Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnnkakakaaaa

PROSZE, MAMY- POMÓŻCIE !!!! Mleko krowie....

Polecane posty

Gość onnnkakakaaaa

MOJ 3 LETNI SYNEK, PIŁ OD URODZENIA MLEKO BEBILON, 4 dni temu postanowilam zacząc podawac mu w niewielkich ilosciach mleko krowie,, dzisiaj boli go brzuch cały dzień, ma biegunke,jest strasznie śpiący, zielony po twarzy,, objawy zatrucia.. czy jest to mozliwe od wlasnie mleka krowiego?i co teraz mam robic?? prosze o radyy :(

Dziecko jest zielone i ma objawy zatrucia, a madra mamusia zapieprza poradzic sie na kafe. !! Idiotko! jedz z dzieckiem do lekarza. A poza tym jak ci powiemy ze to od mleka to co ?!

Gość onnnkakakaaaa
idiotką to chyba Ty jestes!!!!!!! objawy zatrucia,to nie tylko biegunka,ale i gorączka,. moj synek nie ma gorączki !!! zasnoł teraz więc zaczekam do rana , a te twoje pseudo komentarzyki świadczą tylko o tobie!!

Gość a nie mówiłam
trzeba było tak długo poić go modyfikowanym???:O takie skutki :O

Gość onnnkakakaaaa
ale wiesz.,..trzymalam się ciągle tego pisanego..ze podawac dziecku mleko krowie od 3lat. :( ajj,, rozregulowaly mu sie jelita pewnie,ale kiedy to minie?czy ktos tez przez to przechodził?

Gość 2w43
nigdy nie ma tak, że występują naraz wszystkie objawy... przecież wszystko zależy od organizmu... nie każdy musi mieć gorączkę, inny nie wymiotuje itp

Gość onnnkakakaaaa
a czy jest tu na forum mama,która przechodzila przez to samo?jak sobie poradzilyscie z tym? jutro rano pojde do lekarza.. ale cała noc przede mna :(

Gość a nie mówiłam
narazie wstrzymaj się, a potem zacznij mu podawać mleko krowie stopniowo, tzn. po mallutku dodawaj do modyfikowanego i stopniowo zwiększaj ilość.

Przed toba ? :O Chyba przed tym biednym dzieckiem. Nie pomyslalas ze nie czekajac do jutra mozesz oszczedzic mu wiele dolegliwosci, i samopoczucia? Przed nia cala noc, no!

Nie sądzę, że objawy takie wystąpiły to od tego, że długo dziecko piło mleko modyfikowane. Mój synek pił 4 lata takie mleko, a po przejściu na zwykłe nie miał żadnych sensacji, więc teoria ta nie ma najmniejszego sensu.

Gość a nie mówiłam
teoria ta może mieć sens podwójna mamo. nie można tego wykluczyć. moja córka miała trochę odwrotnie, tzn. dostawała zatrucia przy każdorazowej próbie podania jej mleka modyfikowanego. natomiast przy krowim było ok, ale też nie przy każdym. jak się okazuje, co mleczarnia to inne mleko. wydaje się, że objawy o których pisze autorka to przez mleko. no chyba, że dziecko w tym samym czasie zjadło coś innego co mogło mu siąść na żołądku :O

Ja nie wiem po co ta dyskusja? Matka pisze. dziecko jest zielone , ma bol brzucha, biegunke i jest nienaturalnie spiacy. Czy dla Was to nie sa powody do tego zeby dzwonic po pogotowie? (zakladam ze mama nie moze jechac sama z jakis tam powodow)

ja tak miałam z synem:( ale nie czekałam z pójściem do lekarza może sie odwodnić jeśli będzie biegunka nie ustępować.Powinnaś rozrabiać mleko z wodą .

Dyskusja myślę jest wynikiem pytania mamy tego dziecka :O Tak, niech mama idzie do lekarza, tylko, czy my mamy taką władzę, by jej rozkazywać?

Gość onnnkakakaaaa
o tej porze nie przyjmuje juz lekarz, mam na pogotowie dzwionic bo dziecko ma biegunke? auta swojego nie mam, dziecko juz spi,, hmm.. nie wiem co robic,chyba zaczekam jednak do rana,.

a nie masz numeru telefonu do lekarza pediatry niech przyjedzie prywatnie...zawsze mam numer wpisany lekarzy dwóch w tel.

Tak, do kladnie. Bo dziecko ma biegunke, boli go brzuch , jest zielony i nienaturalnie spiace. Ty dziewczyno nie masz za grosz wyobrazni. Sorry ale taka bezmyslnosc , zwlaszcza w stosunku do dzieci doprowdza mnie do pasji. Jeszcze powiedz ze nie zadzwonisz na pogotowie bo co sobie pani dyspozytorka pomysli ! Lecz sie .Heh, co ja pisze...z dzieciakiem do lekarza ci nie spieszno to co dopiero ze soba..