Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość christinaaaa aguileraaaa

OCEńCIE TO !!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość rgdg
same mi powiedzialyscie wyzej ze lepiej sie rozstac niz zyc marzeniami! zrozumialam to w ten sposob - skoro facet nie chce z toba sie wiazac to znajdz sobie innego... ----------------------------------------------- wiktorski:P lepiej zacząć nowy związek niż brnąć we własne marzenia i na konice się gorzko rozczarować.. tak uwarzam..

Gość rgdg
pozdro600 Hmmm....czyli wszystko jedno kto, byle Cie kochal i sie z Toba ożenił. No można i tak ---------------------------------- jezeli facet zupelnie inaczej widzi nasza przyszlosc to tak, znajde sobie nowego, bo zwiazek z taka osoba nie ma dla mnie sensu. I na pewno nie pierwszego lepszego... wcale mi sie do slubu nie spieszy, nie chce go teraz...

Gość gość
No ale przecież on mowi, że chce slubu, tylko jeszcze nie teraz.Mimo, że życie na kocią łapę jest coraz bardziej popularne, to jednak gro afcetów wczesniej czy pozniej jednak sie żeni.Uderzyło mnie w Twojej wypowiedzi tylko to, że bardziej zależy Ci na ślubie, niż na własnym chłopaku, którego notabene widziałabyś w roli przyszłego męża. Straszne to:(PS: I tak go nie rzucisz....ja też kiedyś tak gadałam, az w koncu dorosłam do nieprzejmowania sie pierdołami i pozwolenia, by życie miało swój własny bieg.;)

Gość M****
Ja i moj chlopak mamy po 20 lat jestesmy ze soba pol roku i od 4 miesiecy nosimy obraczki srebrne.... sam to zaproponowal... facet w obraczce wyglada bardzo ladnie a jak pedalek to wyglada ten co m kolczyk w uchu...

Gość rgdg
nie stawiam slubu nad nim, ale nie lubie niepewnosci... (to,ze chce kiedys tam mnie nie zadowala) nic to... ja do konca roku o slubie nie wspomne. niech sie dzieje co chce:P pozdrawiam:)

Gość kate87
a ja mam przyjaciół oboje mają po 21 lat i noszą takie obrączki on jest naprawdę \\\"prawdziwym\\\" facetem z krwi i kości i z przyjemnością nosi obrączkę nie tylko na spotkania z nią wręcz przeciwnie wcale jej nie zdejmuje

Gość kate87
dodam jeszcze ze oboje noszą te obrączki już jakieś dwa czy trzy lata a są ze sobą chyba 5