Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Męska stonka okupuje polskie Pomorze!

Polecane posty

no cóż mój mąz po wyjściu z wody dlatego dyskretnie spoglada w doł bo kiedyś w wodzie zgubi,ł kąpielówki i też żyje i ma się dobrze

jesli to pierwsze, to narpawde dziwi cie ze mozna czuc skrepowanie, gdy najabrdziej intymna czesc twojego ciala jest wyeksponowana przylegajacymi mokrymi kapielowkami w tlumie obcych ludzi? wcale mnie nie dziwi. ale nie wiedziałam że ma to coś wspólnego ze zmianami rozmiaru, co wyraźnie tu zostało powiedziane. Piąte wyraźnie powiedział że gdyby sie zwiększało, tragedii by nie było... poza tym nie wiem o jakim EKSPONOWANIU mowa kiedy długość skraca się o dobre, jak rozumiem, 5 centymetrów... :)

piąte napisał że mniej by się tym martwił j jak by mu slipki spadły też by się pewnie za mocno nie zmartwił :D:D

piate napisal rowniez, ze nie moze "wypowiadac sie za cala populacje" ale to ci w generalizowanu juz nie przeszkadza :p co do centymetrow, napisalem juz przeciez, ze to indywidualna sprawa, tylko ze 2cm to bylby ekstremalny przypadek raczej ;)

retro- ale on jest odzwierciedleniem wszelkiego zła na swiecie- wszak jest mężczyzną :D ;)

sumienie przynaj lepiej że gdby te mokre obcisłe kapielówki przylegały do tej samej ilości centymetrów jakie wniosłes do wody, niepokój przy wychodzeniu były mniejszy....:):) a u niektórych pewnie wcale by go nie było:)

ike:) ale jak Wszelkie Zło gubi gacie w wodzie, to mnie to całkowicie satysfakcjonuje:):)

Retro w pourlopowej formie:) wszytskim podopiecznym wakacyjnego słońca :) Tu się nie ma co zastanawiać, co się komu kurczy przeciwnie. Pytanie brzmi - po co obce panie oglądają z tak wielką uwagą te zmiany gabarytów:p I to o obcych, żonatych posiadaczy brzuchów:)

:D nie boj sie, nie bede sie w ciebie bawi i zaprzeczal na sile ;) i mimo ze do tego sie przyznac nie moge, to moge ci sie przyznac, ze jako dorastajacy, niepewny chlopak mialem takie kompleksy, mysle ze jak wiekszosc dzieciakow ale nie martw sie o mnie, skutecznie wyleczone juz dosc dawno temu :p

szukanie:D no właśnie retro??? po co????:P a co do zgubionych majtek- ja tam bym piczała z uciechy ale pewnie z innych powodow:P

Gość ha haaa a
chłopaki:D:D dajecie radę:D gratulacje:D

alez ja nie chcę niczego udowadniać:) to raczej mi coś zostało udowodnione:)

"Jak facet ma fajne opalone,umięśnione ciało to te skurczone centymetry nie szokują" Nie wpływają na ogólny estetyczny wizerunek. Wpływają natomiast na myśli pań: - jak to jest możliwe? Taki Apollo a wystarczyłby mu listek z porzeczki - zamiast figowego:) I randki nie będzie... bo po co?:p

szukanie bo natura wie co robi- dzięki temu jest mniej rozbitych małżeństw

5 lat temu byłam nad morzem.miałam śliczny żółty 2 częściowy kostium kąpielowy...Po pierwszej kąpieli w wodzie zauważyłam ,że... wszyscy patrzą na mnie. Dumna niczym paw poruszałam sie w stronę koca. Dopiero jak jakaś matka zasłoniła dziecku oczy wyczułam ze coś jest nie tak.Cholera kostium zrobił sie przeźroczysty ,jakbym była naga.:O Myślałam ze spale sie ze wstydu. Uważam ze faceci i tak mają lepiej,kobiety bardziej są pod''obstrzałem''

jak to jest możliwe? Taki Apollo a wystarczyłby mu listek z porzeczki - zamiast figowego I randki nie będzie... bo po co? no nie:) teraz to ja wam faceci naprawde nie zazdroszczę:) sumienie:) jak samopoczucie?:) wybierzesz się jeszcze popływac tego lata..? :):)

