególnie w stałym związku. Mój czasem zaczyna robić mi masaż, olejkiem masuje, masuje, plecy, kark, ramiona, miło uciska, o seksie nie ma słowa. A jadnak rozluźniam się i za trochę głowa produkuje miłe wizje, potem pulsowanie w dole brzuca i już go chcę. I bywa pięknie. Ale to też trzeba umieć, albo mieć odwagę spróbować. Przecież to jasne, że nie wystarczy do mojej gotowości, że facetowi stoi, a oni czasem myślą, że właśnie to wystarczy....

Gość Stefan888888888
bo seks sie nudzi z czasem. Lepszy film, serial, gra...

Gość eagel of death metal
miałam tak samo z byłym, seks raz na miesiąc a i to łaskę mi robił, męczyłam sie przez 3 lata, z moim obecnym facetem jestem prawie 2 lata, kochamy sie co najmniej co 2 dzień, czasami jak mamy ochotę to nawet kilka razy w ciągu dnia i jest wspaniale.

Gość Patrice
Wiesz, spoko, faceta można zmienić, ale jak to mąż, albo ojciec Twojego dziecka, albo jedno i drugie, i do tego poza seksem wszystko układa się świetnie, to nie wiem czy bym rezygnowała z tego co mam na rzecz wielkiej niewiadomej, tym bardziej, że na początku zwykle jest przewspaniale, a potem dopada nas spadek libido ;) . Można temu zaradzić, jak widzę po sobie ;) , trzeba tylko chcieć.

Gość michaell
Ja mam 23 lata i moja dziewczyna ogranicza mnie do 1 razu na miesiac... I wiecie co zrobie? Zostawie ją bo pomyślcie ja z nia jestem 3 lata prawie a co dopiero bedzie pozniej?? Pomyslcie o tym. Wiec ja jestem wlaściwie wolny bo dzis jej to wygarnolem. Chętnie poznam Pania ktora od życia chce czegos wiecej niz raz w miesiacu moje gg 7607642. Do nieczego nie zmuszam poprostu skoro wy macie dziewczyny taki problem jak ja to czemu nie poznam kobiety ktora mezczyzna zanidbuje

Gość michaell
moim zdaniem nawet jak to maż ... moja kuzynka tak zrobila i ma nowego meza z ktorym jest szczesliwa dzieci rowniez. Ale opcja zmiany meza to opcja zaawansowana i faktycznie trzeba to przemyslec. Ale jesli chodzi o zwykly zwiazek to jesli ktos sie nie zgadza z moja opinia ze nic na sile to prosze pisac. Przeciez po co byc z kims kto robi to z przymusu a my mamy wieksze wymagania jest wielu facetow w takiej sytuacji jak wy dziewczyny. Jednym z nich jestem ja i chce poznac prawdziwa kobiete ktora jest w stanie zakonczyc moje męki tego ze mam sex raz w miesiacu.. Bo tak sie zyc nie da trzeba sobie zadac wtedy pytanie czy to milosc czy rutyna bo ja juz wiem ze u mnie byla chyba rutyna ze strony mojej kobiety. Oddalem jej calego siebie i tu nie sciemniam. Kwiaty conajmniej raz w miesiacu wypady na imprezay na kolacje gotowalem wozilem gdzie chciala robilem wszystko naprawde. A jak chcialem sie pokochac to co? Boli mnie brzuch niedobrze mi itd... Brak popędu sexualnego na maxa... Mialem wiele okazji zmienic kobiete poniewaz malem mnostwo propozycji ale zadalem sobie pytanie jesli to bedzie to samo? Wiec mysle ze najlepszym miejscem na poznanie kogos kto ma ten sam problem co ja jest to forum wiec jesli ktoras z Pan wie czego chce chcetnie poznam ale zaznaczam nie jestem frajerem ktory jest tu wylacznie dla sexu ja pisze zeby kogos poznac bo mam problem ten co wy. 7607642

Gość moze ktos pomoze
Mam podobnie jak kolega :( dużo czytałem często piszecie że to winna faceta albo rozwud i zmiana partnera ehh ale skoro oprocz braku sex u jest mi dobrze to po co zmieniac partnerke ? na taka ktora bedzie dobra tylko w łóżku ? tylko nie piszcie że pewnie jestem nie czuły bo tak nie jest staram sie i to naprawde strasznie codzennie rano sniadania mile sms, słówka wypady do kina, spacery kwiaty, wspolne rozmowy na temat przyszlosci. nie mam juz siły jestem wykonczony tym wszystkim ale nie zostawie jej bo mnie pociaga i ja kocham, tym bardziej ze kiedys bylo inaczej i bylo sporo czesciej i cudowniej. jakis czas temu przestala brac antykonc proszki moze to pomoze jak nie to nie wiem :( JAK KTORAS Z WAS ZASPOKAJA MEZA TYLKO 2 LUB 3 RAZY W MIESIACU POSTAWCIE SIE W NASZEJ SYTUACJI JAK MY SIE CZUJEMY

