Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niclas

Czy liczycie się ze zdaniem partnera przy wyborze ginekologa?

Polecane posty

Gość Karolek01
Ale jestescie... wyobraz sobie, ze z powodu dawaniu wiary w takie wyjanienia jak Twoje, kilka basenow w Polsce musiano zamykac kilka miesiecy po otwarciu, z powodu wszechobecnego gronkowca i bakterii coli. A po ponownym otwarciu zatrudniano w prysznicowniach ludzi, ktorych zadaniem bylo pilnowanie, czy kazdy dokladnie sie umyl przed wejsciem na basen. I wez juz lepiej nic nie pisz, bo z kazdym tlumaczeniem coraz bardziej sie poglebiasz. W Twoim przypadku dokladnie pasuje slynne powiedzenie klasyka: "Nic nas nie przekona, ze biale jest biale, a czarne jest czarne".

Gość tez_popieprzony
no Ty tez dojdziesz do tego , ze jednak te zasrane mleko jest szkodliwe ;) ale poki co to nie doszlas, w zwiazku z tym do ktorej czesci spoleczenstwa nalezysz odpowiedz sobie sama :P a swoja droga to ciekawe , ze masz jakiegos ducha , ktorego to rozwijasz ;) bardzo ciekawe. ale pewnie dojdziesz do tego , ze nie ma zadenego ducha kiedys tam po smierci... upss skoro go nie ma , to niestety po smierci tym bardziej sie nie dowiesz ... czyli jednak nie zdazysz dojsc w niektorych kwestiach. mam nadzieje , ze chociaz w lozku dochodzisz na czas :P , choc jak robisz sobie pilingi i inne popierduchy bo ci naskorek odpada to generalnie czy znajdziesz amatora na dostarczenie ci orgazmu na czas to ja juz tego nie wiem, zawsze to jednak pozostaje ci rozwoj duchowy :P

Gość tez_popieprzony
a i powiedz na ktore baseny uczeszczasz , tak wiesz profilaktycznie zebym sie na nie nie udawal :P

Gość tez_popieprzony
P.S. oczywiscie hitler tez przeszedl do histori tylko po drodze zginelo kiladziesiat milionow ludzi, niektore panstwa na 40 lat otrzymaly przez to dodatek w postaci realnego socjalizmu ale co tam , w koncu sie wszyscy madrzy ludzie polapali co to za typek ten hitler.

nie bardzo rozumiem popieprzony skad nagle w tobie taka ochota na dowcipkowanie. widac brakuje ci argumentow i zacynasz juz leciec w tzw. swira. widac twoja \"zajebe ci\" slicznotka niezbyt dba o siebie skoro nieznane ci sa zabiegi peelingu i malowania paznokci. powiem ci szczerze, ze bradziej na basenie obawialabym sie kolesia jak ty , ktorego laska do gina nie chodzi i sie nie bada wiec o wykrycie ewentualnych corob trudno. pewnie pod napletkiem masz male bakteriologiczne zoo ktore od paru lat sie radosnie rozkreca. i jeszcze rzniesz glupa jakby pojecie \"ducha\" i \"rozwoju duchowego\" bylo jakims lokalnym wymyslem. walisz jakimis oklepanymi haselkami wyczytanymi z naglowkow politycznych portali i wydaje ci sie, ze zaskoczysz nas elokwencja. tylko jak sie blizej przyjzec twoim pogladom, to w glowce pussstoooo, a ego za to takie rozrosniete, a slomeczka sie z butkow sypie, oj sypie.

