Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo potrzebuję porozmawiać

Bardzo potrzebuję rozmowy

Polecane posty

mam 32 lata

>> nigdy w zyciu nie popełniłes niczego, czego bys teraz żałował???? Nie, nigdy.

Musisz isc do lekarza...Przeciez jego obowiazuje jakas tajemnica a poza tym on jest od tego zeby Ci pomoc a nie pograzac!!!!

Gość dobrze
camp popieram Cie!!

>> najwazniejsze to sie nie obwiniaj!!! Jak to nie? Powinna. Ma ku temu dobry powód.

Gość wnuk smirnofa
autorko twoj partner moze byc rozzalony, ze tak sie to potoczylo ale wyraznie brak mu wyobrazni co do twojego stanu. a camp nou ma zero pokory zyciowej i szybciej niz mysli doczeka sie konsekwencji swojej glupoty.

Gość przytulam cieplutko
camp nou: nie widzisz , że z nią dzieje się coś złego? Kopanie leżącego daje ci przyjemność? autorko: zasuwaj jutro do psychiatry i poproś o leki na wyciszenie/uspokojenie. Rozmowa z psychologiem byłaby też bardzo wskazana

Camp nou, mnie mogl mnie wywalic z mojgo domu, ale mogl wywalic z zycia i serca i to zrobił....nie wiem czemu ale czuje tak straszny starch jestem w domu i nic nie mzoe mi sie stac ale ja czuje sie jakbym zaraz miala umrzec chocolate juz wysylam dziekuję ci dziekuje ci bardzo

Gość wnuk smirnofa
autorko a co zrobilas z tym plodem?

Gość hej Camp Nou
spierdalaj... jak cie czytam to rzygac mi sie chce. Jestem dojrzala kobieta, mam trojke dzieci, nigdy nie stalam przed decyzja: usunac, czy rodzic, ale nigdy - podkreslam NIGDY, nie oskarzam kobiet ktore dokonaly aborcji. Zycie nie jest wydzierganie z czarno-bialej moherowej wloczki.

>> nie widzisz , że z nią dzieje się coś złego? Kopanie leżącego daje ci przyjemność? Sama się przewróciła i sponiewierała, teraz ją tylko boli. Sama jest sobie winna.

Gość gwiazdeczka **
Camp Nou porównania także masz zajebiste, matko jacy ludzie potrafią byc ograniczeni w swoim myśleniu, poprostu az żal mi czytać tego typu wypowiedzi.

wnuku smirnofa , on wykrzyczal mi ze wszystjkie ejstesmy takie same ze widzimy tylko swoje kjoryto, ze nie moze pojąc jak moglam to zrobic ze był ze mna pod szpitalem a ja ucieklam stamtad, w dodatku on nie wie ze wzielam te leki jest przekonany ze dokonalam zaorcji, zabiegu, nie wie ze widzial plod, pepowine i wszystko to mimo ze to on scieral krew z podlogi bo byla wszedzie a ja nie bylam w stanie tego posprzatac bykla na kjontaktach na scianie w wannie umywalce na kafelkach wszedzie

Gość alicja z krainy lodów
Laska czuje strach przed rozmową z faciem,doszło do niej co zrobiła. Swoją drogą dziwie Ci sie ze to zrobiłaś,masz 32 lata....nie wiadomo czy bedziesz mogła mieć następne dziecko Camp--reagujesz jak facet prawdziwy--fajnie:)

>> Camp nou, mnie mogl mnie wywalic z mojgo domu, ale mogl wywalic z zycia i serca i to zrobił.... Przyznaj obiektywnie, że tak własnie powinien zrobic?

Gość hej Camp Nou
Camp Nou >> nigdy w zyciu nie popełniłes niczego, czego bys teraz żałował???? Nie, nigdy. :D:D...ja pierdole - skrzyzowanie Matki Teresy z Mahometem ... no to czeka cie szok - przedzej czy pozniej, jak juz wdepniecz czy samam nakrecisz jakies "gowno". Zdrowia zycze, bo rozumu to juz sie nie da zyczyc.

wnuku smirnofa kiedy to się działo, bylam sam w domu, plod wypadł na reczniki, z pepowina , musialam ją wyjac ja wciaz to widze nie wiem czemu wczoraj i dzis w pracy funkcjonowalam normalnie jakby sie nic nie staklo, dzis widze to wszystko klatka po klatce ten plod to byl maly czlowiek, napiszcie tym dzieczynom na topiku o lekach porobnych zeby soe zastanowily co robią, mnie rodziera taki bol, ze mam wrazenie ze zwariuje

Gość gwiazdeczka **
Camp Nou co Ty mozesz wiedzieć o tym jak czuje sie kobieta, która dajmy hipotetycznie jest zmuszona by usunąc ciąże, jak czuje sie kobieta która nie ma wyboru, myslisz że potem nie ma wyrzutów.Ty wrzucasz wszystkich do jednego wora. Uważasz że usunięcie dziecka dla każdej kobiety to takie pstryk i było i nie ma i koniec tematu. Jestes ograniczony naprawde niepełosprytny i tyle Ci powiem ...

O leku dowiedziala sie z tego forum, zadzonilam i pojechalam odebrac tabletki wszystko kosztowalo 400 zł

>> skrzyzowanie Matki Teresy z Mahometem Wystarczy trzeźwo myśleć i przewidywac skutki tego co się robi i jakie podejmuje sie decyzje. A przede wszystkim trzeźwo oceniać sytuacje. W 99% to wystarczy do uniknięcia błędów.

Szlag ...bardzo mi Ciebie żal,stracisz wszystko co miałaś. Żadne słowa pocieszenia czy bluzganie Cie z błotem nie ma sensu. 3maj sie i idz do psychologa.

Gość Przykro mi z tego powodu
Naprawde przykro mi z powodu tego co sie stalo, ale Camp Nou ma racje. Nie potepiam kobiet, ktore usunely ciaze, tylko wtedy jesli mialy ku temu wazne powody, autorka nie miala. Ma 32 lata, stalego partnera, z korym jak pisala bylo jej bardzo dobrze. decyzja ta byla egoistyczna, nie powinna tego robic, a juz napewno nic nie mowiac partnerowi. Zreszta nie miala jakichkolwiek powodow aby to robic. i nie podjela jej pod wplywm impulsu. musial przeciez wrocic ze szpitala do domu. Sama pisala, ze kupila tabletki przez internet, przesylka musiala troche trwac. Nie oszukujmy sie, miala czas na przemyslenie decyzji. Wiec podkreslam jeszcze raz Camp Nou ma racje. glupote sie potepia a juz szczegolnie taka jak ta. mordercy ida do wiezienia a wy jej wspolczujecie. Czego?

Gość cieple rzygi Camp nou
rzyyyyyyyg rzyyyyyyyyyyyyyyg rzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyg.........rzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyg........rzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyg Camp...jak cie nie usunieto, to moze cie wyrzygamy, szowinistyczny "maluchu" :P

Camp nou, ja nie wiem czemu tak zrobilam uwierz mi, nie mam pojecia i dopiero dzis to do mnie dociera

ale te leki są zakazane w Polsce o ile dobrze sie orientuje,bo są szkodliwe dla zdrowia.

>> Camp Nou co Ty mozesz wiedzieć o tym jak czuje sie kobieta, która dajmy hipotetycznie jest zmuszona by usunąc ciąże Ciężko mi sobie wyobrazić powód, dla którego można zabić własne dziecko. Z premedytacją zaplanowac i zabić.