Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bolek_

Uderzyłem kochankę by ratować małżeństwo

Polecane posty

Bolek, rzecza ludzka jest bladzic. Wyciagnij wnioski, zdecyduj co dla Ciebie jest najwazniejsze w zyciu i nie popelnij wiecej tego bledu. To ze sadzisz ze dziewczyna juz wczesniej prowadzila taki tryb zycia, niczego nie zmienia. Nie wydaje mi sie zeby bylo Ci latwiej z tego powodu? Nie szukaj wytlumaczenia, usprawiedliwienia , nie analizuj juz. Stalo sie. Juz tego nie odkrecisz. Ale miales czas zeby o tym porozmyslac. Wiec teraz powienies ja przeprosic , bez wzgledu na to czy bedzie to mialo dla niej jakies znaczenie czy nie.

Gość A JAK GO KTOS ZAJEBAL
IDIOTA...

Gość ło jezusicku
hahaha!!! zaczac nalezy od tego, ze to kurwiarz uzala sie tu nad soba. a ty czarno biala zawsze sadzisz takie teksty osobom, o ktorych nic nie wiesz? zastanow sie czasem:D

on nie winien......ona winna, ona dawać nie powinna, oj Boluś, ja też jestem 40+, ale wiecęj mam oleju w głowie niż ty

bolek- powiem ci , że nawet gdybyś tego nie zrobił to i tak przed synem nie miałbyś się czym chwalić- a że zrobiłeś co zrobiłeś- godne pochwały to nie jest ale ostatecznie ludzie w pewnych sytuacjach robią różne rzeczy- jej pewnie wyjdzie to na dobre- będzie wiedziała jak się kończą romanse z żonatymi- a tym bardziej co może się stać jak ktoś nie rozumie słowa nie dziewczyny szkoda- nie ma co gadać- ale mogła się liczyć ze wszystkim

Ciekawa kalinko......jak zareagowala żona...nie chcesz wiedziec....wiele łez, ogromny ból.......nie wiedziałem, że takim czynem można tak zranić drugiego czlowieka.......a to co zrobilem z jejnej strony zamknelo sprawe natychmiast bo laska sie odczepiła, żona wiedziała że to byl jakis nic nie znaczacy wybryk....ale z drugiej strony nie mogla mi tego wybaczyć, że moglem tak potraktowć drugiego czlowieka..................ale wtedy nie wiem dlaczego nienawidzilem tej dziewczyny, za to, że mnie w to wkrecala, że pisala te bzdury, że nagabywała, że nie chciała dać za wygraną, że dzwoniła, prosiła o spotania.....a ja i ta moja słaba silna wola....szkoda słow.....no w kazdym badz razie nienawidzilem tej laski bo gdzies tam podswiadomie obwinialem ja o wszystko. Teraz po czasie ...to sie nad soba zastanawiam, kim jestem......byla to jedna z tych łatwych panienek...ale nie mialem chyba prawa tak jej potraktować

Wkurzona zono, obawiam sie ze jestes w bledzie :) Gdyby bylo tak jak piszesz, tzn ze tylko gimnazjalisci popelniaja bledy pod wplywem impulsu, ze czlowiekowi doroslemu to sie nie zdarza, ze dorosli powinni wiedziec jak postepowac, jak byc w porzadku itp, to swiat bylby dzisiaj piekniejszy. Niestety, ludzie dorosli rowniez sie gubia, i dzialaja pod wplywem chwili.

Gość A JAK GO KTOS ZAJEBAL
MOGLES JESZCZE JA SKOPAC NA DOWOD SWEJ MILOSCI DO ZONKI

na miejscu towjje zony ty marny sukinsyniu odeszlabym od ciebie co wiecje zdatlabym w sadzie caly twoj dobytek materialny i pieniezny

Blondynie , ale ja nie twiersze ze on jest niewinny. jest .tak jak i ta panienka. Ale zycie niestety nie jest czarno biale. facet postapil okropnie i zle sie z tym czuje. Zaluje , nie chce tego wiecej.analizuje to jak postapil, zrozumial ze to bylo zle. No czego Wy chcecie ?