Gość ale jesteście pojechani
karolek- u nas nigdy basenu nie zamykano z powodu gronkowca, więc raczej nie przyczyną epidemii nie jestem, zresztą napisałam, jak jest taki wymóg- to ja się mogę jeszcze raz umyć na basenie- żaden problem- tyle że włsnym mydłem nie ich preparatem- bo srodków na bazie SLS nie używam- jeśli mam natomiast wybór (a tam gdzie chodzę mam i nie powiem gdzie to jest- w obawie o swoje a nie wasze bezpieczeństwo :P) wolę nie targać ze sobą mydła na basen, toaletę wykonać w domu, a na basenie tylko się opłukać. KONIEC TYSKUSJI W TEMACIE. popieprzony- akurat mleka UHT nigdy nie kupowałam- tylko zawsze po takie od krowy jeździliśmy- to samo jajka i mięso- więc nie musisz obawiać się o moje uświadomienie w temacie, bo pewnie to ja mogłabym ciebie wiele nauczyć, bo akurat składy produktów to takie moje hobby :P

popieprzony dziwne... ciekawe....jakoś zbrodnie Hitlera bardziej ci przeszkadzaja niż tysiące umierających na co dzień dzieci w Afryce...

Gość tez_popieprzony
o ile wiem nie wspominalas nic na temat Twoich wizyt u dermatologa , w zwiazku z tym i z tym , ze to Tobie sie przytrafiaja drozdzaki , a przez to wycieki z hydrauliki wiec nie wiem na widok kogo na basenie powienien ogarniac strach :P jeszcze powiedz, ze i do dermatologa co rok smigasz , to juz calkiem wyjdzie obraz , zes jeden wielki wrak czlowieka co tym bardziej kaze miec sie przed Toba na basnie na bacznosci. a ze swoim mezem to chyba uprawiacie bezpieczna milosc w typie z nagiej broni ;P nie zapominajac przy tym , o kontrolnych badaniach bo to na zawal w trakcie mozna pierdolnac tudziez nabawic sie jakiejs dychawicy lub czegos jeszcze gorszego :P a oprzed seksem mowisz do meza : aktualne badnia poprosze draniu jeden , bo pod napletkiem mozesz miec syf, kile lub tez mogile :P Twoje zycie wyglada na jedna wielka udreke i bezkompromisowa krucjate o zdrowie ;). dodac do tego peelingi , malowanie pazurkow, odzywianie wloskow, depilowanie wloskow, job twoja mac , jestes dzielna :).

wiesz popieprzony dla niektórych dbabie o ładny wygląd i dobre samopoczucie (zdrowie), jest przyjemnością, a nie jakąś przykrą koniecznością :D

Gość zwierzyna
popieprzony, rozumiem ze Twoja slicznotka ogranicza sie do "jebnięcia ci"? depilacji nie stosuje? czy tez wyrwałeś sobie pedofilnie taką małolatę nieowłosioną?... biedne dziecko, wymysliles ją sobie jak i resztę bzdur przez Ciebie tu głoszonych...

Gość tez_popieprzony
ale jesteście pojechani hitler to byl przyklad na te Twoje dochodzenie w koncu do prawdy, ale a propos wymierania masowego w afryce to ta moja rzekoma teoria spiskowa no to zapodam Ci nastepna. otoz swiat produkuje dostateczna ilosc pozywienia zeby sie wyzywic. ale koncerny produkujace zywnosc wola wypierdolic do oceanu to czego nie sprzedadza niz oddac za darmo glodomorm z afryki , poniewaz rzuczenie na rynek takiej ilosci zarcia obnizyloby ceny produktow na gieldach, co oczywiscie nie jest w ich interesie. poza tym swiat sie nie interesuje afryka bo nie mozna na niej zarobic. bo na czym tam zarobisz jak tam glod, chlod smrod i ubustwo. owszem na saharze ropy naftowej jest pod dostatkiem tyle , ze koszt jej wydobycia jest tak wielki , ze nie oplaca sie tego robic.

nie zgodze się z tobą co do tego że na Afryce nie mozna zarobić- a co z handlem bronią, diamentami, złotem- włsnie świetnie zarabia się tam na tym, że jest tam bieda i chaos (tu się z tobą zgadzam).... co ja mogę zrobić? niewiele, ale w miarę możliwości staram się kupować produkty opatrzone znaczkiem "fair trade" choć w Polsce nie jest to łatwe....

