Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość christinaaaa aguileraaaa

OCEńCIE TO !!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Niedlugo mija rocznica jak jestem z Moim facetem 2 lata ... Chcialam zebysmy kupili sobie cos takiego ,co jest symbolem naszej milosci ... Pomyslalam o obraczkach srebrnych z grawerem naszych imion .. i jest problem ! Moj chlopak nie chce :( bo mowi .ze to pedalskie i ze koledzy beda sie smiali z niego :( on jest strasznie dziecinny i dla niego nawet przypalem jest isc za reke po miescie ,, bo ludzie patrza !'' ehh :( ja bardao chce te obraczki ! znak naszej milosci ! wkoncu dwa lata juz :( on powiedzial ze slub za gora 3 lata bo on nie chce sie jeszcze tak wziac (tzn.jak to on mowi ,,uwiazywac na sznurze'') ... co ja mam robic ? nalegac na obraczke ? ehh :((a moze zaszantazowac go ? postawic na swoim ?

szukam dojrzałej - haha ok tak zrobie ;D dobry pomysl ;d heh od razu mi sie przypomnal tekst jaki kiedys slyszalam ,,chcesz ruchac,musisz sluchac'' hahah

hmm . wiesz obrączki to faktycznie może nie do końca udany pomysł.... ja tez bym na to nie poszedł, ale wymyślił bym coś innego.. :) pomysłów jest bez liku...tysiące...

Gość cena lichwiarska
Dojrzały, świetny pomysł :D A swoją drogą, Christinooooo, to ten Twój chłopak jakiś dziwny. Co to znaczy - bo ludzie patrzą ? Wstdzi się Ciebie ? Nie chce dać się uwiazać na sznurze ? No, moja droga.... Przemyśl Wasze relacje. Tak NIE JEST MIĘDZY DWOJGIEM KOCHAJĄCYCH SIĘ LUDZI. Po prostu - jak mężczyzna kocha, to takich tekstów nie rzuca. Nie wstydzi się swojej kobiety.

Gość jaki znak
Na ZNAK MIŁOŚCI ? Dziecko, jaka miłość ? Dooopy mu dajesz i może jeszcze gotujesz, ale MIŁOŚĆ ? Biedactwo, TO NIE JEST MIŁOŚĆ ! W miłości ludzie się SZANUJĄ WZAJEMNIE. Nie chodzą na sznurze.... :O

zgadzam się... obrączki- tozły pomysł.... ale wymówka, że ludzie patrzą???? co Ty christinaaaa z marsa przyleciałaś?? jakiś szczeniak ten Twój typ.. sorrrryyyyy..;(

cena lichwiarska - on mi mowi ,ze sie wstydzi ,ze idzie za reke z dziewcyzna bo to takie niemeskie :| i na sile musze g brac bo sam nie wezmie eh ... jestem jego pierwsza dziewczyna a oboje mamy po 20 lat i denerwuje mnie jak gada ,ze nie chce sie uwiazywac ;/ bo jego koledzy mowia ze slub to bagno i on ich slucha :((

jaki znak - a dlaczego zakladasz ze my sie nie szanujemy wzajemnie hm ? wiktorski - wiem ze szczeniak ;/ ma 20 lat i jestem jego pierwsza dziewczyna poza tym on jest ze wsi a jego koledzy to jakies debile ;/

Gość cllclclclcllc
Niestety ale twój facet ma trochę racji. Srebrne obrączki nosze pary homoseksualne, wiem, bo znam takich kilka.

nie męskie.... a to dobre.. to co on ciĘ CHCE ZA WŁOSY PROWADZIĆ PO ULICY? WTEDY BY WYGLĄDAŁ JAK MACHPO..;)

Gość tirarirra
Moim zdaniem takie obraczki to taki obciach...zwlaszcza dla wolnego faceta. Mezczyzni nie lubia ich nosic nawet jak sa po slubie. Poza tym 2 lata to wcale nie tak duzo zeby od razu wymyslac jakies symbole milosci.

Gość jaki znak
TO NIE JEST MIŁOŚĆ. Nie masz czego świętować. Dwa lata wytrzymałaś z takim dupkiem / nie wiem, czy Ci współczuć, czy gratulować :O Ty NAPRAWDĘ chcesz wyjść za kogoś takiego ? Opamietaj się :O

właśnie to mówię, obrączki przed ślubem to kiszka, ale po.. jestem jak najbardziej ZA!!!!!!!!!!!!!!!

