Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyneczka

problem z sukienka nic jej się nie stanie???

Polecane posty

Moja sukienka będzie rok czekała aż ją założę. boję sie ze przez ten czas zszarzeje albo coś . kupując ją miałam mieć ślub wcześniej niestety musiał być ślub przełożony. miał ktoś tak długo kiecke przed ślubem??

zszarzeć nie powinna. myślę, że wystarczy jak ją oddasz do odświeżenia tuż przed ślubem i będzie ok:) gorzej jak Ci się przestanie podobać :P

A czy ta sukienka jest u ciebie w domu czy w salonie??? Ja moja mialam rok w salonie bo niestety nie mieszkam w Polsce,a wesele bylo w Polsce i nie moglam czesto tam byc na miejscu wiec rok wczesniej ja zakupilam i tam sobie lezala i czekala na mnie i nic jej nie bylo !

Z trzymaniem sukni tyle czasu w salonie byłabym ostrożna, bo mogą ją za twoimi plecami normalnie komuś wypożyczać, w jednym salonie u mnie były już takie numery. Lepiej niech wisi w domu, zabezpieczyć, owinąć prześcieradełkiem czy poszwą, a przed ślubem dać do odświeżenia i wyprasowania i będzie git:)

Gość frgghhhhhkiooopphgfdrfffffffff
jeśli nie zaciążysz to wszystko będzie dobrze.

jua tak miałam suknie kupiłam wczesniej i nawet teraz po weselu jest super więc nic się nie martw

Mam ją w salonie miałam ją stamtąd zabrać w grudniu a teraz musi leżeć do końca czerwca. Narazie mi się podoba bo jest taka jak chciała. boję się ze albo jak ktoś napisał zaciąże:) albo mi się już nie bedzie podobac znajdę jakiś fajny fason....boje się ze ktoś w niej bedzie już chodziła albo biel stanie się szara. nie jest zapłacona narazie dałam zalicvzke ehhhhh