a ja moje drogie Panie mam problem wrecz przeciwny... Mam 23 lata jestem nie za wysoki ale wysportowany. Sam siebie nie bede ocenial ale podobno jestem bardzo przystojny ja bym raczej powiedzial ze jestem przecietny. Mam lub raczej mialem kobiete z ktora bylem 3 lata ponad. Na poczatku sex to byla przyjemnosc robilismy to nieraz 2 razy dziennie pozniej byl taki okres ze ona miala mniejsze potrzeby i bylo duzo zadziej ale pozniej znowu byl tzw szal... teraz hmm wlasciwie jestem jzu sam.. dziewczyny niech nikt wam nie mowi ze sex nie jest wazny. Wedlug mnie to jakies 70% powodzenia zwiazku zalezy od tego o ile nie wiecej. U mnie brak sexu zniszczyl zwiazek . Wiekszosci Pan tu obecnych tez zniszczy dlatego drogie Panie jesli wasz facet nie chce to jest poprostu leniwym dupkiem bez zycia a skoro juz jest bez zycia to dajcie sobie z nim spokuj. Ja sie meczylem z taka laniwa kobietka dlugo i wiem ze to byla strata czasu. Ja potrzebuje tzn potrzebuje lubie sie kochac lubie to robic czesto mogl bym codziennie ale oczywiscie nie musze. Wiem tylko ze moja kobieta nigdy sie nie bedzie nudzila chyba ze trafie na kolejna nudziare ktora jest zawsze zmeczona i obolala heh. Ja chcial bym w łóżku experymentowac chciał bym to robic w kazdy mozliwy sposob , chciał bym po fajnej kolacji wziasc oliwke rownomierne ja rozbierac i smarowac ta oliwka, uwielbiam gre wstepna bez niej u mnie nie ma sexu. Miałem w sumie tego nie robic ale powiedzmy sobie szczerze jesli mam szukac przypadkowej kobiety to wole zaryzykowac i poszukac kobiety ktora ma takie problemy jak ja wiec jesli jest tu jakas dziewczyna ktora ma takie potrzeby i problemy jak ja to moze sie poznamy?? 7607642

Gość wolna suka: >
Witam wszystkich... mam k.. ten sam roblem. Na początku bylo extra - dopoki nie zamieszkalismy ze soba , sex codziennie przez jakis miesiac. Zamieszkalismy i co? 2 miesiace spoko sex byl. A od pol roku powiem szczerze męczę się okrutnie - sex raz w miesiącu i własnie pojawia się tu opcja ''żebrania o sex'' k... to ja kobieta mam żebrać o sex? Powiem więcej facet jest totalnie do bani ani razu nie zrobił mi minety przez ponad rok chociaż ciągle o tym wspominałam. Wstęp do sexu? Jaka k... gra wstępna dla niego to uwaga - łaskotanie a później pomacanie cycków od niechcenia i ruchanie. W dodatku rozwodnik. Niestety wiem że gówno do mnie czuje i przez cały ten czas byłam oszukiwana bo on wciąż kocha swoją byłą żonę. Na pytanie czemu raz w miesiącu ? odpwiedź przyszła mu łatwo - rucha jak ma ochotę. Lol drogie Panie jeśli wasz ''facet'' ma podobne zachowania plus jakieś 7800 zdjęć i filmików o ruchaniu na kompie , jest wobec was obojetny , woli kazdego oprocz was łącznie z grami komputerowymi - to go rzućcie w pizdu :> Pozdrawiam Wolna suka : >

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Jestem kobietą, która uwielbia seks jest dla mnie wszystkim. Tutaj zobaczysz moje foty i nr tel :http://sex-rozmowy.pl/sabina_sex_telefon.html Chcę to robić przez cały czas, masować, lizać, ssać, twojego Twardziela. Zadzwoń do mnie, a przekonasz się, że wiem jak sprawić żebyś był zadowolony.

Gość gość
Jak ja zazdroszczę takich problemów. Mój chłop za to może codziennie, często kilka razy. Gdy wracam z pracy, widzę go i to jego spojrzenie i potem bierze mnie za rękę to już wiadomo, co będzie dalej :O Gdy jęczę, że zmęczona jestem, to wtedy mnie uspokaja, że mi tylko masaż zrobi, ale na masażu nigdy się nie skończyło :( Już z jedzeniem kombinowałam, żeby mu jakieś antyafrodyzjaki zapodawać, ale to nic nie dało :O Żadna skrajność nie jest dobra i tyle. Czasem chciałabym sama z siebie poczuć, że mi brakuje seksu, postarać się, pouwodzić ceregielami typu bielizna, agresywna zachęta, a nie mam szansy, bo on ciągle wychodzi pierwszy z inicjatywą.

Gość gość
Fajnie masz, chciałabym takiego ogiera

Gość gość
Kochani absolutnie wyrzućcie z sypialni telewizory!!!W salonie,jadalni ok ale w sypialni unikajcie wszelkich rozpraszaczy (czyt. TV). Ponadto polecam szczerą rozmowę dot. Waszych potrzeb, relacji. Problemy starajcie się omawiać na bieżąco lub kilka godzin przed snem (odprężenie). Postarajcie się też zaskoczyć swoich partnerów np. Sexowna bielizna, masaż, delikatne perfumy działające na zmysły, romantyczna muzyka, świece, wino- pomysłów jest wiele. Dla mnie sypialnia jest azylem czyli bez TV, bez telefonów, tylko budzik który budzi Nas do pracy.Uwierzcie że atmosfera i ilość rzeczy w sypialni ma ogromne znaczenie im mniej rzeczy tym lepiej ponieważ skupicie się bardziej na sobie.

Gość gość
Ja osobiście probowalam rozmowami,czasami mi juz nerwy puszczaly i plakalam i nic.Seks średnio 3 razy na miesiąc,a czasami raz.Zero gry wstępnej,zero minety.Zawsze te same dwie pozycje.Tez myślę o skoku w bok z byłym facetem bo on akurat wiedział jak mnie rozpalic,ale nie potrafię.F**k :(