Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo potrzebuję porozmawiać

Bardzo potrzebuję rozmowy

Polecane posty

Gość Cierpietnica22
Camp Nou... czy ty rozumiesz patafianie, ze dziewczyna jest na skraju zalamania psychicznego? Rozumiesz, ze to co wypisujesz moze doprowadzic ja do ostatecznosci? Nie masz litosci przydupie?

ludzie- ona ściemnia czy to jest naprawdę przerażająca prawda??

bylo mi słabo, nie mialam sily myslec o tym ze krew leci na podloge macie racje to brzmi jak absurd ale moze to co przzywam ja powstrzxyma ine dziewczyny, ktore chca to zrobic, pisza jak to bezbolesnie spedzaja ciaze cytotekiem, nie ejst bezbiolesnie tak wlasdnie to wyglada

Gość Przykro mi z tego powodu
aerochocolate dostalas maila? moze nie wyslala, bo nie ma o czym rozmawiac?

>> czy ty rozumiesz patafianie, ze dziewczyna jest na skraju zalamania psychicznego? Słusznie. To co zrobiła na to zasługuje. Tak jak napisałem na początku tego tematu. >> Rozumiesz, ze to co wypisujesz moze doprowadzic ja do ostatecznosci? Tak dobrze chyba nie bedzie. >>Nie masz litosci przydupie? Dla morderców? Nie.

jest krewe i plod pepowina i bol, zajbiosty bol, i krew mnostwo krwii

wyslalam dfo niej maial ale sie nie odezwala

Kurrwa, durie. Od połowy tego tematu wiadomo, ze to sciema. Darujcie juz sobie :o

Gość wnuk smirnofa
autorko Art. 152. § 1. Kto za zgodą kobiety przerywa jej ciążę z naruszeniem przepisów ustawy, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. § 2. Tej samej karze podlega, kto udziela kobiecie ciężarnej pomocy w przerwaniu ciąży z naruszeniem przepisów ustawy lub ją do tego nakłania. § 3. Kto dopuszcza się czynu określonego w § 1 lub 2, gdy płód osiągnął zdolność do samodzielnego życia poza organizmem kobiety ciężarnej, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. Art. 153. § 1. Kto stosując przemoc wobec kobiety ciężarnej lub w inny sposób bez jej zgody przerywa ciążę albo przemocą, groźbą bezprawną lub podstępem doprowadza kobietę ciężarną do przerwania ciąży, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. § 2. Kto dopuszcza się czynu określonego w § 1, gdy płód osiągnął zdolność do samodzielnego życia poza organizmem kobiety ciężarnej, podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10. Art. 154. § 1. Jeżeli następstwem czynu określonego w art. 152 § 1 lub 2 jest śmierć kobiety ciężarnej, sprawca podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10. § 2. Jeżeli następstwem czynu określonego w art. 152 § 3 lub w art. 153 jest śmierć kobiety ciężarnej, sprawca podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12. ” — Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. Kodeks karny (Dz. U. z 1997 r. Nr 88 poz. 553) Kobieta ciężarna nie ponosi odpowiedzialności karnej za przerwanie ciąży.

o krwi wiedzialas chyba wczesniej, wiec chyba powinnas pomyslec co zrobic, zeby pies ak wejdzie do lazienki nie poroznosi jej po calym domu, no chyba, ze zrobilas to w kuchni

Wiecie co ja pisalam sama sie bojąc i trzesac a teraz mysle o tych dziewczynach ktore planuja to zrobic moze to je powstrzyma.

Gość Cierpietnica22
Wiesz co Camp sramp ... Dla mordercow nie masz litosci, a sam nim mozesz zostac. Wydaje Ci sie, ze takie slowa nie bola, ale w koncu przywalisz tak, ze dziewczyna dzis zazyje 50 tabletek, a ty rano wstaniesz, zrobisz kawusie i od jutra zas bedziesz rechotal.

Dziwne to...autorko pisalas wczesniej ze w skype jest imie i nazwisko ...zreszta wlasnie mi wyskoczylo ze nie znaleziono takiego nicka

proszę nie czepiajcie się tego psa... chciałam zeby był w łazience, nie moglam pozostac z tym wszystkim zupelnie sama. a kogo mialam prosić by byl przy mnie? syna?

Gość alicja z krainy lodów
Oj chyba czytałaś Kinga:O Motyw z psem...zenada

Gość wnuk smirnofa
nie ponosisz karnej odpowiedzialnosci za to przepis ten jest po to, zeby chronic zdrowie psychiczne i fizyczne kobiety musisz byc pod opieka lekarza i psychologa. bo jestes w szoku, ktorego nie jestes w stanie sama u siebie stwierdzic. mozesz dostac sepsy i umrzec. powinnas byc pod opieka lekarska i kazdy szpital cie przyjmie.

nie mailam pojecia ze krwii berdzie az tyle, bylam pewna ze wszystko odbedzie sie w laziencce ale reczniki nasikly krwia wiec chcialam z tamtad wyjsc ale jak szlam do pokoju wszedzie byla krew..boze jak wy nie rozumiecie ze ja nie widzialam co sie dzieje, a rano rano bylo tak jakby sie nic nie stalo wstalam i chopc bylo mi slabo posxzlam do poracy to samo dzis

pies by ci napewno pomogl, liczylas, ze ci powie ze dobrze robisz?

wpisz mojego maila ja niepamietam, boz enie napisze tu nazwiska wpisz moje nazwiko z maila

Gość patrzę i czytam i....
no i zaczyna wychodzić kłamstwo z worka... Oj naiwni ktorzy jej wierzycie! Czy osoba w takim szoku umiałaby tak duzo pisac????

Gość alicja z krainy lodów
King jak w morde strzelił:P

chocolate wpisz nazwisko z mojego maila , ja nie pamietam jak rejestrowalam tego skype. Wnuku smirnopfa nie mam gorączki. Tylko dreszce bo starcilam bardzo duzo krwii i nic nie jem

Gość wnuk smirnofa
kurwa wy jestescie rabnieci. niewygodnie wma to wierzyc to nie wierzycie. autorko-czytasz jeszcze to co pisze? gdzie jest ten twoj facet? zadzwon do niego i popros o pomoc w znalezieniu opieki lekarskiej!!!! nie staraj sie wszytskiego znosic sama

fantazja - nie ma co! Nikt przy zdrowych zmysłach, nie siedzi przy kompie po takim przeżyciu.

reczniki nasiakly krwia? jakby to co piszesz ylo prawda i bys stracila yle krwi to bys nie byla w stanie normalnie funkcjonowac a juz napewno isc do pracy nastepnego dnia. Wyobrazasz sobie, ze by reczniki nasiaknly musialabys stracic kilka litrow krwi? chyba ze to byly reczniki do twarzy

>> King jak w morde strzelił Od połowy tematu było to widac. W trakcie wakacji dzieci sie nudzą.

Gość fajna zabawa w słówka
dawno sie tak nie uśmiałam z naiwności tej morderczyni

Gość powinna zemdleć dawno
każda kobieta która rodziła wie jaki to wysiłek,a co dopiero poronienie.

Gość wnuk smirnofa
ludzie/ nie macie wiedzy medycznej ani psychologicznej. przestancie do jasnej cholery