Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boidupa aspołeczna

Tu pokonujemy niesmiałość , aspołecznośc i zaburzenia psychiczne

Polecane posty

Gość facet ;)
mam też problem jak wy. Nie jest mi z tym dobrze. Moze to dziwne ale najbardziej sie stresuje na wf w grach zespołowych typu siatkówka czy piłka nożna, wiem że potrafię grać dużo lepiej, ale stres ;/ nie potrafię sobie z tym poradzić ;(. Mam również problemy z nawiązywaniem kontaktow ;((((

Gość gość
moja rada: zacznij regularnie cwiczyc moze to zwiekszy choc troche pewnosc siebie ;) powodzenia ;)

Gość gość
boid**a aspołeczna, zgadzam się w 100% z tym, co piszesz. też mnie boli najbardziej że świat daje tyle możliwości, z których ja się boję korzystać... niektórzy mogą żyć i czerpać z tego satysfakcję, radość, zadowolenie, a ja czuję przeważnie lęk... i muszę walczyć ze sobą nieustannie, żeby robić coś, co dla innych jest przysłowiową bułką z masłem albo wręcz dostarcza im przyjemności.

Gość gość
Aspołeczność to nie zachamowania przed czymś. Tylko trudności np. w nawiązaniu z kimś relacji. Mnie jest trudno odnaleźć sie w grupie, chciałoby się mieć znajomych i się cierpi z powodu ich braku i takiej nieciekawej sytuacji ogólnej że się siedzi w domu.