Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Męska stonka okupuje polskie Pomorze!

Polecane posty

"wniosek>stonka jest tylko nad morzem?" wniosek - stonka powstaje w głowie retro :D

No to ja chyba na wakacje będę się na Śląsk przeprowadzać, skoro tak zachwalacie :-)

"zachowanie pod tytułem - ja jestem na wakacjach, więc jestem bogiem, a to że nie wyglądam jak młody bóg, to już Twój problem, a nie mój" no to ja tez się zaczynam cieszyć, ze nie mieszkam nad morzem :P

\"Komik nie czepiaj sie Retro,przynajmniej ona nie ładuje sie w kłopoty ze swoim podejściem do facetów.Ona widzi stonkę,a ja fajne męskie ciało\" i macie z tego powodu bardzo podobne problemy... ona z powodu braku chłopa, Ty z powodu nadmiaru (a przynajmniej nadmiaru zainteresowania nimi)

ciekawe w takim razie jaki jest mój problem, z podejściem raczej obojętnym, czy też może dość ściśle ukierunkowanym na ewentualnie upatrzony obiekt? ;)

"ciekawe w takim razie jaki jest mój problem, z podejściem raczej obojętnym, czy też może dość ściśle ukierunkowanym na ewentualnie upatrzony obiekt?" Ty nie masz problemu - Ty jestes normalna... Samoca tez by go nie miala, gdyby nie to, ze nie potrafi sobie poradzic ze swoja sexualnością... Lubi sex, ale zamiast sie nim, cieszyc ma z tego powodu wyrzuty sumienia

ech, i dlaczego to taka marna pociecha? ;-) może gdybym urodziła się mężczyzną więcej pożytku by było z tej normalności :)

a kobiety to niby zachowuja sie inaczej ze tak spytam? wszystkie oczywiscie maja idealne wymiary itd itd....wystarczy juz tych nedznych prowokacji i marudzenia jacy to jestesmy be..