Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Męska stonka okupuje polskie Pomorze!

Polecane posty

Brzuchata, kudłata, bez wcięcia w pasie:) wyleguje się to to na kocyku, zainteresowane każdym biuściastym obiektem poza tym który spoczywa obok niego na kocu:) ( najlepszy widok to pan spoczywający na leżaczku, z ciemnymi okularami, udający że nic nie widzi, ale dykretne ruchy głowy wskazują że jakas aktywność jednak ma miejsce....:):)) Ambicją mężczyzny spędzającycego wakacje nad morzem jest: a) codziennie spałaszowanie smażonej rybki na obiadek, b) puszczenie latawca na plaży. Japonki stanowią część codziennego wyposażenia. zauważyłam że tego roku również jasne spodenki ( kawa z mlekiem) oraz bluzy w marynarskie pasy z kapturem. Na plażę nie nalezy też wybierać się bez puszki piwa. Po wychlapaniu puszeczki można nawet puścić się truchtem przez plaże, i wykonac efektowny skok przez fale , niech wszyscy widzą jaki sprawny! po czym po wynurzeniu się można spokojnie wysmarkac nos do wody i splunąć... Wieczorkiem obowiązkowy grilek i kolejna puszeczka piwa. A nawet dwie. a w nocy....szybki wakacyjny urlopowy seks z zoną, marząc o dziewczynie ze smażalni ryb... :)

Pola:) a jakie u ciebie obserwacje pourlopowe..? Moje jeszcze dość nieuporządkowane, zwłaszcza w kwestii dość powszechnie obserwowalnego obrazka: idzie żona z dwójką dzieci a dwa metry za nimi tatuś ze spuszczona głową, piszący smsa....:) pewnie w sprawach biznesowych:) bo chyba nie do pani ze smażalni ryb....:)

moje obserwacje są takie, ze ludzie mają dużą frajdę z zanurzanai się w wodzie i unoszenia sie nafalach, pływanai itd, a panowie pewnie patrzą, ale ja niezbyt patrzę na panów, wiec się nie wypowiadam :)

Gość całkowicie czarny kot
'po czym po wynurzeniu się można spokojnie wysmarkac nos do wody i splunąć...' a potem się dziwić, że życie flory i fauny w Bałtyku zamiera

"ale ja niezbyt patrzę na panów" to pewnie dlatego brak obserwacji:) powinnaś , naprawde, zachęcam:):)

Gość zdzisław z koluszek
Retro - kiedyś jak bedziesz miala męza i dwoje dzieci , to za Tobą tez bedzie chodzil tak Twój mąż. Po dwóch ciążach bedziesz miala juz rozciagniety brzuch , celulitis i przestaniesz byc dla niego obiektem seksualnym.Proza zycia moja droga.

zdzisław:) proza życia niejedno ma oblicze, przeczytaj raz jeszcze mój pierwszy post. 90% męskiej stonki nadmosrkiej nie nadaje się na bycie obiektem seksualnym:) Pociesza mnie to jakoś.

Gość betty betty
świetne spostrzeżenia i zajebisty styl pisarski:D ostatnio jeden taki brzuchacz z wakacji z żonką słał mi miłosne eski, więc wiem, o co kaman

( najlepszy widok to pan spoczywający na leżaczku, z ciemnymi okularami, udający że nic nie widzi, ale dykretne ruchy głowy wskazują że jakas aktywność jednak ma miejsce.... retro jesteś pewna że to ruchy głowy a nie główki?? ;) ja swoje obserwacje już na szybko obgadałam z polą chociaż ci powiem retro że tyloma pociągami ( fakt że metrowymi) to się w życiu tak nie wyjeździłam

Gość a ty pewnie w tej smażalni
pracujesz bo nigdzie indziej cię nie chcieli i mażysz o żylastych knagach otyłych wczasowiczów :classic_cool:

Po dwóch ciążach bedziesz miala juz rozciagniety brzuch , celulitis i przestaniesz byc dla niego obiektem seksualnym.Proza zycia moja droga. zdzisiu- to ,że twoja żona tak ma nie znaczy, że wszystkie mają ;)