Gość tez_popieprzony
nie no oczywiscie , ze sie depiluje. babka z bobrem nie ogolonym a fujj. wiesz , ze Ty nie rozumiesz jakiejs teorii nie oznacza to, ze jest ona durna , tylko ze Twoj poziom percepcji jest nazwijmy to umownie nie tegos. jak zaczne buszmenowi tlumaczyc jak sie oblicza calke powierzchniowa uzna zem jakis pojebany jestem z ta swoja calka . takze spoko , nie spinaj sie :P, rozumiuem , ze masz problem ze zrozumieniem podstawowych praw na ktorych opiera sie nasz swiat. wiem , ze Ci ciezko ale odrobina pracy nad soba najlepiej duchowej i bedzie lepiej. trzymam kciuki :

Gość tez_popieprzony
ale jesteście pojechani zgadza sie masz racje zarabiaja na diamentach i broni ale nie jest to zarobek wielki warty zachodu dla koncernow innych branz. a co do zywnosci , bo generalnie tego tam najbardziej brakuje to nie wiem czy slyszalas ale np to ze swiat zachodni doplaca do rolnictwa , plus cla zaporowe dobija rolnictwo wlasnie afrykanskie. niedawno nawet byla zdaje sie jakas konferencja na ten temat w europie. ale oczywiscie nic nie zrobili i nie zrobia bo nie maja w tym interesu. co najwyzej tak jak mowisz firmy z sektora zbrojeniowego beda jeszcze podsycac tamtejsze konflikty coby miec gdzie sprzedawac swoje zabawki. smutna to prawda ale za maluczcy jestesmy , zeby cokolwiek sensownego zrobic, nie liczac wycieczek do afryki kiedy to mozna troche kaski tam zostawic.

właśnie coś możemy zrobić! tylko jest zamała świadomość, są takie organizacje jak ta o której wspomniałam, które przeciw koncernom, gwarantują godziwy zarobek, krajom trzeciego świata, za ich produkty.

A co to, teraz będziemy rozmawiac o Afryce ? Ja uwazam, ze dawanie zarcia to jest głupi pomysł. Kazde społeczeństwo, każda cywilizacja musi się dźwignać własnymi rękami. Pewnie, mozna im rzucić żarcie - pomnożą sie, wyrosną zdrowi i potem z tej rodziny, z której wymarłoby z pietnastki dziesiecioro i piatka zostaje - nagle rodzice mają 15 gęb do wykarmienia. Biednemu sie daje wedkę, a nie rybę. W Afryce powinno budować sie szkoły, organizować miejsca pracy, uswiadamiać, a nie rzucic żarciem i cieszyć się, ze sie jest takim Robin Hoodem

Gość Karolek01
Ale jestescie... Rzeczywiscie, daj mi namiary na twoje baseny, dodam je do czarnej listy. I dalej zakladaj czepek na wlosy, ja nie musze ale woda w basenach na ktore ja chodze nie jest chlorowana, dzieki temu ze ich uzytkownicy wiedza co to higiena. A jak masz opory przed wykapaniem sie w towarzystwie innych kobiet, moze tak jak w przypadku ginekologa, powinnas wyprobowac prysznic z mezczyznami?

Karolku, nie masz już się czego czepiać ? Myslę, że gronkowce i bakterie coli nie biorąsie w basenie z tych, co 10 minut wczesniej umyli sie dokładnie pod prysznicem i założyli czyste majtki, tylko od tych, którzy tez unikają basenowych pryszniców, ale w przeciwieństwie do kolezanki - przychodzą jak stali, z obesraną dupą albo nieumytym pisiorem albo psitą.

Gość Karolek01
Ale jestescie... I widze ze jeszcze jedno musze Ci wyjasnic: wlosy lonowe nie rosna pod pachami.

