Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość wściekła i rozczarowana

dlaczego teraz młodzi mężczyźni wolą dojrzałe kobiety?

Polecane posty

Gość Jak chce poruchać to i babcię
przeleci;);)

jak nie ma innego wyboru ,albo taki fetysz to i babcię ;) ale każdy normalny facet woli młodsze

Gość jak to??
stare rozklapichy dla idiotow 🖐️

Gość do Monique
jest wiele bardzo atrakcyjnych zadbanych starszych kobiet, super laski i w glowie maja poukladane

ale młodszym nie dorownają. ciało już nie jest takie , cera nie taka , zmarszczki się pojawiają..

Gość do seksu kazde kobieta
mlode sa naiwne i glupiutkie, nie wiedza czego chca i latwo je owinac wokol palca. mloda= latwa dziura do przelecenia, wystarczy puscic pare banalow, ale do zycia sie nie nadaje.

ale młodsza jest dla facetów poprostu ŁADNIEJSZA . bo im jest się starszym tym ciężej dobrze wyglądać

Gość do Monique
kazda mloda bedzie zaraz starsza, a wiele zadbanych starszych kobiet wyglada lepiej niz mlodsze i ma oprocz ciala tez inne walory do zaoferowania

nie rzucaja, tylko biora sobie na kochanki dla odmiany i traktuja jak miesko do przeruchania:-D

No każda ,ale to nie zmienia faktu ,że młode ciało to młode ciało i nie możliwe żeby 40 latka była atrakcyjniejsza od ładnej 20 latki

Gość do Monique
moze byc ladna i zadbana laska popatrz sobie na 40stki np. Kozuchowska z mezem 9lat mlodszym;-) 100x lepiej wyglada niz niejedna 20stka, a atrakcyjnosc to nie tylko wyglad chyba, ze ktos tak plytko mysli

Gość całkowicie czarny kot
Monique - jakies kompleksy? :D

tak on ja sponosruje (kasa) i leci na jej dupe, a ona jest jego utrzymanka:-D

Nie poprostu taka prawda ;) młode jest piekne .a wiązą się czasem ze starszymi bo : albo są bogate ,albo np są sławne jak korzuchowska itd

faceci na,, mądre " i starsze kobiety nie lecą ;) oni na ciało lecą i z tego się bierze ich miłość.. reszta to wyrachowanie

I też wiem ,że bede kiedyś miała te 40 lat ,ale cóż.. poki jest młodość trzeba ja wykorzystać ;)

Gość madralinska zakompleksiona
powyzej to wytlumacz dlaczego Makowiecki ozenil sie z 7 lat starsza Reni Jusis? jestes strasznie plytka

Zawsze byłam z młodszymi facetami. O 5, o 4 i teraz 7 lat. Lubię młodszych. A młodsi lubią mnie. Kazdy wybiera to co lubi. I tyle. :-) PS. Mam 32 lata i wierz mi, że wyglądam lepiej niż niejedna młda koza. :-P

i wiecie co? poki jestem młoda bedę sobie sypiać z duzą iloscią facetów nawet żeby potem nie żałować ,że zmarnowalam najlepsze lata i mam gdzieś co myslicie o tym :P

I w ten sposob jest zachowana kosmiczna równowaga... Nikt sobie nie wchodzi w drogę :-P

Gość Ja tez jestem z mlodszym mezcz
yzna;-). Do tego jest bardzo inteligentny, a nie tak glupiutki jak Monika88;-).

ale kurturalne jesteście ;) jakby ci faceci nie sypiali ze mną to inne młode by sobie znaleźli .. więc ja tam się winna nie czuje ,że wygrałam ze starszymi kobietami ode mnie o ich wzgledy ..

ale już miałam troche tych facetów i wiele do mnie startowało i nie byli to tylko 20-paro latkowie ,ale starsi też właśnie ;) dlatego smiem twierdzić ,że faceci generalnie wolą młodze nie dojrzale.. a zreszt wy narzekacie i wogóle ,a to dlatego ,że w młodości się nie wyszalałyście pewnie i dlatego teraz chcecie to nadrobić. a tak się nie da może ktoś was tam zechce ,ale nie macie już jak młode ,że co chwile wam się ktos trafia nowy itd

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się