Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bolek_

Uderzyłem kochankę by ratować małżeństwo

Polecane posty

Gość takie tam duperele...
Nadal prezentujesz poziom śmiecia robiąc totalne zero z kochanki. A ty taki inteligentny...porozmawiac chciałeś jak ją przeleciałeś...ŻENADA!!!

powiedz mi z kim uprawiasz seks, a powiem Ci kim jesteś:P każdy popelnia błedy, ważne żeby nie te same

ja wiem, ze w to trudno uwierzyć jeszcze połtora roku temu jakby mi ktoś powiedział, że zdradzę żone to bym sie roześmial. Rozmawialiśmy wiele razy chcieliśmy żeby nasz związek byl wyjątkowy. A tu przyszedł pewien wiek, żona ciągle w pracy, ciągle na uczelni.....a tu jakaś osóbka się mną zainteresowała, zaceła niewinnie i tak jej odpisałem....raz, drugi Potem sie spotkalismy na miescie jak znajomi zeby pogadać..i wtedy tez bylem pewien, że tak tylko gadamy...az przyszła ta myśl ...a potem czyn....i po krzyku....A teraz już nawet sie tego nie da posprzątać....ehh

zostałeś ukarany i nie przeżywaj już tak bo nie Ty pierwszy i nie ostatni. najgorsze w tym wszystkim jest dla mnie to co piszesz o kochance.

Maalutka, dlaczego mówisz, że najgorsze to co o niej piszę....

Wyszłam z kąpieli, zanim mnie to nie spotkało nic nie wiedziałem o kryzysie wieku średniego - jakiś tam slogan. Teraz przeczytałem na ten temat sporo - szkoda , że po czasie. Odbija, bo sie zmienia skład hormonalny w mozgu....i zaczynasz zaprzeczać wszystkiemu co do tej pory było dobre....dopada cie deprecha i zwatpienie w siebie, czujesz niemoc i jest ci zle. No to starasz sie zrobic sobie lepiej....tylko jakos to lepiej nie chce byc lepsze

Gość leila veila
dla mnie jestes nędzną namiastką mężczyzny. Tłumaczenie ze 40-tka to dziwny wiek i kochanka sama ci sie narzucała jest zenujące. Po tym co zrobiłes tej dziewczynie mowisz ze byla puszczalska... gdyby taka byla to by sobie mlodszego znalazla, a nie wylinialego frustrata. twoja zona tez niewiele warta skoro ci wybaczyla i przyjela, powinna cie kopnac w du*e tak by but zostal w niej na dlugo a z twoja kochanka pojsc na kawe. nic nie jestes wart skoro potrzebujesz byc potworem by poczuc ze kogos kochasz. kryzys wieku sredniego troche trwa wiec wywiniesz jeszcze nie jeden numer tej swojej kochanej malzonce.

seks może być piękny i wznosić do gwiazd, może też zepchnąć do rynsztoka, z tego co piszesz raczej nie o ten pierwszy chodziło. trochę podkoloryzowałeś, fakt, ale nie ma wątpliwości i dlatego mi Cię żal.

leila veila, tez sie zastanawiam dlaczego nie miala młodszego....widocznie młodsi wdza wszystko...a ja widziałem tylko to, ze jest mloda....totalne zaslepienie. Widzialem w niej co chcialem widzec - a jak sie obudzilem i przeczytalem na spokojnie teksty, ktore m pisala to groza powialo..

