Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieskooka A.

dość czekania! Jak nie spotkam fajnego faceta do 5 września...

Polecane posty

A ja powiem tak.jest kilku facetow ktorzy moga mnie pocalowac w d.u.p.e Wiec albo zostane lesbijka albo bede wykorzystywac mezczyzn do moich seksualnych fantazji :D

hehe kazda cipka jest inna, takjak nie ma dwoch takich samych kobiet ;) Turquoise a Ty tak publicznie sie z tym obnosisz. koejka pewnie dluga, zeby Cie uszczesliwic ;)

Gość Facet *
Nie chce kurwa innej,i to mój pierdolony problem.Mam ochote zatłuc ją i jej gacha. Deko łatwi sie mówi. Ide sie schlać może zalicze jakąś naiwną laskę

może łatwo się mówi, a ciężko się mówi jak ktoś został zraniony. Współczuje Ci, ale po co sie schlać od razu. Przejdzie Ci naewno i znajdzieś lepszą :)

Gość Facet *
24 lata moja królewna 25lat

widocznie ta królewna nie pochodziła z Twojej bajki no cóż zdarze sie że bajki się mieszaja i wychodzi co wychodzi;)

Cin Cin - no a co mam udawac, ze jest inaczej? ;) szukam odpowiedniego obiektu, mam paru superprzystojnych kolegow i wlasnie biore ich pod uwage, chociaz wolalabym kogos, kto mi sie spodoba bardziej.. nie zeby byc z ta osoba, ale zeby bylo.. namietniej :D do tego madrego wniosku doszlam jakis miesiac, dwa temu, jestem prawie 1,5 roku bez sexu wiec SZUKAM INTENSYWNIE :D

wyslij mi swoje seksualne cv, to pomyslimy;) mam rozumiec ze szukasz namietnego seksu z nowo poznanym facetem? takim ktory porysza zmysly, a cialo wprawia w drgania. dlaczego nie poszukasz faceta do zwiazku?

CinCIn = ale ja nie jestem Toba zainteresowana ;) prwyslij cv ze zdjeciami; to pomysle ;) faceta do zwiazku niespcjalnie szukam, bo szkoda mi czasu na zajmowanie sie szukaniem hehe bo mam takie wymagania, ktorym malo kto sprosta namietnego sexu z nowo poznanym facetem? nie; gdyby tak bylo to weszlabym na czata albo bzykala sie na imprezach

szkoda czasu na szukanie.. lepiej go spedzic na kafe;) nie zwiazek, nie seks czyli kochanek?

powiedzialm, ze NIEZOBOWIAWUJACY, staly (najlepiej) sex a na kafe jestem bo jeszcze przez 2 tygodnie nie mam innego wyjscia wa bardzo a chlopaka bym chciala, ale malo takich na swiecie, co by spelnili moje wymagania hehe ;)

1 - inteligentny - i tu odpada wiekszosc, nie moze byc glupszy ode mnie :/ czyli zostaje tak z 4 procent hehe :D 2 - w miare madry - tu juz prawie nikt nie zostaje - 1 procent 3 - z poczuciem humoru 4 - lubiacy sex po odliczeniu z tego 1 procenta punktu 3 i 4; nie ma prawie nikogo 😭 kiedys jeszcze chcialam, zeby koniecznie byl wysoki, ale poznalam potem kogos zajebistego niewysokiego i stwierdzilam, ze ten punkt moge sobie podarowac ;)

kurcze punkty 1, 2 i 3 minalem jak Kubica przeciwnikow, niestety przy czwartym pkt. musialem zjechac do pit stopu

no bo to 4 punkt czekaj czekaj bo ja sie nie znal na sporcie ten kubica to dobry jest? :D* co to jest pinspot? :O

ja bardzo lubie seks nie wiem, nie bylem z nim w lozku;) pit stop to takie miejsce gdzie kierowcy zjezdzaja na kielicha lub wymienic opony i dokonac malych napraw i korekt

tzn ja wiem we kubica jets dobry :D ale teraz sie pogubilam z ta 4:( nie rozumiem 😭