Gość mańkaaaa
Jak sie kurczy to znaczy ze facet zdrowy,jak sie nie kurczy to używa wiagry:classic_cool: Właśnie zamiast kąpielówek faceci powinni nosić liście na plaży.

:D no tak, owoce :D duzo plywam :D jesli pogoda pozwoli, to tak przylegajace spodenki mi nie straszne w kazdym razie :p lepiej powiedz czy oprocz kolejnych rozdzialow do ksiazki "retro versus 'mezczyzni'" slonce chociaz kilka razy zaswiecilo dla ciebie na wczasach ;)

lepiej powiedz czy oprocz kolejnych rozdzialow do ksiazki "retro versus 'mezczyzni'" slonce chociaz kilka razy zaswiecilo dla ciebie na wczasach sumienie nie wiem czy pytasz dosłownie czy w przenośni:) apropos najlepszego podrywu nadmorskiego: miejsce: koniec promenady w Ustce wychodzącej w morze Tłum ludzi stojących i patrzącyh w morską dal. On. Stoi obok. Dwa uśmiechy. Trzy krótkie niepwene spojrzenia. I w końcu ta piekna porywająca kwestia: "Ale wieje, nie?" :) (pozdrowienia dla pana w granatowym ortalionie):)

pytam tak, zebys odpowiedziala jak masz na to ochote :D :D okrutna jestes :D moglas dac mu szanse, moze by nawiazal do wichrow namietnosci albo do wiatru przemiany :p kto wie :D

retro "no nie teraz to ja wam faceci naprawde nie zazdroszczę" Współczuć także nie masz powodu:) Jakiś czas temu nakreśliłem wizję odpoczynku plażowego:) Za przydatny uznaję lód w kostkach:D (namiastka zimnej wody), ponieważ: "Gdy się nadmiernie zagrzejemy, można się schłodzić i przy okazji przywrócić "prawidłowy rozmiar". Paniom wstaną nadzieje - mogą sobie pozwolić na lód do woli. Panowie - zmniejszą ból istnienia - uwaga na przechłodzenie! - żeby było w ogóle co oglądać! http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3750138&start=1530 Aktualne, jak się okazuje po tym temacie:)

A mi kiedyś w oceanie pękło zapięcie od górnej cześci bikini i niektórzy sobie zerknęli przez sekundę lub dwie :)

W oczach retro, nawet jedzenie przez faceta rybki jest zjawiskiem negatywnym... niem owie juz o puszczaniu latawca, bo to prawdziwy koszmar - to taki rodzaj katuszy, jakie mezczyzni wymyslaja, by udręczyć kobiety... latawce zasłaniaja opalajacym sie kobietom slonce i one biedulki cierpia z tego powodu.. faceci sa straszni :D

Z punktu widzenia osoby mieszkającej nad morzem, ostatnimi czasy można zaobserwować nowy trend. W związku z tym, że pogoda jest zazwyczaj deszczowo-wietrzno-sztormowa, osobniki te, zamiast okupywać plaże przenosi się do centrum miasta. Najczęstsze zachowania: - parkowanie samochodu wszędzie gdzie się da, byleby w najbardziej widocznym miejscu - chodzenie w kąpielówkach-spodenkach, bez koszulki i w klapkach po ulicy, w sklepie i restauracjach - zachowanie pod tytułem - ja jestem na wakacjach, więc jestem bogiem, a to że nie wyglądam jak młody bóg, to już Twój problem, a nie mój Ale jeszcze trzy tygodnie wakacji zostało :-)