Gość leila veila
robisz bardzo źle robiac teraz z tej dziewczyny szmatę. skrzywdziłes ja psychicznie, o tym ze uderzyles nawet nie potrafie sie wypowiedziec. a gdyby to bylo za malo dla zony- za maly "dowod milosci"? milosc udowadnia sie soba a nie kims. Podle postapiles. Milosc niestety nie wybiera, szkoda bo niestety jest duzo "zdradzaczy" ktorzy potrzebuja "bodźców z zewnątrz" by byc w malżeństwie.

bolku- ku wielkiej uciesze pomarańczy, które pewnie wytkną mi to 100 razy powiem ci , że znam twój ból- też myślałam, że mimo wszystko nigdy nie zdradzę męża- kiedy szłam wtedy na imprezę...stałam w łazience przed lustrem i powtarzałam sobie " nie zrobię tego nie zrobię tego" ubrałam się w najgorszą bieliznę jaką miałam - oj jak błyskawicznie potem ją zdejmowałam :P ludzie są tylko ludźmi- niestety

Maalutka, gdyby to był jeszcze seks ..to miałbym chociaż wspomnienia. A to było pare akcjii w samochodzie, nic wyjatkowego, a i laska bez większego polotu...i tak mnie to zlo, to kombinowanie, ta cala sytuacja wkreciła , że nie rozumialem swoich uczuć, nie wiedziałem do czegomnie tak ciągnie - do tego kombinowania, do tego nieznanego, czy do niej. Jak sie ocknalem to już wiedziałem, ze nie do nie ...ale ona już byla zaangazowana....

Gość leila veila
podlosc wraca i to z nawiazka, bedziesz walony w rogi az milo, nie wierze by po tym jak zona sie dowiedziala byla ci wierna. przezyjesz swoj krzyz. kazdy kto tak skrzywdzi powinien poczuc na wlasnej skorze jak to jest tak cierpiec.

nie usprawiedliwiaj się- mimo wszystko zrobiłeś rzecz koszmarną ;) nie powinieneś się usprawiedliwiać i zagłuszać sumienia- bo potem zrobisz to kolejny raz

najlepiej się dogadać z sumieniem ;) na lepszą kochankę nie zasługiwałeś i ona to samo nie rób z tego wielkiego halo, bo nie ma z czego

Gość lusojanimokura
Dobze zrobiles a wyrzuty sumienia zostaw w spokoju ta laska sama sie prosila zostac k**wa k**wy zalujesz!!!

Maalutka, a czy ja w ogole chcialem kochanke. 20 lat byłem wierny i wpatrzony....i przyszedł ten dzień ...i po wierności i po super związku. Ja nie zasługuje na lepsza i lepszej nie chce....ale teraz to już trochę po wszystkim bo jakoś z tym trzeba żyć i przed żoną i przed dziećmi straciłem twarz....a jak myśle dla kogo to sam byś sie w ten łeb walnął

Gość lusojanimokura
Na drugi raz od zonatych facetów bedzie sie trzymala zdaleka ;))

Gość greckie wesele
śmiem tylko skromnie zauważyć, że autor kilkakrotnie wspomniał, iż chciał wyplątać się z tej afery, a baba zwyczajnie go osaczyła, nie dając możliwości kulturalnego rozegrania sytuacji ;) wiadomo ogólnie, jak natrętne potrafią być kobity, gdy upatrzą sobie jakiś cel i wmówią miłość. Sami przyznajcie:P

Gość lusojanimokura
no wlasnie Greckie wesele;)) Ta kochanica miala nadzieje na cos wiecej po za jego Hójem;)) I tak te szmaciary konczá/

zrobił źle i on o tym wie, bo nie można walnąć kogoś nie krzywdząc siebie oj zatrzęslo pieknym wizerunkiem na ołtarzyku i to nie tylko w Twojej głowie :) cienki Bolek z Ciebie i dla lepszego samopoczucia proponuję lincz, publiczny :P

Gość greckie wesele
malutkaaa - ten lincz chyba trwa już od jakiegoś czasu?:P

co to za lincz bez wiazania do pręgierza i bez krwi na pośladkach?!? wielkie NIC :P

Gość lusojanimokura
To trz bylo odejsc o d zony a nie teraz wyrzuty sumienia;))masz przesrane jednym slowem ze sie wydalo;)) frajer z ciebie;))