Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna madchen

jestem zdesperowana

Polecane posty

Gość
Dalej szukasz? A jakaś dyskoteka w weekend? Trzeba było się wybrac :P

Gość
Straszne. Rzeczywiście pozosaje ci tylko kafeteria :P A skąd tak wogóle jesteś ?

ja z anglii, w ketteringu mieszkam:) no niestety tylko kafe zostaje:( mieszkam tu od miesiaca, moze poltora, i kurde jak narazie to te 5 osob tak znam, tego chlopaka troche blizej, te 4 pannice tak mniej:( no nie mam naprawde nikogo z kim moglabym sie nawet teraz spotkac, pogadac, posmiac sie:( a gadanie ze wyjdz do ludzi tu nie przejdzie, bo jak mam wyjsc? do kogo?

ja tu przyjechalam bo nie mialam co ze soba zrobic:) tu pracuje, i meiszkam z rodzicami:) nie mialam co ze soba zrobic bo w przyszlym roku planowalam do berlina sie wyprowadzic ale kurde, jak tu bedzie dobrze z kasa, i generalnie bedzie dobrze to moze na 2, 3 lata zostane a pozniej bedziemy myslec tyle iz ja chce zaczac studiowac a tu nie wiem co po kolei i jak:(

Gość podziwiam Cie za odwagę
fajna madchen --podziwiam za topik,za to ze nie czekasz jak Cie ktoś znajdzie , za to że dałaś radę po tamtym związku.Jesteś :classic_cool:

tak do konca to sama nie wiem bo sie jeszcze nad tym nie zastanawialam chcialam sobie zrobic rok przerwy i dlatego jeszcze nie wiem ale myslalam o turystyce, albo resocjalizacji choc bardziej to pierwsze

kierunek oklepany jak geba goloty. ale jesli to Cie interesuje. :) myslisz o studiach w anglii?

no to kochany przykro mi ze nie trafilam w to co tobie sie podoba;) nie wiem mzoe jeszcze cos z administracja, bo tego jest od chuja ale nie wiem na dzien dzisiejszy a czy w anglii to zobacze nie wiem czy na tyle znam jezyk zeby sobie poradzic,wiec to sie okaze;)

hehe nie jestes od trafiania w moje potrzeby, jeszcze nie;) ja tylko stwierdzilem fakt, kierunek oklepany.

madchen - podrywaja mnie ;) hehe niedlugo pewnie cos przybedzie w stopce

Gość spkojny wiatr
fajna madchen nie musisz interweniować :)Przy Tobie każda blednie. Cin Cin co przybędzie w stopce?--licze że to bedzie Twoje zdjęcie:)

oj no juz nie przesadzajmy:P poza tym kurde cin cin jestes facetem to sam wybieraj ktora chcesz:D ja tam sie nie bede narzucac bo i tak za duzy natret ejstem:o