Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna madchen

jestem zdesperowana

Polecane posty

Gość
A niezdecydowaniem. Bo nigdy nie wie czego chce. A ja jej nie lubię przekonywać że chce mnie-sama musi sie przekonać :P Pozatym po zerwaniu nie powinno byc powrotów i już.

Gość
A własnie gdzie moje maniery... NAJLEPSZEGO ! ! sto lat nie zaspiewam bo głosu nie mam.

ty kolezanko, ja wychodze, to tu to tam:P ale cholera anglicy jacys przyjebani sa, jakos szalu nie ma:( choc juz mam propozycje na wspolnego drinka na jutro od jednego angola:D

heh jaka wybredna jestes:D ja go kiedys na imprezie spotkalam, widzialam ze mi sie przyglada, poprosil o numer to dalam, co bede zalowac:P ale to z 3 tygodnie temu bylo a on pewnie byl pow wplywem % wiec pewnie dlatego mu sie spodobalam:P

Gość
Oj-i znów zaczyna sie zwykły kobiecy samokrytycyzm-słuchaj-ja jako facet Ci mówię że wyglądasz naprawdę ładnie. I nie chodzi to tylko o buźke ale o specyficzne iskierki w oczach-tak przynajmniej wydaje mi sie po zdjeciu. Więc problemów ze znalezieniem nie powinnaś miec :P

a jesli chodzi o lesbijki to cos czuje ze wlasnie mam zapedy lesbijskie:P ostatnio z kolezanka na balecie udawalysmy lesbijki i podobalo mi sie:D

nie mowie ze gorsze:D tyle ze no kurde jednak facet ma dobre sprzeciwo do pewnych rzeczy ktorego babeczka niestety nie ma:P e tam, zreszta jeszcze zobaczymy, mloda jestem i glupia, hormony buzuja:P

Gość
No i na baletach fajnie wygladaja razem... czy ja znowu o jednym? chyba tak. Ech ta wyobraźnia. :P

kochany bo kobiety zawsze fajnie wygladaja:D i ja ci powiem cos w zaufaniu o nas masz myslec tylko w samycg superlatywach! jakies zale zostaw dla siebie;)

po pierwsze- 🖐️ wszystkim po drugie- Najlepszego wszystkiego madchen;)🌼 a po trzecie- moge sie podpiąć pod temacik? bo chyba też rozpoczne desperackie poszukiwania na kafe..:D

w takim razie z dniem 9.08.2008 uroczyście oświadczam, że oficjalnie zaczynam legalne poszukiwania niekonkretnego mena. Ważne żeby miał gust, jako tako wyglądał no i musi sie dobrze poruszać na parkiecie :D Resztę zniosę bom wybredną dziewuchą nie jest (za kłamstwa przepraszam:P)

w takim razie z dniem 9.08.2008 uroczyście oświadczam, że oficjalnie zaczynam legalne poszukiwania niekonkretnego mena. Ważne żeby miał gust, jako tako wyglądał no i musi sie dobrze poruszać na parkiecie :D Resztę zniosę bom wybredną dziewuchą nie jest (za kłamstwa przepraszam:P)

ja bym się tam zgłosił, ale młodziutka jesteś:) A ja już 25 latek na karku...

ja bym się tam zgłosił, ale młodziutka jesteś:) A ja już 25 latek na karku...