Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo potrzebuję porozmawiać

Bardzo potrzebuję rozmowy

Polecane posty

Tabletki kupilam nie pzrez internet zadzonilam i chlopak mi je dostarczyl na miescie..boze jak wam latwo jest oceniac

Gość alicja z krainy lodów
Camp Nou---gwałt jest powodem do usuniecia,bieda.Ona nie miała powodu...nie może mi sie zmieścić w głowie ze to zrobiła.Jestem bezpłodna...szlag ile bym dała by miec dziecko:(

>> tylko wtedy jesli mialy ku temu wazne powody okreslenie "ważne powody" jest tak bardzo wzgledne, że nie mozliwe do racjonalnego okreslenia ich granic. Więc ta przesłanka w ogóle nie powinna byc brana przy prawnej ocenie tego co robią kobiety zabijające własne dzieci.

Gość Synekdocha Nowy Jork
Autorko topiku, nie cierpisz zasłużenie, niby czym miałaś zasłużyć na cierpienie. Nikt nie wie czym jest \"zasłużone cierpienie\". Spotkał Cię niemiły życiowy twist i po prostu podjęłaś kroki, jakie uważałaś za adekwatne. Twój partner czyni Ci despekt nie próbując okazać ani dozy sympatii.

Gość spokojnie wszystko minie.
Zajmij sie czyms, nie rozpamietuj, moze pojedz na wycieczke cos zwiedzaj, do kina pochodz, zajmij sie pracą

Gość Przykro mi z tego powodu
cos mi nie pasuje, nie wiem moze sie nie znam , ale czy podszas poronienia krew wytryskuje z kobiety, nie sadze,zeby tak sie dzialo, wiec skad ta krew na kontaktach i kafelkach, kojarzy mi sie to z jakas masakra

Nie sluchaj tych co Cie oceniaja..nikt nie jest w Twojej skorze i nie jest w stanie wyobrazic sobie nawet w ulamku tego co czujesz ....poza tym nie nam ludziom to oceniac...sama tak kiedys powiedzialam swojej matce, bo tez usunela...wystraszyla sie

>> gwałt jest powodem do usuniecia,bieda Gwałt owszem. Bo ciąza powstała w wyniku czynu przestepczego. Ale bieda? Dziecko mozna urodzic i bez żadnych konsekwencji prawnych zostawić w szpitalu.

Gość do camp nou
W Y P I E R D A L A J

Gość gwiazdeczka **
To Ci opowiem pewną historię. Moja siostra urodziła dwoje dzieci, jedno zdrowe drugie z zespołem downa i wyobraź sobie ograniczony człowieku, ze pomimo opieki lekarskiej, usg i innych badan nic nie wskazywało, że siostra urodzi dziecko z tą wada genetyczną. Niedawno pomimo tabsów zaszła w ciążę i żaden lekarz nie dawał jej gwarancji, że urodzi zdrowe więc usunęła bo bała się, kolejnego niepełnosprawnego dziecka. Myślisz idioto, że łatwo jej było usunąć tę ciążę???? Więc najpierw się zastanów nad tym co piszesz a potem wyrokuj ...wyrocznio

>> nie cierpisz zasłużenie, niby czym miałaś zasłużyć na cierpienie Heeeellllllloooooooooo!!!!! Prosimy o pobudke!!!!!

Gość patrzę i czytam i....
.... sądzę że to prowokacja! Autorka- bardzo potrzebuję porozmawiać - to nawiedzona dewotka.

Gość Cierpietnica22
Dziewczyna bardzo zaluje.. ...meczy sie strasznie, jest na granicy szalenstwa, w takim stanie latwo postapic dosc nierozsadnie. Ale jest w niej tez ogromny bol, rozpacz, potworne wyrzuty sumienia bo zobaczyla to czego dokonala. Na swiecie dokonano okolo miliarda aborcji, ona jest swiadoma swej winy, ja wierze, ze ci sie w zyciu ulozy, ale my nie damy ci rozgrzeszenie, idz do ksiedza psychologa - porozmawiaj, naprawde pomoze i trzymaj sie cieplo, Bog patrzy milosiernym okiem na Ciebie bo masz swiadomosc winy i wlasnych grzechow.