Gość Karolek01
Kacapoly A skad wiesz jak kolezanka przychodzi? Dla mnie kazdy kto przed wejsciem na basem nie umyje pach I jajek to potencjalny brudas I syfiarz, ktory naraza zdrowie innych. To tak samo jak gosc biegajacy z rewolwerem po ulicy. Ty na pewno od razu mu wierzysz, ze pistolet jest nienabity.

Gość tez_popieprzony
Karolek z tymi wlosami lonowymi wpadajacymi do gardla podczas plywania to o tym nie pomyslalem. no czyli forum spelnilo swoja role edukacyjna i ja sie czegos nowego dowiedzialem :) mam nadzieje ze te wlosy traktowane sa srodkami pielegnacyjnymi ulegajacymi biodegradacji w zoladku ;)

a ty skąd wiesz, że ona teraz pisze prawde i naprawdę sie nie myje na basenie ? Tak to sobie możemy do końca świata pierdolic - zakładać, ze ten kłamie, a tamten nie kłamie

Gość tez_popieprzony
job twoja mac juz nigdy nie wejde bo basenu, a w lisopadzie mialem zamiar zaliczyc spa nad morzem... co za zycie ;)

popieprzony, a ty pójdź za radąkoleżanki i przebadaj sie, bo może od ostatniej wizyty twojej ślicznotyki, która była 2 lata temu, hodujecie obydwoje kolonie grzybów-tajniaków i różnych innych wesołych stworów

i co do gronkowca- raczej żadnym mydłem go nie usuniesz, znajoma mamy przez ładnych kilka miesięcy musiała brać na to silne antybiotyki, i mogłaby by ć na tym basenie wyszorowana lizolem- jak gronkowca miała w gardle wystarczyłoby, żeby się zachłysnęla wodą :P co ciekawe infekcja przebiegała praktycznie bezobjawowo- mówiła tylo ze miała ogólnie gorsze samopoczucie, głowa ją pobolewała, czasem ją gardło za bolało- taki nasz "popieprzony" pewnie radośnie myślałby, że to wynik stresu, pogody albo że po prostu starość go dopadła :D , na szczęście znajoma okazała się bardziej odpowiedzialna i zrobiał badania ;) Karolciu a ja nie mam oporów przed kąpaniem się w towarzystwie kobiet, po prostu jest to dla mnie mniej wygodne i jak nie muszę nie korzystam. i tak wiem ,woda może być również ozonowana- ja z dwojga złego z pewnych względów wolę chlor- mam takie prawo :P wiem gdzie rosną włosy łonowe- które też zresztą podpadają pod depilacje- szczególnie przed basenem :P ale sugerując "szorowanie" pach napisałeś to tak jakby i tam Twoja pani miała gąszcz pełen bakterii- jak paszki są wygolene i potraktowane odpowiednim "deo' - nie pocą się po prostu przez ładnych kilka godzi po kąpieli ;)

Gość tez_popieprzony
co ja bym myslal to Ty nie wymyslaj :). bo idac tym tropem zaraz mi powiesz , ze jak sobie palca pokiereszowalem to , ze pomyslalem sobie , ze to zludzenie optyczne :) bez jaj moja droga . ale co do gronkowca to fakt , mydlo nie da mu rady :)

tez popieprzony, idzmy dalej twoim cudownym tokiem rozwazan: a co ze spiskiem producentow mydla? byly teorie,ze mydlo i w ogole czeste mycie sie szkodzi delikatnemu naskorkowi a to jak wiadomo otwarte wrota dla bakterii. nie slyszales takiej teorii? bo wiesz, moze np producenci mydla zeby nie splajtowac wraz z wodociagami miejskimi zrobili zrzute na kampanie i teraz ty glupiutki misiu powoli sie zabijasz! i calyczas nasuwa mi sie to samo pytanie. skoro medycyna i lekarze sa do dupy to po cos z tym paluchem do lekarza lazl? dlaczego nie zaczerpnales wiedzy od plemion afrykanskich co do bez lekarzy sobie zyja i nie obwiazales sobie palca np krowim gowienkiem? tak sie dac wrobic i wpasc w szpony koncernow medycznych oj oj.

