Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość formuler

wymarzone samochody

Polecane posty

Gość formuler

jakie samochody się Wam marzą? mi ostanio śniła się lancia delta hehe. na nowym świecie widziałem w wawie i się zakochałem, włosi to jednak umieją zrobić piękne auto. http://www.lancia.pl/index.php?pid=5&id_news=15 a Wasze typy jakie są?

Gość diablica w pradzie
honda civic type s ❤️

podobnie jak kolezanka wyzej - hondzia civic type s :D

Gość michałowski888
Oj tak ta Lancia z Twojego linku jest śliczna...czy mozna juz ja obejrzec w salonach ?

Gość marek88
Lancia Delta juz dawno wpadła mi w oko kiedy szukałem sobie fajnego nowego auta.Bedzie dopiero we wrzesniu w salonach ale juz teraz zapisałem sie na jazde próbna.

Gość focus RS WRC

obecnie jeżdże bmw 3 z 1998... moim marzeniem jest model nowsza, w kabrio (takim realnym marzeniem, chciałabym na przyszłą wiosne już ją mieć)... a z marzeń odległych... bmw m6, cabrio... albo bmw m5... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - i marzenie całkiem odległe: chewrolet corvette maserati quattroporte

Gość _taka_jedna_malutka_
nissan navara audi A5 tej lanci co tu pokazujecie wczesniej nie widzialam, ale jest bardzo fajna, tyl ma podobny do volvo c30 (ktore tez mi sie bardzo podoba)

Gość _taka_jedna_malutka_
i murano jeszcze mi sie takze bardzo podoba :)

Gość cyganeczkazosia
jak dla mnie szczytem marzen jest wlasnei nowa lancia delta, nie moge sie doczekac jak we wrzesniu wejdzie do salonow :):):):) napewno pojde ja zobaczyc i mzoe kupic

Włosi mają fajny design, ale ich auta mają włoską jakość, neistety. Mówię tak na przykładzie swojej alfy romeo, i paru innych znajomych, którzy też się użerają z tym włoskim gooownem:-O

A tak, ten kawał też dobrze znam;) Ja na nią mówię \"włoska precyzja\", analogicznie do reklamy seata: niemiecka precyzja, hiszpański temperament:-D

Gość Si for
moj vw polo jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma. A takie auto marzen to vw corrado nie bede wybredny

Gość Si for
skoro to maja byc marzenia wiec corrado odpada jednak . A wiec: Audi A8 Audi R8 Audi A5 Audi Q7 BMW 7 od roku 94 Ford Mustang Mazda RX8 Chrysler 300C i wiele innych