Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna madchen

jestem zdesperowana

Polecane posty

nie tak,że przeszkadza, ale za chwilę Ci się odmieni, a to nie na moje słabe serce:P a tak serio, to masz błękitne oczęta do których mam straszną słabość:)

fajna madchen - Chmurek to faaaajny chłopak :) Możesz brać Go w ciemno.

Bo trochę ''znam '' Go z innego tematu i to od dawna. Nie masz nad czym zastanawiać się, lepszy tu na forum Ci się nie trafi :P

heh ciekawie brzmi:P no nie wiem nie wiem:D przede wszystkim zalezy jakie oczy ma chmurek, jak ma obled w oczach to biore:D

może pomogę---) dzięki za reklamę:) nie wiem czy mam obłęd:) a to naprawdę najważniejsze??

nie najwazniejsze ale kurde, jak facet ma nijakie oczy to lypa:( moze byc misterem swiata i meic nijakie oczy i tak an neigo nie polece:P a najlepiej jak ma obled albo zlo w oczach:D ahh:D

zła na pewno nie mam, mogę zapewnić:) jeśli już to obłęd, ale musisz sama sprawdzić;) mp to nie ja:) nie jestem dr. Jekyle and Mr. Hyde:P

Hihi zapewniam, że Chmurkiem nie jestem. Przypadkowo tu weszłam, zobaczyłam znajomy nick i wpisałam się. Zostawiam Was sam na sam :D Tylko zachowujcie się przyzwoicie, bo co jakiś czas będę wpadała tu popodglądać ;)

Gość lato w pelni
lepiej sobie ksiazki czytaj a nie zamartwiasz sie z powodu tego, ze nie masz faceta. szkoda zycia :)

no normalnie:D robisz zdjecie swoich oczu, wsklejasz linka i ja sobie otwieram i widze:P proste nie:D jesli nie chcesz tak na forum publicznym, to wyslij mi na maila:)

Że Ty to wiem, ale ''fajna madchen'' nie znam :P Może chcieć Cię sprowadzić na złą drogę ;) :D

Gość lato w pelni
wow ale ładną fotke wkleilas. moze napiszesz cos wiecej na temat tego makijażu jaki masz na sobie bo bardzo mi sie podoba :)

Gość
Wciąż szukasz? Powodzenia:P A co do oczu-co sądzisz o oczach rockowych z kolczykiem w brwi nad nimi ? :P

Gość
A tak wogóle to ja tu tylko na chwilę zajrzałem-czas sie z ex przejśc w strugach ulewnego deszczu :P

Gość lato w pelni
a usta maja taki sliczny zloty kolor. co to za pomadka?