Gość Zdegustowanyyyyyy29lat
a widziecie sie gdzies czy kontakt sie zupełnei urwał?

Gość kaszzzzzmir
a duza róznica was dzieli wieku?To była mężatka?

życie nie czarno-białe, ale dla mnie jest tak, że takie figle-migle z panienkami, to można robić, jak jest się wolnym. Po ślubie, czy w poważnym zwiazku trzeba trzymać fason i z gemby cholewy nie robić. Ożeniłeś się chłopie to trzymaj fason, albo się rozwiedź i hulaj z panienkami do woli.

Nieładnie :> Człowiek uczy sie na błędach. Powinieneś przeprosić ta dziewczynę. Ale jednocześnie wyjaśnić, że z 'wami' koniec. A na drugi raz 3maj na wodzy swoje popędy i zapędy.

Gość ło jezusicku
z ust mi to wyjales, blondynie:D

Gość takie tam duperele...
Jesteś cham i prostak... Ta dziewczyna była puszczalska??? A ty świętoszek??? Obie powinny ci dac po ryju, i tyle!!!

Czterdziestka to taki dziwny wiek, wiele sie dzieje w czlowieku i niby czlowiek dojrzały a cos mu odbija. Zniszczylem sobie zycie bo juz nigdy nie bedzie tak samo w moim związku......ale tez docenilem swoja zonę , jej zalety....jestem w niej na nowo zakochany bo musialem walczyc o te milosc. I wiem jedno, nie jednemu odbije w tym wieku....i sam sie potem zdziwi, że mogl cos takiego, z kims takim zrobic. Ja bylem pewien , że jestem poza tym przez wiele lat. I nawet sie nie zorientowalem a juz bylem w tym....jak dziecko we mgle. Jak ja sobie uświadomilem z kim to zrobilem....wstyd mi, przed zoną przed sobą.....Jak one tak obydwie przy sobie stannely i zobaczylem te swoja piekna kobiete i ta młodą badz co badz sikse ale bez klasy i bez stylu pchajaca mi sie do wyra bez opoeow, wulgarną.....słow brak

bez stylu pchajaca mi sie do wyra bez opoeow jak zwykle facet sie wybiela :) Ty jestes takim wlasnie typem ktory jest madry po szkodzie , madry czlowiek pomysli zanim cos zrobi , szczegolnie ze robiles to wielokrotnie, a teraz wina kochanki bo ci sie do lozka pchala :) wykaz troche klasy chociaz teraz

Ja za to uwielbiam, jak to faceci są zawsze niewinni. Ona za nim latała, namawiała go, on ze swoją słabą wolą nie mógł nie ulec... poza tym w małżeństwie kryzys, z żoną się nie układa... bo kryzys wieku średniego.... No przecież nawet papież by się nie mógł powstrzymać :P

Gość ejbisi
Hehe chyba szukasz tutaj zbiorowego linczu bo myslisz ze w ten sposob odpokutujesz :D dobrze ze masz wyrzuty sumienia, tak powinno byc.

Nie powinienes sie z nią kontaktowac... Potraktowales ją fatalnie, ale przepraszanie teraz moze znow ją zabolec, albo nawet obudzic nadzieje, ze znow ma u Ciebie szanse... Zrobiles jak zrobiles, w koncu faceci to świnie :P wiec po prostu zasłuzyles na to okreslenie w całej krasie... Nastepnym razem, znajdz sobie kochanke mężatke - bedzie mniej problemow i nie bedziesz miał takich jazd... :P

"wy warszawiacy to wogole jestescie chetni na mezatki kochanki to jakis standard u was" kazde miasto ma swoja specyfike... we Wrocławiu wolą wolne, w Krakowie wolą mężczyzn :P:P w Warszawie mężatki... jakbys szukała odmiany, to zapraszam :P

Gość kaszzzzzmir
nie wiem co o tym myśleć ciekawi mnei tylko gdzie sie sotkaliscie i czy macie tearz okazje do spotkania sie?Jak sie neiw idzicie to łątwiej zapomniec i wymazac to z pamięci

Gość Zdegustowanyyyyyy29lat
a tak w ogóle ile trwał ten romans czy to był jednorazowy wyskok?