Gość cllclclclcllc
A jak nie pary homoseksualne, to czasami po prostu pary, ze srebra zamiast ze złota. Obrączka jest symbolem małżeństwa, a wy się nie pobieracie jeszcze.

Gość no dwa lata
I co ? Przez dwa lata SIŁĄ BRAŁAŚ GO ZA RĘKĘ ? A dupy to mu dajesz po ciemku ? Może to przyapł przy swietle. Jeszcze by sasiedzi zobaczyli...

Gość cllclclclcllc
I powiem szczerze, jakby mój facet wyleciał z takim pomysłem, to też bym prychnęła. Obrączki to obrączki.

Gość tirarirra
hmm..no i nie znam kolesia 20letniego ktory nosilby cokolwiek na palcu... to nawet nie pasuje! Zwlaszcza w tym wieku. Poza tym szkoda kasy- chlopak bedzie zakladal to tylko na czas spotkania z Toba- gwarantuje.

cllclclclcllc - no to z obraczkami dam mu spokoj skoro tak mowisz :( tirarirra -no ja wiem wiem :( ale tak chcialam takie obraczki ;/ jaki znak-dlaczego Twoim zdaniem to nie jest milosc ?? dlaczego malabym za nego nie wyjsc :(? ja jestem juz w kropce :( kcham go ale przeszkadza mi jego charakter ;/tzn.to ze jest dziecinny i pierdoly gada o subie :(

Gość rgdg
moj tez obraczek nie chce:P ale przynajmniej chodzimy po ulicy za reke:P twoj to ma chyba z 17-18 lat?

no dwa lata - o niee nieeee ... jesli chodzi o seks to jest baardzo otwarty .. w sumie przy mnie sie nie wstydzi ale przy ludziach idzie mu gorzej z trzymaniem za reke czy pocalunkiem ;/ ,, bo ludzie patrza'' ;/

rgdg - 20 .. i jest z wiochy zakutej dechami gdzie kazdy Twoj ruch zaraz zostanie obgadany ;/ i dlatego on jest taki nesmialy i hmmm zakompleksiony ;/

Gość jaki znak
TY chcesz ślubu, on NIE. Małzeństwo jest dla niego uwiazaniem na sznurze. Tylko patrzeć, jak się z niego zerwie :D Do małzeństwa trzeba dwojga. Małżeństwo to Związek, prawa maja być równe, jesli ktoś porównuje to ze sznurem to: Nie jest do niego gotowy może się urwać....

Gość rgdg
moj facet tez jest ze wsi... i fakt po tej wsi nie chodzimy, bo on tez sie wstydzi... nawet jak tam jest jakas impreza to tez nie chodzimy. ale w moim miescie i kazdym innym jest normalnie:) wiesz co? powiedz mu,zeby sie do ciebie odezwal jak wydorosleje

Gość tirarirra
Jest wielu koesi ktorzy w zyciu nie kupili by swojej dziewczynie nawet odpustowego pierscionka, bo to jednak jakis znak. I to mimo ze je kochaja i mysla powaznie, to szanuja ten symbol i dadza dopiero jak beda sie czuli dojrzali do tej decyzji. A Ty jak bedziesz tak wymagac "dowodow milosci", mowic o slubie, sugerowac go, to chlopak sie wystraszy!

Gość a jak zaproponuje
1 obraczka to rzeczywiscie obciach 2 twoj chlopak nie dojrzal do zwiazku 3to , ze jest ze wsi raczej niewiele tlumaczy :o

Gość Moj też jest
ze wsi. Ale jest ze mnie DUMNY. I z dumą trzyma mnie za rękę. Bo się mnie NIE WSTYDZI :D I to ON mówi o ślubie. I chce, żeby był huczny i jak najszybciej. Mój i Twój zwiazek, Autorko, to prawie to samo. Ale PRAWIE ... ;)

Gość rgdg
ja nie rozumiem jednego- dlaczego kobieta zawsze musi szanowac zdanie faceta ktory jeszcze nie dojrzal do zwiazku itp. dlaczego liczy sie tylko zdanie faceta w tej kwestii? a jesli kobieta bardzo chce slubu, czy facet jej nie moze zrozumiec i postapic jak facet! wiem-odbiegam od tematu:P

Gość rgdg
do Moj też jest - ile jestescie razem, kiedy slub?:)

ja juz kompletnie zgupialam :(( to mam sie z nim rozstac ?? bo ja sie boje ze nie ma mnie na powaznie a on mowi ze ma ale nie chce jeszcze slubu bo chce sie wyszalec :(( co ja mam robic ;(?