Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość pinusia84

NAGLE pojawily sie żyly na nogach

Polecane posty

Gość pinusia84

blagam o pomoc,mam 24 lata, dokladnie 3 dni temy pojawily mi sie na nogach NAGLE widoczne zyly( nie zylki male tylko od razu zyly). nie mialam wczesniej zadnych pajaczkow, ani nic.... wstalam z rana i one byly na prawej nodze,teraz sa tez troche na lewej.... wogole to zaczela mnie pobolewac kosc glowna ta co biegnie przez srodek nogi od kolana w dol, nie wiem jak ona sie nazywa...jestem szczupla, waze 50 kg/ 164 cm wzrostu, nie jestem w ciazy ani nic....co prawda chodze na wysokich obcasach ale od roku, i wczesniej nic nie bylo, moze czasem bolaly mnie stopy od obcasow jak przesadzalam ale wtedy robilam przerwy, miedzy czasie tanczylam towarzysko na obcasach i tez nic....a tu nagle. dodam ze przeddzien jak mi te feralne zyly "wyszly" opalalam sie mocno, ale to od tego i tak nagle i nie znikaja?????????? pobieglam do apteki i mowie babce jak leci i ona mi dala masc LIOVEN, i nic juz prawie cala zuzylam przez te 3 dnie i teraz wlasnie mocze nogi w chlodnej wodzie ale co to ma byc???????? jak sie obudze biegne do lekarza, ale PROSZE O POMOC wrecz BLAGAM!!!!!!!!!!!!! kurcze zawsze mialam zgrabne ladne nogi, nie chce tego stracic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować