Gość gość Napisano Marzec 11, 2015 Ma lepszt mozg od Ciebie a faceci teraz nie lubia pustych mlodych dup. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 1, 2015 moze dla korzysci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 1, 2015 Jakie korzyści mogą mieć ? No chyba ,ze taka dojrzała jest majętna ale na ogol tak nie jest. Seks może mieć z młodą za darmo , teraz o to nie problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wenusja Napisano Styczeń 28, 2017 Nie wiem, jak to się dzieje, ale za kilka dni skończę 41 lat, mam kochającego męża, troje uzdolnionych dzieci w wieku szkolnym, a wszyscy dają mi ze 20 lat mniej i - co dziwniejsze - z wiekiem wzbudzam zainteresowanie coraz młodszych facetów, nawet niespełna 20-latków, ale także w moim wieku i starszych. Może to dlatego, że jestem trochę szalona, bezpośrednia, bezpruderyjna, mam swoje zdanie, dystans do siebie i często się uśmiecham. Początkowo przerażało mnie to zainteresowanie mną małolatów, zastanawiałam się czy ich w jakiś sposób nie prowokuję. Ale dziś... Polecam wszystkim ten stan! To jest z******te uczucie! I pozytywnie wpływa na mój związek z mężem, który naprawdę kwitnie. To nie znaczy, że tylko sielanka w życiu osobistym. Jesteśmy ekspresywni, więc często dochodzi do kłótni między nami. Za to w seksie jesteśmy wciąż parą nastolatków. Taki włoski temperament! I to jest piękne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2017 ach te kompleksy ,wszystko co napisałaś o nich świadczy , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wenusja Napisano Styczeń 28, 2017 Gościu! Bez komentarza! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćrd Napisano Styczeń 28, 2017 Wenusja, wypisz-wymaluj moja żonka. 41 lat, świetny wygląd, bezpośredni, żywiołowy temperament, często się śmieje i mówi, jakby strzelała z karabinu maszynowego :D Przez to wszystko sprawia wrażenie dużo młodszej. No i jeszcze ma to coś, co sprawia, że faceci zaczynają myśleć rozporkiem. W efekcie non stop jest przedmiotem podrywu. Czasem zaczepiają ją chłopaki, których mogła by być matką. Mamy z tego niezły ubaw. A żonka kwitnie, taka męska adoracja świetnie wpływa na kobiece samopoczucie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2017 Dziękuję! W końcu ktoś mnie rozumie! Właśnie to chciałam powiedzieć - miło jest czuć się wciąż atrakcyjną - nie tylko dla własnego męża (który kocha mnie nad życie i szaleje za mną na każdym kroku jak wariat, jak w dniu, kiedy po raz pierwszy zbliżyliśmy się do siebie), ale także dla tuzina innych facetów, nieraz zupełnie mi nieznanych, często duużo młodszych chłopców, nawet nastolatków. Całkiem miłe uczucie. To pozytywnie wpływa na mój związek z mężem (z którym zawsze jestem szczera i on o wszystkich tych sytuacjach wie, ale są one tylko i wyłącznie pigułkami na moje dobre samopoczucie, bo nie zdarzyło mi się, bym męża zdradziła i nie zamierzam tego zrobić - czuję się szczęśliwa w swoim stałym dotychczasowym związku i nie muszę szukać wrażeń gdzie indziej - choć zdarzało mi się wiele razy otrzymywać takie propozycje, a mąż - choć bardzo zazdrosny, jak to facet - zaczął traktować to wreszcie z przymrużeniem oka). Dzieci zaś (nie wiedząc oczywiście nic o tych sprawach) coraz częściej mówią o mnie: "Mama jest szalona!" - i to jest bardzo miłe, bo taka właśnie lubię być: nietuzinkowa, bezpretensjonalna, antyprowincjonalna, odważna i otwarta na ludzi, a przede wszystkim uśmiechnięta. Kocham moje dzieci nad życie, kocham ludzi, zawsze wierzę w ich dobro i wiem, że wiele im zawdzięczam, kocham męża, życie i kocham siebie taką, jaka jestem! Czego wszystkim - także facetom - życzę! P.S. Wszystkich, którzy od tej chwili uważają , że moje słowa brzmią narcystycznie, wyprowadzam z błędu - nie uważam się za Miss Polonię ani nawet Miss Ziemi Niczyjej, ale widocznie mam coś w sobie - jak to ująłeś w opisie swojej żony - coś, co nieustannie przyciąga mężczyzn w każdym wieku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2017 Chodzi o zwykłe niewyzycie seksualne proszę Cię przecież z taką kobieta rodziny już nie założy pewnie już po menopauzie, istnieje też takie zboczenie chyba kompleks edypa ze faceci szukają sobie mamuśki z obwislym ciałem bo to ich kręci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brunet36 Napisano Styczeń 28, 2017 idealny temat ! dojrzale kobiety sa bardzo posluszne i ulegle...szkoda ze wiekszosc na jakich ja trafiam sa mezatkami....a ja unikam problemow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2017 Nie postkalem jeszcze faceta co lubi starsze no chyba ze szuka jakis starszych zdesperowanych bo z wiekiem juz tak jest mniejsze zainteresowanie wiec latwiej wyrwac na