Gość alicja z krainy lodów
wiesz Ty lepiej jedz do szpitala,bo jeszcze sie dorobisz zakażenia i umrzesz.Muszą Cie wyczyścić,jesli zagorączkujesz lub poczujesz ostre bóle brzucha dzwoń po pogotowie.Nie wierze w skuteczność tych leków.

czy ktos mi wytlumaczy co z ta krwia na scianach, w zyciu nie uwierze ze to tak wyglada, krew musiala by wytrysnac jak z prysznica, a przeciez mnostwo kobiet czesto sobie nie zdaje spraw ze poronilo

Gość Cierpietnica22
Alicja ma racje, bo po takiej dawce ludzie moga sie wykrwawic! Idz do szpitala!

Gość Synekdocha Nowy Jork
Nie jesteśmy w stanie jednoznacznie stwierdzić, co jest złem i jaki ekwiwalent w cierpieniu byłby adekwatny w ramach ekspiacji. To kwestia arbitralnie przyjętych założeń. Tak jak uznanie aborcji za zło.

czy ktoś o rozumie kobiety 32 letniej wypisywałby takie teksty na Forum - wiedząc, że łatwo ją zlokalizowac i postawić przed obliczem prokuratora?

Gość wnuk smirnofa
autorko. chesz rozmawiac to skup sie na paru osobach ktore chca ci pomoc a reszty nie czytaj. jestem przeciwko aborcji ale rozumiem to co zrobilas bo domyslam sie jakie mechanizmy psychologiczne tym kierowaly. nie masz prawa sie obwiniac i nikt nie ma prawa cie obwiniac. jesli to robi jest ostatnim ciolem. czyli ten twoj facet byl w piatek i posprzatal krew?i nastepnie chcial cie zawiesc do szpitala?

Gość gwiazdeczka **
Owszem urodzić zostawić w szpitalu a potem jesli takie dziecko będzie miało łud szczęścia to ktoś go zaadoptuje a jesli nie to kolejne statystyczne dziecko zapełniające kolejny kąt w i tak juz przepełnionych domach dziecka. Matko jak łatwo jest umoralniac innych...

krew stad ze mialm ja narekach a bylo mi slabo, wiec opieralam sie o rozne rzeczy a jak wstawałam to leciala mi po nogach, mam psa wiec rozniosl ja po calym domu boze jak o tym pisze to nie jestem w stanie sie nie trasc

>> wiesz Ty lepiej jedz do szpitala,bo jeszcze sie dorobisz zakażenia i umrzesz Gdyby nie to, ze ma drugie dziecko i powinna życ, twierdziłbym, ze zgodnie z ideą sprawiedliwosci tak powinno sie stac. Ale ma drugie dziecko i ma dla kogo życ.

pies poroznosil krew, super

patrzę i czytam i.... masz rację autorka to osoba z mania prześladowczą i powinna od dawna - a moze jest na przepustce - byc w zakładzie zamknietym

Gość Cierpietnica22
Dziewczyno cierpisz strasznie...zadzwon pod jakis telefon zaufania, gdziekolwiek, albo napisz wiadomosc temu facetowi, moze odbierze. Nie wolno ci byc teraz sama.

pies zeżarł też płód, jak mi wypadł z pizdziska zabrał, odgryzł małą główke i bawił sie nia w korytarzu

Gość wnuk smirnofa
wiesz Ty lepiej jedz do szpitala,bo jeszcze sie dorobisz zakażenia i umrzesz.Muszą Cie wyczyścić,jesli zagorączkujesz lub poczujesz ostre bóle brzucha dzwoń po pogotowie.Nie wierze w skuteczność tych leków. wlasnie dlatego pytam cyz ma goroaczke

nie wnuku skjiornofa to było tak ze on mnie zawiozl rano do szpitala w sobote rano bo w piatekj wyszlam ze szpitala nie zabierajac karty informacyjnej. Zawiozl mnie tam w sobote rajo rozmawilaismy dfwie godziny w samochodzie on wciaz mowil ze nie chce tego sluchac ze nie wiem jak moglam byc tak głupia jak mzona nie wiedziec ze jest sie w ciązy do 4 miesiąca. w piatek i on i ja bylimsy w szoku, prawie nie rozmawialismy , w sobote zawiozl mnie tam i mailam tam zostac ale...ucieklam

czy wy dalej wierzycie jej. Przeciez to sie nie trzyma kupy. pies poroznosil wszytsko po domu? skoro wiedziala, ze bedie krew dlaczego nie byl w wannie tylko na podlodze i co pies robil z nia w lazience?