Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo potrzebuję porozmawiać

Bardzo potrzebuję rozmowy

Polecane posty

Gość co to sa
wybroczyny?

Gość wnuk smirnofa
wybroczyny = przekrwienia, plamki czerwone, mini wylewy wtedy licza sie minuty

Moze to co pisze powtrzyma inne dziewczyny

Gość alicja z krainy lodów
wnuk smirnofa---Ty ją straszysz zamiast opierdolić by zadzwoniła do faceta lub lekarza.Siedzenie przed kompem w czym jej pomoże?Jaka sepsa człowieku.Jesli do końca wszystkiego nie wydaliła z siebie to resztki płodu bedą gnić.Pan doktor sie znalazł

>> Jesli do końca wszystkiego nie wydaliła z siebie to resztki płodu bedą gnić Niech zgnije i ona i niech jej ziemia lekką będzie 🖐️

Gość wnuk smirnofa
gnijace resztki plodu, nawet maly kawalek lozyska prowadzi do zakzenia. sepsa to ogolne zakazenie organizmu -wysiadaja wszytskie narzady. kazdy lekarz sra ze strachu zeby porzadnie wyczyscic lozysko bo maly kawalek jest grozny dla zycia i lekarz ma prokuratora na karku. nie masz pojecia to sie nie wypowiadaj. psychicznie i fizycznie autorka znajduje sie w sytuacji zagrazajacej jej zyciu. radze jej co robic. ale nie zmusze. wiec jedyne co moge jej dac to swiadomosc konsekwencji dla jej zdrowia. nie przesadzam i wiem co pisze.

Gość alicja z krainy lodów
Ja tez wiem, bo te tabletki stosują głównie kobiety zgwałcone,lub nastolatki.70%z Nich kończy na łóżku szpitalnym.80% kończy sie bezpłodnością.

>> 80% kończy sie bezpłodnością. To też dobra kara, choć nie wyczrpuje całkowicie pojęcia kary sprawiedliwej.

Gość wnuk smirnofa
do takich sytuacji doprowadzilo prawicowe tepe spoleczenstwo. nie mam na to slow. klapki na oczach. banda idiotow, na ktorych nie mozna liczyc pod zadnym wzgledem. takie sytuacje zdarzaja sie w tym kraju codziennie. bo kobiety ktore maja jakikolwiek lek zwiazany z ciaza nie maja do tego prawa.

Gość wnuk smirnofa
camp nou jestes zwolennikiem sprawiedliwosci? zycze ci wobec tego zeby cie dosiegla w kazdej dziedzinie zycia w tej formie sprawiedliwosci, w jaka wierzysz.

Gość wnuk smirnofa
czlowieku. ja z takimi prostakami nie rozmawiam

Powiem wam tak, pow rozmowie z ta dziewczyn a aerochocolate, uspokoilam sie troche, wciaz czuje sie starsznie, jelsi chodzi o zakzenie biore antybiotyki, ale macie racje to jest grozne, co do wypowiedzi tych wszystkich obronców...macie racje zycie to zycie i nkt nie ma prawa o nim decydowac ja nie wiem czemu to zrobilam i tylko ja poniose tego skutki, bardzo chce ratowac moj zwiazek bo bardzo kocham mojego partnera

wnuku smirnofa tobie rozniez bardzo dziekuję

a ty camp nou..nie skomentuję.

Gość ejbisi
Wiesz co camp nou - nawet jak myślisz sensownie, to twoj sposób wypowiadania się jest tak chamski, że automatycznie wzbudzasz w ludziach agresję... ale widocznie cie to podnieca :o