Brzuchacze sa bardzo sprytni. ...Niby wielcy ojcowie rodziny a jak tylko sie nadarzy okazja to udaja ze sa sami...Sypia kawalami jak z rekawa, sa niezwykle szarmanccy dopoki gdzies w poblizu i znienacka pojawi sie ich zona...

retro jesteś pewna że to ruchy głowy a nie główki?? ike a to nie to samo..? :):) jedno i drugie u męskiej służy do myślenia:) ale najlepsi i tak są faceci spaleni na raczka... Pierwszy dzień na plaży: wypas! lezenie bykiem i drzemka na kocyku po dwóch puszkach piwa! na drugi dzien ten sam pan, już w koszulce, dupa spalona na raka, mina zbolała... prosze, dlaczego oni tego nie wiedza???? :):):)

caryca:) czy masz jakąś specjalną teorię na temat brzuchatych panów?:) wykładaj.

retro a ty widujesz swój tyłek??? oto dlaczego oni tego nie widzą :D wybacz śmiem twierdzić, że jednak meżczyzna nie myśli tylko glówką

ike mi chodzi o to że oni nie WIEDzą że jak sie po roku niewystawiania na słońce wywalą dupskiem na cały dzien na plaży, to niestety skończy się tak jak się ... kończy, no... Nie wiem dlaczego tak jest, ale na plaży można spotkac mnóstwo brzydko opalonych, opalonych na czerwono facetów. Wygląda to fatalnie. No ale nieważne. ( najładniej wyglądają oczywiście ci, którzy zrobili sobe podkładzik na solarium....:):):):D

Retro Moja teoria jest bardzo prosta...Chodzi o to ze tacy panowie zapominaja o swoich brzucholach ale za to ciagle pamietaja o celulitisie swoich dam. Zapominaja nawet o swojej lysiejacej pacynie , o wysokim cisnieniu, ze cholesterol tez za wysoki eh...mozna by wymieniac a czepiaja sie swoich zon!

ty się nie śmiej mój mąż tydzień temu pierwszy raz był na solarium:D pewnie jedyny- ale byl!!

zauważyłam natomiast bardzo dobra rzecz, a mianowicie modę na lużne kapielówki z dłuższymi nagawkami, a la bokserki... świetna rzecz. Dobrze że kończy sie era ciasnych męskich kąpielówkek wpitych niemiłosiernie w tyłek,: po wyjścu z morskich fal erekcja w takich gatkach wyglada wyjątkowo niedobrze....:)

nie mówiąc juz o tym że jak ja się dorwę do plaży to też się spiekam:D

ike na solarium był???? po co? dlaczego??? opowiadaj! chciał spróbować jak to jest, czy co...? :)

retro najlepsze i tak były męskie stringi - kąpielówki

Za granica mozna szybko rozpoznac polaka w tych obcislych majtadalach- kiedys uslyszalam taki komentarz: oh, on musi byc z jakiegos bloku komunistycznego! hahaha

Chodzi o to ze tacy panowie zapominaja o swoich brzucholach ale za to ciagle pamietaja o celulitisie swoich dam. caryca bardzo trafna urlopowa obserwacja:) brak samokrytyki u męskiej stonki nadmorskiej jest wyjątkowo dobrze zauważalny:):)

retro- otóz dostał piekielnego uczulenia na nogach- smarował i nic wapno brał i nic - to wymysliłam żeby przypiekł nogi na solarium- tak jak czasami tego typu rzeczy przypala sie pod lampami- a poza tym i tak ja szłam ( też pierwszy raz :P) to trochę dla zabawy ale najważniejsze, że rzeczywiście pomogło!

retro a co z tą grubszą damską stroną??? jej też brak samokrytyki

o nie ike, tego mi nie wmówisz... absolutnie każda kobieta z nadwagą nie będzie się czuła komfortowo na plaży. Zadna. I naprawdę albo obwiąże biodra jakims pareo, albo nie będzie się po plaży przechadzać tylko grzecznie usiądzie na kocu. A facet ma w dupie czy świeci owłosionym brzuchem sterczacym na dwa metry do przodu. jeszcze ma czelnosć smsy słać! :):)

retro to nad innymi wodami się opalamy:) jakie pareo - kochana prędzej zaloży je kobieta która równie dobrze mogłaby śmigac na golasa niż wielka baba z której wylewa się tłuszcz