Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szabadabada

zakochuje sie w babiarzu pomocy jak to powstrzymac!!!

Polecane posty

Gość szabadabada

jestesmy ze soba krotko, na poczatku bardzo sie wzbranialam, ale zaczelo mnie brac, zaczelam sie zakochiwac, nie chce tego, ale nie potrafie tez uciac tego zwiazku. Jak go sobie obrzydzic, dajcie jakies sposoby, albo sposob jak zerwac. Facet jest niesamowitym babiarzem, zycie z nim to za jakis czas bedzie istna meka. Popelnilam blad, ze na poczatku tego nie ucielam, ale nic do niego nie czulam i pomyslalam, ze przynjamniej bede sie dobrze bawic, bo koles z charakteru jako kumpel jest swietny, a tu co zaczyna mnie brac i coraz trudniej zerwac, brne w to gowno i nie wiem co robic:o

Gość szabadabada
ludzie doradzcie cos, tu trzeba szybko dzialac:o

Gość kurcze rozglądaj się za kimś
innym...Może ktoś okazać sie bardziej ciekawym człowiekiem od niego i powolutku bedzie Ci przechodziło to zauroczenie tamtym...Trudno jest cokolwiek innego poradzic:O

Gość szabadabada
ale on tak nalega na spotkania, wrecz mnie przymusza, a ja nie potrafie, zawsze na poczatku sie opieram, mowie ze cos musze zrobic to tamto to siamto, a on i tak wygrywa i w efekcie sie z nim widuje:o

Gość okularnica 491
no to wspolczuje, tez tak mam!! tylko ze ja juz odkochac sie niepotrafie. Tez pokochalam babiarza niestety. Ale moze wyobraz sobie ze np zdradza cie z twoja kolezanka.

Gość szabadabada
wlasnie zeby on nie nalegal to pewnie bym sie z nim nie widywala bo pierwsza nigdy praktycznie nie inicjuje niczego, od tego potrafie sie powstrzymac, ale nie jest juz mi tak latwo jak on nalega

Gość szabadabada
juz nam wakacje zaplanowal a ja nie potrafie tego opanowac i powiedziec "NIE! NIE JADE Z TOBA" chce sie odkochac, mam juz dosc a jade z nim na wakacje:o chore ale to silniejsze ode mnie, tylko sobie wyobrazam jak bedzie obczajal laski w bikini:o

Gość szabadabada
musze to uciac, po prostu musze, nie wiem moze zaczac dzialac tak zeby on sie do mnie zniechecil

ja tez sie w takim zakochalam najpierw sie spotykal z moja kolezankapotem ze mna na koncu jest z inna:O i odkochac sie nie moge:o mimo ze juz go nie widuje:O

Gość szabadabada
ostatnio jak uslyszal na chodniku stukot obcasow to jakby go kto na sto koni wsadzil, od razu polecial do okna obczajac:o boze jaka jestem durna:o

Gość szabadabada
on nawet przy mnie nie potrafi sie opanowac, ciagle tylko te baby i baby, koles potrafi wymienic z imion i nazwisk wszystkie miss, wicemiss i cholera wie kogo jeszcze z ostatnich lat:O

Gość szabadabada
no powiedzcie ze to ciul niewarty porzadnej dziewczyny:o

ostatnio jak uslyszal na chodniku stukot obcasow to jakby go kto na sto koni wsadzil, od razu polecial do okna obczajac boze jaka jestem durna ---------> :O:O:O:O:O:O

Gość palec pod budke
23:o wiem masakra, jest mi wstyd:o ale mozecie jeszcze mnie pozawstydzac moze w koncu tak sie spale ze mi przejdzie

Gość szabadabada
sorki to bylam ja:P

kurcze 23 to juz dojrzaly facet:O nie sorry oni w zadnym wieku nie sa dojrzali:D moj mial 21 a ja starsza bo mam 23 i sie zakochaalam w takim dzieciaku:O

odpowiadajac na pytanie zawarte w temacie - zacząć myśleć.

Gość szabadabada
wiem ze nie dojrzal:o ale wiesz troche poczulam juz do niego odraze, hmm co on jeszcze takiego zrobil, O! pokazal mi swoje grono z tekstem "wlasciwie to mam tylko 3 naprawde ladne dziewczyny w znajomych" i bez skrupulow zaczal mi pokazywac ich zdjecia:o

Gość szabadabada
albo opowiadal o jakiejs pacjentce to ja poznal rok temu nad morzem i cytuje "galy wylecialy z orbit" :O

Gość szabadabada
dobra jest mi coraz bardziej wstyd... czuje sie dziwnie ale to chyba pomaga, a pisze te jego wtopy, a Wy macie mnie krytykowac

Gość szabadabada
amant rozwin to:)

Gość a co to takiego
czy ty czasem z zazdroscia nie przesadzasz? powiedz ze sama nie masz zadnych zdjec fajnych chlopakow na znajomych? co innego jakby to przed toba chcial ukryc,wtedy pewno sama zaczelabym szukac dziury w calym

wiesz ja mialam syt kiedy jego kolega sie mnie zapytal kiedy mu bede robic loda? beznadzieja po tym jeszcze do mnie nie dotarlo ze to debil bo nawet nie zareagowal :O mial tylko ten swoj usmieszek na twarzy zreszta laske ma tandetna wiec widac kawal gnoja z niego ze zadna porzadna go nie chciala!:P teraz sie odkochuje i jestem na dobrej drodze Tobie tez zycze tego

Gość a co to takiego
a ze mu oczy z orbit wylecialy ? matko jedyna , daj czlowiekowi oddychac , w klatce go zamknac chcesz? mozesz byc pewna ze szybko ci ucieknie