aneeczka 0 Napisano Sierpień 8, 2008 Czytałam już na kilku topikach, że na początku ciąży występuje dużo gęstego białego śluzu i zastanawiam się czy zawsze jest ? Czy może tego nie być proszę o odpowiedź dziewczyny, które już mają za sobą ciążę;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneeczka 0 Napisano Sierpień 8, 2008 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneeczka 0 Napisano Sierpień 8, 2008 to dla mnie ważne bo chcialabym wiedzieć czy jak się nie ma takiego śluzu to można wykluczyć ciąże czy to byłoby za proste he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karamba bamba 0 Napisano Sierpień 8, 2008 zrob test, proste. :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneeczka 0 Napisano Sierpień 8, 2008 wiem że proste, ale wolałabym wiedzieć czy warto czekać na taki objaw czy jednak on nie występuje u wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ech-ach Napisano Sierpień 8, 2008 ma sie wrazenie ze leci okres ale czy sluz bialy ? napewno nie jest to zaden znak taki sluz jest przed okresem..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneeczka 0 Napisano Sierpień 8, 2008 tak myślałam właśnie że różnie z tym bywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ginekologiczka Napisano Sierpień 8, 2008 nie ma takiego objawu ciąży.... Boże kto takie głupoty gada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość byłam w ciąży 2razy Napisano Sierpień 8, 2008 tak, miałam biały gęsty śluz, większy niż zazwyczaj i dyndał mi jak glut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach