Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna madchen

jestem zdesperowana

Polecane posty

hehe właśnie chmurek;), ale po co to pisać?:P;) CC- to było raczej żeby zauważyć, tą swoja miłość jak bedzie pukać, a nie potraktować jak kolejnego \"domokrążce\"

Gość upoupupup
hmm a jak się historia rozwinęła ? bo moją propozycje wyjścia na imprezę olała niestety :/

deko, lepiej napisać prawdę, niż pozwolić drugiemu żyć w domysłach:) teraz już wiem, że jesteś fajna;) a poza tym jaka jeszcze??? a gdzie nasz angielski desperados?

a poza tym nie mogę sie ujawniać na kafe bo to jest skrajnie nieodpowiedzialne;) :P

deko, skoro nie możesz to zaszyfruj jakoś tą wiadomość:) umieram z ciekawości po prostu;) CIN-CIN PłYNIE MI PO BRODZIE, CAłA BUTELKA W ZAMARZNIĘTYM LODZIE:P

tutaj nie można nic szyfrować bo prędzej czy później ktoś rozszyfruje, a jak bys to miał niby rozszyfrować? musialabym Ci kod udostępnić, jak Tobie to i wszyscy inni by go zobaczyli. I co to byłby za szyfr?

och, deko! już nie kręć, proszę Cię:) Powiedz po prostu ,że nie chcesz mi nic więcej powiedzieć i tyle... Na wszystko jest rozwiązanie, tylko naprawdę trzeba chcieć;) nic nie mam do Cina Cin czy jakoś tak.

to zaproponuj choć jedno :) -- nie mam w zwyczaju kręcić:)

wystarczy, że na mnie klikniesz i już będziesz wiedzieć co dalej:) skoro nie kręcisz, to czekam:)

jestem ejstem;) zmeczona po rpacy ejstem dlatego rzadko zagladam, a przed praca mase spraw trzeba zalatwic i rodzicom pomoc bo jednak nie znaja jezyka;) a co do niemca to kopnelam go w dupsko:D skonczyl sie dzien dziecka:o poza tym ejst jeden taki przystojniak w pracy co wodzi za mna wzrokiem i oczka puszcza:D ah:D

"Kojarzysz to od spodni marki dżinsy Wiesz cin cin to zwierzęcy instynkt..." ;)

chwilunia. ona ma mi dac szanse? na co? ;) nie wydaje mnie sie. i co? i co? i co Justynaaaa? wolisz fuckfrienda od boy frienda?