Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pajda chleba

Dziewice po 20 - wasze opinie

Polecane posty

Gość hi hii i
spokojnie,znałam wielu prawiczków 21-23 letnich,tak sie tylko wydaje że teraz wszyscy sie pieprzą już w gimnazjum,są tacy i tacy:)

Gość prawiczek i kropka
no ale dziewczyna, ktora nie jest dziewica na pewno by mnie wysmiala

Gość hi hii i
jasne:o zsikałaby się ze śmiechu:o

Gość prawiczek i kropka
ja i tak raczej wolalbym sie zakochac w dziewicy, nie wiem czemu, ale jak wiem, ze jak dziewczyna, ktora mi sie podoba nie jest juz dziewica, to strasznie mnie boli ten fakt i mi sie przykro robi

Gość hi hii i
to Ty jesteś tym dziwnym człowiekiem który ciągle zakłada dziwaczne topiki i dziewicach?:D to nara,nie mam cierpliwości na takie rozmowy:D🖐️

Gość prawiczek i kropka
ja topicow nie zakladam. czasem tylko sie wpisze w jakis

pajda chleba, mam podobnie. moze chodzi o to ze nie kokietujemy, co myslisz ? krepujemy sie? nie tak do konca sie akceptujemy? mysle i mysle i niewiem niestety

Gość prawiczek i kropka
madchen ty jestes fajna dziewczyna (chyba nawet kiedys gadalismy) i na pewno sobie kogos znajdziesz :) wiec bez obaw :d

dzieki prawiczek , milo ze ktos mnie tu jeszcze kojarzy 🖐️ :) ale poszukiwania nie sa takie proste, jednak od pazdziernika dodam im przyspieszenia (wprowadzam sie do akademika uczelni technicznej :classic_cool: ) pajda, moze tez sprobujesz w ten sposob? Niewiem czy skuteczne ale wieksze prawdopodobienstwo znalezc tego co sie szuka konkretnego :P

a przepraszam czy madchen i fajna madchen to ta sama osoba?;) tak czy inaczej ja raczej nie kokietuje, czuje sie wtedy.... głupio. A na akademik niestety nie mam co liczyc, bo dojezdzam na uczelnie.

Gość prawiczek i kropka
jak to sie umawialem z roznymi dziewczynami, ale nigdy nic nie wyszlo, nie umialem wyjsc poza relacje kolezenskie, a jak jakos wyszedlem, to i tak sypnelo sie bardzo szybko

Gość paranormalny
sziewcie po 20tce: są głupie brzydkie mądre piękne sympatyczne oschłe zołzowate miłe rude blond czarne otyłe szczupłe są takie same jak dziewice przed 20, po 30tce i JAK KAŻDA INNA KOBIETA:o jak ktoś chce segregować to niech segreguje śmieci:o

Gość paranormalny
dziewice*

nie . to nie ta sama osoba. macie racje . ciezko wyjsc poza relacje kolezenskie . a w moim postrzeganiu swiata tak byloby najfajniej :( tylko odkrywajac siebie chyba zabija sie te cala \'chemie\' ?

a coż to za uczelnia - jakie miasto?;) Co do tematu to ciezka sprawa bardzo. Mozna powiedziec ze sie boje. Glupie troche, ale cóz...

oj wolalabym nie na forum wymieniac takie informacje ,jak chcesz mozemy na mailach:) pajda, nie ma co panikowac, niewiem czy mialam jakas zakonna szkole czy jak (teoretycznie ogolniak jakich pelno) ale na 22 dziewczyny w klasie na czas matur o ile dobrze pamietam i licze bylo jakies 17 dziewic . wiec.. spory %. jest nas duzo i niema co panikowac :) dziewictwo to nic moim zdaniem . najgorzej bedzie znalezc odpowiedniego meza:P

oj racja racja:P Tylko gdzie oni sie pałetają?:P Piszcie gdzie mozna spotkac kogos sensownego, gdzie sie Wam udało.

Strasznie przyzywacie to. Widocznie taki macie charakter ze kiedy pozna sie was blizej to sie odechciewa dalej spotykac. a co do tego prawiczka... to juz go sobie wyobrazam. MIly chlopak, spokojny... bez inicjatywy... pewnie dlatego nie masz dziewczyny :P Mnie to odrzuca kiedy chlopak jest taki \"ciotowaty\" ...