Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna madchen

jestem zdesperowana

Polecane posty

madchen nie żartuj:D Ty jesteś właśnie baardzo pierwszej młodości, wiec nie szalej z tym szukaniem męża.

znaczy wiesz meza jedynie szukam nie do zycia, tyle iz co do wspolzycia:D tu juz nie ma co zartowac, zaraz mi 20 stuknie, pozniej 25 i po ptokach bedzie:(

no nie ja mowie akurat o swoim przypadku:P wiecie ja taka glupia ejstem ze boje sie ze bede miec 23lata i pojde na impreze to mnie wysmieja ze taka stara dupa przyszla:( serio wam mowie:(

może tak myślisz dlatego ze masz dopiero 19 lat i cieżko Ci jest sobie wyobrazić co będzie za lat 6, wogóle to pewnie wydaje Ci sie że to straszna odległosc i masz racje. Ale powiem Ci jedno nie rób nic na siłe, bo tak trzeba, bo tego ode mnie oczekuja. Bądź sobą, baw się bo jesteś młoda - jednocześnie zachowaj jakąś doze rozsądku. Korzystaj z życia - bo potem będziesz żałować. Ja bym chciała mieć teraz 19 lat i troche przynajmniej wiedzy o tym co zrobiłam źle.

ukradłam komuś stopke ale jest fajna "Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. " M.Twain

spkojny wiatr fajna madchen nie musisz interweniować Przy Tobie każda blednie. Cin Cin co przybędzie w stopce?--licze że to bedzie Twoje zdjęcie umiesz liczyc? licz na siebie;)

a no jasne, jakby sie nawinął, to czemu nie:D nawet by sie przydał.:D

CinCin ja nie wiem jak deko ale mnie chodziło o to żeby zbytnio go nie szukać.. bo gdyby sam się nawinął (znalazł) to byłoby najwygodniej:D i nawet bym się ucieszyła ;)

tak, tak milosci sie nie szuka. sama nas odnajdzie, dopadnie, wpadnie na nas ;) ja tam wole wziasc sprawy w swoje rece. na szostke w totka mozna czekac do usranej smierci. spkojny wiatr - chcesz cos od zycia, daj sama cos od siebie;)

gorzej jak tak wpadnie sama i usłyszy gdzie się cholera pchasz:P