Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bawka

małe piersi - znaleźć wyjście

Polecane posty

A ja za to mam tak, że nie mogę nigdzie fajnego stroju kąpielowego znaleźć.. i wogóle stanika.. :( .. i wstydze się odkrywac te wielkie balony.. najlepiej czuje się jak mam kocyk na plecach i trzymam go.. (zasłaniam wtedy wszystko).. i wtedy jest ok.. Przez piersi musze wychylac głowe do przodu ... chyba z km! żeby zobaczyc co jest na dole!! :( Ja chce mniejszy biuuuuust!!

Gość rerere
mniejszy lepszy od dużego, bo mozna go sobie push-upem powiększyc, a duzego to co? utniesz sobie? Ale znowu miec 0 to tez nie fajnie :( I badz tu człowieku madry! ja mam 75B i bardzo dlugo chciałam miec większe. I wiecie co? niespodziewanie przytyłam i miała C. jednak zamiast się cieszyc, to... się załamałam! piersi skakały jak chodziłam, wisiały bez stanika, w ogole stracily jędrność i miały tendencje do opadania! koszmar! teraz się odchudzam i na szczęście zrzuciłam juz 3 cm z biustu... znowu chce wchodzic w moje stare ładne staniczki ;( CHCE MIEC 75B!!!!!!!!!!!

Gość Do Kate 20
Moze ty idz do psychologa i popracuj nad polubieniem siebie.

Gość reflux różowy
male jest pienke

też miałam nadzieje, że jak schudne to się pomniejszą.. ale u mnie nie da rady.. nie mam już z czego schudnąć.. to po pierwsze.. a piersi już dawno by się zmniejszyły.. :(

Gość kie ka
ja też mam 78cm w biuscie,bez stanika nic sie nie odznacza ,a na brak powodzenia nie narzekam i podobaja mi sie te maleństwa :D

Gość Bawka
Snake__ też miałam nadzieje, że jak schudne to się pomniejszą.. ale u mnie nie da rady.. nie mam już z czego schudnąć.. to po pierwsze.. a piersi już dawno by się zmniejszyły.. --> a ja pocieszam się że jak przytyję to może coś się zmieni.. :( Mam 78 w ,,biuście'' a jak nie założę push-up'u to tak samo.. nic się nie odznacza.. i nie chcę tkwić w jakiejś desperacji ale szukam metody dzięki której bedę mogła powiększyć piersi... myślę o jakichś tabletkach, bo zabieg wszczep. implantów to takie.. cholernie sztuczne jest..

Ja mam 84 'w' .. może to wydawać się mało.. ale pod biustem za to mam mało.. i ten biust jest wieeelki.. :(

Gość kie ka
Ja mam pod biustem 65cm w 78 ,niby 13 cm ale naprawde moj biust jest malenki i niewidoczny bez stanika:P U mnie jest o tyle dobrze ze jestem ogolnie dosc szczupla i nie wyglada to źle (w biodrach 90 ,w talii 62) ,autorko pisalas ze masz dosc duzy obwod talii ,mysle ze gdybys nad tym pocwiczyła to całość wyglądałaby o wiele lepiej :)

hmm.. ja mam 67 pod.. 84 \'w\'.. a jest naprawdę ogromny.. bez stanika to już wogóle gigant :P Jak mierzysz od pach długość to jest około 14 cm ( długość piersi) Masakra!

Gość Bawka
korzystam z forum tutaj: http://wiekszepiersi.phorum.pl/ i tu jest mnóstwo preparatów na powiększenie piersi.. ale cholera.. ich jest masakrycznie dużo.. i połapac się ciężko.. :)