Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spanie kanapowe

co lepsze do spania SOFA? czy WERSALKA?

Polecane posty

Gość spanie kanapowe

ta sofa nie mój gust a wersalka taka sama jak mam tylko kolory inne ;) spi się super

Gość wersalka ma brzydkie wzory
na urode lepsza sofa. Najlpiej wybierz cos calkiem jednolitego, bedzie elegantsze

Wielbiciel niezłe :) Szkoda, że nie mam miejsca na takie... Chyba bym z niego nie wychodziła ;)

wielbiciel, ludzi nie dołuj, mnie się marzy takie wyro, a biednam, więc wersalka mi zostaje :D sofa ładniej się prezentuje, ale wybrałabym tę wersalkę nieszczęsną.

to łózko fajnutkie:D dajcie mi większy pokój to sobie takie kupie:p

Gość fajna nazwa
Ja bym wybrała sofę. Wersalka ma to głupie łączenie na środku, a sofa to nie narożnik, więc nie ma łączenia z drewna, tylko jest na sprężynach.

Gość lolafoka
wersalka ekonomiczna

Gość fajna nazwa
Mi się podoba ta sofa z poduszkami w pasy :)

Gość lolafoka
ja mysle ze jesli chodzi o kolory to autorka moze zmienic na zamowienie

Gość fajna nazwa
Oczywiście jeśli można to super, ale ja piszę, że mi się akurat ta sofa podoba z tymi poduszeczkami w pasy.

Gość spanie kanapowe
motam sie dlatego ze mam w domu 2 letniego synka i psa "kanapowego" :) (mam na mysli zniszczalnosc w/w "spań"

Gość alka wersalka
Miałam sofę która rozwaliła się w ciągu miesiąca(była wysuwana i miała "podgłówek" który wisiał praktycznie w powietrzu-złamał się bo był z płyty. ) Teraz mam wersalkę, śpi się o niebo lepiej. Zajrzyj do Bodzia, tam wersalkę mogą Ci obić we wzór jaki tylko zobie wybierzesz o ile będzie w ich ofercie. Ja mam taka: http://www.bodzio.pl/zdjecia/3758_2.jpg tylko fotel inny

Gość lolafoka
jednak ładna

Gość fajna nazwa
Lolafoka myślałam, że to normalna sofa, na sprężynach, metalowych rurkach, a nie jak wersalka. Ja w takie meble bym nie inwestowała. Wg mnie lepsze są takie co się składa jak mapę drogową, metalowe rurki, parę sprężyn. Wygodne, duże po rozłożeniu i trwałe.

Gość kupując łożko do spania
trzeba zwrócić uwagę czy nie ma żadnych zszyć, powierzchnia musi być gładka, bo inaczej źle się będzie spało. Wersalki nie należą do najwygodniejszych, ale zajmują mało miejsca.

Gość 4444444444444
javascript:popLargeImageWindow('pl_PL','kolor:','Cena zależy od wybranych opcji','Rozmiary','IKEA FAMILY', 'zamknij'); z czystym sumieniem polecam taką.Rewelacja,szeroka,nie wygniata sie,ma pojemnik,po rozłożeniu jak łóżko w sypialni---nie ma takiego dołka po środku jak w wersalce,ma zdejmowane pokrycie do prania,jest w różnych kolorach

Gość spanie kanapowe
ja mieszkam troche na z a d u p i u cud ze abra jest u nas o ikei moge zapomniec popatrze z ciekawosci do bodzia bo link wpadł mi w oko

już nigdy nie kupie mebli z Ikei. Naprawdę, rozwaliły sie po niespełna półtora roku! Owszem, są ładne, ale to meble do patrzenia, nie do uzywania. W dodatku droga! Polecam mebelki z bary - nie zawiodłam się. A mam już ich troche po ikeowsim badziewiu musiałam kupić wszystko nowe ;)

Gość fajna jest ta cefu