noc wiec temu powodzenie maja. Mlode to maja tylu adoratorow jak sa nawet przecietne ze ciezko jakas ladniejsza poderwac wiec jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wenusja Napisano Styczeń 28, 2017 Po pierwsze w wieku 41 lat nie jest się po menopauzie ani nawet w jej trakcie, chyba że są jakieś anomalie. Po drugie warto nauczyć się czytać pomiędzy wierszami. A po trzecie warto zacząć myśleć głową, a nie inną częścią ciała - na to chyba nigdy nie jest za późno - wręcz przeciwnie - z wiekiem powinno niektórym tej mądrości przybywać. Poza tym - ja nikogo na forum nie obrażam i poproszę o to samo wobec mnie. Wszystko w tym temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2017 Shakira ma męża o 10 lat młodszego i nie jest to jakiś frajer co poleciał na jej kasę bo sam jest bogaty i mógł by mieć nie jedną młodą dziunie bo takie same garną się do piłkarzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2017 yy bo to Shakura?:D nie porównuje jej ze zwykłą stara 40 letnia kobieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2017 obecnie mlode kobiety to puszczalskie szmaty a mezczyzni wiecej wymagaja w sferze moralnej niz fizycznej wiec wybieramy starsze ale bardziej porzadniejsze. Z tego samego powodu prostytutka nie rozni sie dzis niczym od przecietnej mlodej kobiety na ulicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2017 Nie każda 40ka to Shakira i nie każdy 30latek to Gerard Piqué ;) Myślisz, że Shakira poleciała by na zwykłego Kowalskiego?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2017 młoda ładna dziewczyna jest świadoma swojej atrakcyjności i nie bierze byle kogo. A stara 40 letnią kobieta weźmie bo wie ze to ostatni dzwonek i go weźmie...40 latka ma dłuższy staż życia i więcej partnerow seksualnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2017 Dzisiejsza 20 latka ma wiecej partnerow seksualnych niz 40 latka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2017 a nieprawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2017 Zyjemy ponad 80 lat i wg ciebie 40-latka to stara baba haha.Dziecko ile ty masz lat,ze np.twoja mama czy ciocia to wg ciebie juz staruchy ? (z szacunkiem do ludzi starszych) ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2017 09:49 tak staruchy nie moja wina ze odmladzacie się na siłę i nie umiecie starzec się z godnoscia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2017 Taka Shakira może odmladzac się na siłę i nie musi starzeć się z godnością;) Napisz do niej list ze swoimi mądrościami może go choć przeczyta;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2017 Tak może wypowiadać się tylko gimbus dla którego osoba 40 czy 50 lat jest stara ja jestem 50 letnim facetem a mam wyniki na testach jak wiele młodsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2017 ona po prostu ma dobre geny a ty nigdy nią nie będziesz. Czas pogodzić się z tym faktem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2017 Pewnie biedak zakochał się w niej, i jak ona dowie się teraz o jego istnieniu? Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2017 10:02 masz 50 lat a umysł 15 latka używając slow "gimbus"???:o brak slow Do tego siedzisz na babskom forum. Panu już podziekujemy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2017 Takich wypowiedzi jak Twoje może udzielać tylko osoba ograniczona umysłowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2017 gość dziś ona po prostu ma dobre geny a ty nigdy nią nie będziesz. Czas pogodzić się z tym faktem X Ależ ja nigdy nie chciałam być Shakirą, podobam się sobie taka jaka jestem i też mam dobre geny bo to nie jest zależne od posiadania pieniędzy;) Ona ma męża 10 lat młodszego a ja 16;) i niczego jej nie zazdroszę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2017 Ja mam starszą dziewczynę. Bo po pierwsze, dużo młodych kobiet chciało mieć wysokiego faceta, a ja jestem dość niski, a dla mojej dziewczyny najważniejszy był mój charakter. Na wzrost wpływu nie mam, na to, co w głowie owszem. Po drugie, młodsze chciały tylko, żebym za nie płacił, a moja rozumie zasady partnerstwa i wiem, że mogę na nią liczyć. Po trzecie, bo wszystkie inne, które spotkałem, nie umiały tak bardzo cieszyć się życiem. Po czwarte, bo ona i ja mamy podobne podejście do życia i poczucie humoru, a sporo innych osób ma przerażająco pusto w głowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2017 skoro tak dobrze czjjesz się ze swoim wiekiem i wyglądem to czemu probujesz mi to udowodnić? Chyba jednak sama w to nie wierzysz. 16 lat młodszy facet a ty sama pewnie wygladasz na min.10 lat mniej jak każda kafeterianka? :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach