Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joaska Kaśka

gesty biały sluz z grutkami!!

Polecane posty

Gość Joaska Kaśka

co to jest? czytam tutaj,ze taki sluz jest podczas ciazy czy stany zapalne czy cos!!! a ja mam taki zawsze lekarz powiedzial,ze to normalne! kobiety maja taki sluz. dlaczego tak panikujecie takim sluzem?? przypomina gesta smietane ..

gęsta śmietana jest ok, ale gdy zaczyna przypominać twaróg i do tego piecze to już nie bardzo , bo to wtedy znak, że drożdże się mnożą... ;)

własnie od 2ch dni mam to swinstwo!!! jestem czysta kobieta ktora sie myje nawet 3 razy dziennie!!! nawet nie moge sie wysikac tak piecze!!!! do teho ten twarog bleee to chyba grzybica, znacie jakies domowe sposoby pozbycia sie tego????

Gość a ja mam taka sytuacje
Ze jakis czas troche pieklo, takze w czasie stosunku, a teraz przestało :P Co to moze znaczyc? (teraz mam gęsty, biały śluz, który jak wyleci to troche przysycha, ale jak jest w srodku, to jest wodnisty:P)

angel, z tym to lepiej do lekarza... możesz byc nie wiem jak czysta a i tak się nie uchronisz... czasem wystarczy, że używasz niewłaściwych środków do higieny intymnej...również okres owulacji i pełne stosunki z wytryskiem sprzyjają grzybkom, bo wtedy ph w pochwie jest bardziej zasadowe niż kwasowe... ja ostatnio sprobowałam kuracji jogurtem i pomogło... ale najlepiej do lekarza, on przepisze właściwe środki :)

Jak dla mnie to jest grzybica.Ona często lubi do nas powracać. Przed ciąża nigdy tej cholery nie maiłam a w czasie ciąży miałam 3 razy.Tylko leki dopochwowe zadziałały.

hej baderko :) jak dla mnie największym utrapieniem była zawsze kuracja antybiotykowa... Jak tylko nie jadłam czegoś osłonowego na żołądek to zawsze to paskudztwo wracało :(