Gość tez_popieprzony
wybierasz sobie z moich wypowiedzi to co Ci wygodne. ja piszac o tym urzadzeniu wykrywajacym raka dla polglowka byloby jasne , ze bylo to opiewaniem zdobyczy techniki i nauki, a Ty usilnie mi probujesz wmowic , zem jakis wrog nauki , medycyny i chuj wie jeszcze czego. nie jestem wrogiem nauki , medycyny wrecz odwrotnie jestem wielkim milosnikiem nauki i wiedzy i techniki genetycznym rzeklbym nawet bo jestem absolwentem politechniki. mowie tylko , ze czesto i gesto jest tak , ze teorie na rozne tematy sie zmieniaja i nie nalezy brac ich za pewnik bo pewnikow to jest niewiele na swiecie o czym tez mowilem. a ze chcesz mi dopierdolic to rozumiem ale nie wmawiaj mi czegos co nie istnieje. jakbys torche oleju w tej swojej pustej lepetynie miala to bys wiedziala , ze wielokrotnie juz teorie fizyczne , ktore byly uwazane za pewnik , przy dzisiejszym stanie wiedzy zostaja obalane. nawet niektore teorie einsteina sa juz nieaktualne. malo tego juz dzis trwaja teoretyczne badania w dziedzinie fizyki , ktore jesli sie potwierdza to wiekszosc ksiazek do fizyki i dawnych teorii pojdzie do smieci. ale Ty jestes tak ograniczona w tym swoim ograniczonym mozdzku , ze nawet nie jestes w stanie przeskoczyc podstawowych praw, po prostu przerastaja Cie i nic na to nie poradze. wez sobie ksiazke do fizyki co Ci moze zostala ze szkoly sredniej i zobacz co pisza tam o ilosci planet w ukladzie slonecznym i byla to oczywista prawda jeszcze dwa lata temu, a sprawdz jaka teraz jest ilosc planet w ukladzie slonecznym . co sie stalo z jedna planeta , wyparowala ? nie po prostu stwierdzono , ze ten stwor to nie planeta, a przez dziesiatki lat wszyscy uwazali , ze to planeta i w encyklopedii , ktora byc moze posiadasz tez jest napisane ze to planeta i co bedziesz dalej twierdzic , ze to planeta . takze zanim zaczniesz krytykowac i wymyslac pierdoly jakies to zastanow sie najpierw. po prostu jestes zbyt tepa zeby to ogarnac i z tym tamponem to chyba jednak mialem racje. a co do tego mydla pieprzonego to oczywiscie , ze jest szkodliwe, wysusza skore, zabija mikroby , ktore to wpieprzaja resztki starego naskorka i tak dalej ale szkoda mojego czasu zeby wyjasniac takiemu tepakowi podstawy. gdybys wiecej sie interesowala nauka , a nie peelingiem swojego zapewne zdezolowanego ciala to bys wiedziala. spierdalam z tego forum , szkoda mojego cennego czasu na pierdolenie kocopolow z ptasim mozdzkiem. sory za wkurwienie sie moje ale nie bedzie mi tu zadna dziewica orleanska pierdolic glupot

:D ale się uśmiałam "mikroby wpieprzejące nakórek" - mocne- nie żebym się nie zgodziła- po prostu śmiesznie to nazwałeś.... ...oczywiście wszyscy tu ZGADZAMY SIĘ, że nie nalezy wierzyć we wszystko bezkrytycznie, ale co ma do tego unikanie badań profilaktycznych- nie rozumiem? i jak okreslić właściwy moment udania się do lekarza, kiedy sie takich badań nie wykonuje, a wiele chorób przebiega przez długi czas bezobiawowo?