Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia_samosia_

dziewczyny od 25 lat

Polecane posty

Gość zosia_samosia_

czym myjecie skore twarzy? jakich kremow uzywacie? jaki na dzien, jaki na noc i jaki pod oczy i jaką macie cere? i czy te kremy wam pomagaja;) -------------------------------------------------------------------- ja do tej pory uzywalam na dzien lirene nawilzajacy, na noc bambino i pod oczy tez bambino;) twarzmyje plynem do higieny intymnej...

skórę twarzy myję mydłem a smaruję kremem nivea soft i nigdy żadnych problemów ze skórą nie miałam. wręcz mam idealną :)

Gość nie myje sie
nie myje twarzy od jakis 15 lat-tylko waciki i tonik jakis dobry a krem vichy miokine codziennie na noc i to starczy mam ladna gladjka cere

Gość zosia_samosia_
chcialabym zaczac jakas porzadna pielegnacje, wydaje mi sie,ze w tym wieku dobrze jest zaczac;) zwlaszcza okolice oczu... ja mam juz zmarszczki:|

Ja uzywam kosmetykow atw, sa 100% naturalne...zeledo mycia twarzy, tonik, krem na dzien i na noc, peeling, maseczki, krem pod oczy...uwazam, ze sa rewelacyjne, polecila mi je kosmetyczka...i sa niedrogie

Gość zosia_samosia_
a mozesz napisac jakich konkretnie?

Gość maniaczka soków
mam 27 lat, buźkę myję 2-3 razy dziennie żelem (różnymi) i smaruję 2 razy dziennie kremem nivea soft piję dużo wody i soków nie wierz w kremy, o cerę trzeba dbać głównie od wewnątrz :D taka stara prawda

Gość zosia_samosia_
wiem,wiem:) od dzisiaj wlasnie zaczynam o siebie dbac od wewnatrz:D zajadam platki owsiane zalane wrzatkiem bleee

Gość mam rade
jest cudny krem pod oczy polskiej firmy AVA.kupilam go bo dziewczyny go w recenzjach zachwalaly.likwiduje zmarszczki i nie pozwala aby kolejne sie pojawily.smarujesz grubsza warstwe na noc(jest bardzo tlusty) i po kilku dniach sa efekty.zaraz znajde cos na jego temat to podam linka.

Gość zosia_samosia_
dzieki, wydaje sie super- na pewno spróbuje:)

Gość dam rade
;) spoko :) szukaj w zielarskich sklepach -tam jest jeszcze tanszy ;) ja kupilam za 12zl

www.salon-atw.pl/ z tej strony zamawiam sobie kosmetyki lub kupuje u kosmetyczki. Uzywam zelu i toniku antystres, kremu do twarzy z wyciagiem z arniki gorskiej, kremu na noc drema basic, maseczki z wyciagiem z nagietka, peelingu z koralowca, kremu regenerujacego pod oczy

Gość zosia_samooosia
a czy ten krem z wyciagiem z arniki jest tlusty?

Gość zosia_samosia_
popatrze dzis za tym kremem oraz tym pod oczy z tluszczem norek:D i zaopatrze sie w duze ilosci zielonej herbaty do picia:)

zielona herbate pije codziennie po 2-3 kubki, do tego czerwona po kazdym obiadku, czarna herbate odstawilam w ogole i szczerze mowiac wychodzi mi to tylko na dobre:)

Gość zosia_samosia_
ja podobnie;) tylko dodatkowo 2 razy dziennie pozwalam sobie na herbate el grey(pewnie nie tak sie pisze) z cukrem i cytrynką, mniam:)

Gość zosia_samosia_
madzia, a uzywalas moze kremu regenerujacego? bardzo mi sie podoba tylko jest na nim napisane ze delikatnie natluszcza, a na to nie moge sobie pozwolic, mam podobnie jak Ty mieszana cere...