Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bolek_

Uderzyłem kochankę by ratować małżeństwo

Polecane posty

Bolku, Gdybym była Twoją żoną to wybaczyłabym Tobie kochankę, ale NIE wybaczyłabym, jak postąpiłeś z nią. Nie mogłabym znieść myśli, że mój hipotetyczny mąż tak nisko postępuje. Wybacz, ale Twoje postępowanie jest BARDZO niemęskie, niskie...Wstyd!!! Niemniej jednak dostrzegam pewien pozytywny rys, bo odczuwasz wyrzuty sumienia, że postąpiłeś wyjątkowo nie fair wobec kobiety, która miała to nieszczęście, że zakochała się w Tobie. Gdybym, natomiast, była Twoją kochanką to myślę, że byłoby to dla mnie największe upokorzenie, jakie dane byłoby mi zaznać. Gentelmeni tak nie postępują!!!

nie usprawiedliwiam dziewczyny - widziala w co sie pakuje, facet zonaty, rozwalanie rodziny itp. ale wlos mi sie jezy na glowie jak pomyśle o parce z piekła rodem - Bolku i jego zonie wybrali się do dziewczyny, zonka jej naubliżała (też wielka klasa :p) a on zakończył sprawe liściem prawie jak Karla Homolka i Paula Bernardo :o

Gość całkowicie czarny kot
człowiek - to brzmi dumnie nie wiem, kto wymyślił takie zdanie... wiem jedno - patrząc na Bolka - zemdliłoby go Bolek - jesteś zerem:-) nawet nie potrafisz stanąć z podniesionym czołem i przyjąć pogardliwego splunięcia, na które zasługujesz jak napisała Nie-ja - z każdym postem szmacisz się bardziej

Gość nie dziwię się Bolkowi
niestety, nie dziwię się Bolkowi znam pary, gdzie bardzo podobnie rzeczy się miały - gdy sprawa się rypła - panowie wobec żony wieszali psy na byłych kochankach, ...żonom upokorzenie kochanki najwyraźniej pomaga w przyjęciu skruszonego zdradzacza a czy to upokarzanie i lżenie byłej kochanki za jej plecami czy w jej obecności jest prawdziwe, czy płynie tylko ze strachu o własny tyłek zdradzaczy...?

Gość kwasss
Bolek i Jego zona są siebie warci jak widać. Dno.