Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieskooka A.

dość czekania! Jak nie spotkam fajnego faceta do 5 września...

Polecane posty

do laski ktorej facet poswiecil ICH plany - jak widac nie byly to wasze plany,am TWOJE :) a czemu Ty siedzisz i beczysz zamiast gdzies isc?

czy ja tak robie? jeszcze nie, bo dopiero zaczelam szukac odpowiedniego obiektu, ale zamierzam :) po co marnowac najlepsze lata moje i mojej cipki :D sorry, ale ja za bardzo lubie sex ;) a ze wymagania co do faceta mam duze, to co se bede odmawiac:):classic_cool:

Gość fdghfdg
CinCin a wiesz, że chyba masz rację? Pora dać mu w końcu kopa w dupę!

AW - no to dzięki, pięknie mnie podsumowałeś, tyle że ja nie uważam że wszyscy faceci to świnie, zresztą jakoś udaje mi sie takowych omijać. Swoją drogą to skoro kobiety maja prawo twierdzić że wszyscy faceci to chamy i dranie to ja chyba kobietą nie jestem to czemu ja nie mam prawa twierdzić że kobiety dzielimy na te naiwne i zwykłe suki no a za to dzięki.

Gość Facet *
Cholera mnie bierze.Staram sie jak debil,pomagam jestem na każde zawołanie,a Ona mi textem ze za miły jestem i nie tego oczekuje w związku. Popierdoliło Was laski na amen

Gość fdghfdg
Facet* Twoją na pewno...

generalnie to ludzie mają jakas taka zdolność w duzejmierze mówienia w liczbie mnogiej jeśli coś złego faceci to świnie kobiety głupie i naiwne. Ale jeśli jest coś pozytywnego to się mówi mój facet moja kobieta jest taka super itd. Ciekawe. Sęk tkwi w tym, ze to nie faceci nie obiety ale facet czy kobieta.

Facet * - nie nas - bo śmiem twierdzić że mnie nie znasz.. więc niepowinienes mnie oceniać

Gość fdghfdg
Tyle, że jak jeden facet da Ci w kość to wtedy masz dość wszystkich...

Gość fdghfdg
A jeszcze jak się natrafi na 3 "świnie" pod rząd.. :/

bo o pozytywnych rzeczach się mało mówi a jak ktoś robi rzeczy negatywne to odrazu jest nagonka na wszystkich ale to jest norma i to się nigdy nie zmieni

Gość Facet *
Deko Jesteś w związku?--to ile trwa, to napisz czego oczekujesz w związku. Moja królewna po roku stwierdziła ze szkoda marnować naszego czasu,bo nic z tego nie bedzie.Podjęła decyzje za Nas.

same sie trafiły a Ty jako dobra samarytanka je przygarniasz.. zreszta nie znam sytuacji ni echce oceniać.. To może jak on pije piwo z kolegami to idź do koleżanki? Masz swoje życie poza nim?

deko mnie wkurwiają uogólnienia ale jak widzęże ktos uogólnia to ja też i mam w dupie czy to się komuś podoba czy nie

Facet * - nie za Was, ale za siebie.. skoro juz nie czuła do Ciebie to co na początku? to co miała Cię nadal oszukiwać? Popatrz na to z innej strony.. z jej strony.. zamień się miejscami, jesteś z dziewczyną rok, a po pewnym twierdzisz że już nie czujesz do niej nic poza sympaia. I co wtedy robisz? zostajesz z nia czy zrywasz?

Gość fdghfdg
Byłam u koleżanki.... Ale jakoś nie mogłam tam wysiedzieć. A tak siedzę sobie sama. W domu. Za dużo mu wybaczyłam. Za dużo. Może i ja tez nie jestem dla niego taka jakby chciał. Ale jak tylko się pokłócimy on leci pić z kolegami.Nie chciał do mnie przyjść jak mu napisałam, żebyśmy porozmawiali. Stwierdził, że nie może potem, ze nie wie i tak w koło ale mnie Kocha bla bla bla. Nie wierzę. Tak mu zależy. Więcej pisać i zniżać się do jego poziomu nie będe:/

AW - to super -skoro Cię coś wkurza a sam to robisz? to ja nie mam więcej pytań.

Turquoise Twoje prawo i Twoja sprawa co robisz ze swoja cipka;) deko generalnie to ludzie mają jakas taka zdolność w duzejmierze mówienia w liczbie mnogiej jeśli coś złego faceci to świnie kobiety głupie i naiwne. Ale jeśli jest coś pozytywnego to się mówi mój facet moja kobieta jest taka super itd. Ciekawe. Sęk tkwi w tym, ze to nie faceci nie obiety ale facet czy kobieta. brawo. wlasnie wszystko sie o to rozbija szkoda ze Wislaczka ;)

z uogólnianiem zsię nie wygra bo to tak jest najłatwiej np porwiesz coś ze sklepu to sobie wmówisz że wszyscy tak robią :P

Gość Facet *
Jak już ślub planowałem?To wtedy sie obudziła? Msc minął a Ona jest już z innym. Mam dość kobiet.

Wiesz bo nie jest ważne czy ktoś mowi Ci kocham, ale ważne jest co robi.

Facet - właśnie ślub planowałeś Ty czy ona też? Ślub to już nie zwykle bycie z kimś to już decyzja na całe życie, więc chyba lepiej że teraz się rozmyśliła a nie przed ołtarzem.?

Facet byles za miekki dla niej. po roku juz slub planowales? troche szybko. ona widac nie planowala. nie ta to inna. deko ;)

tylko że ja miałam na myśli, że czyny są odzwierciedleniem uczuc.

Gość do turkus
ja slyszlalam ze najlepsze lata dla kobiety i jej cipki to przedzial 30-40 ;)