Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziolko............

pomozcie mi zrozumiec dlaczego facet zostawil mnie dla brzydszej dziewczyny?

Polecane posty

Gość ziolko............

tylko nie piszcie ze ona ma fajny zajebisty charakter bo ja tez taki mam:P nie mam sobie nic do zarzucenia...nie uwazam sie ani za jakas super pieknosc ani za jakas super inteligentna ale mialam zawsze pow u facetow..bylam szczesliwa ze taki facet jak on hcce ze mna byc a jednak:O:O:O:O dlaczego?

Gość lato w pelni
mysle, ze chodzi o to, ze niektorzy faceci są babiarzami i przy jednej nie wytrzymają choćby byla nie wiem jak piekna. muszą miec jakis powiew nowosci. nie martw sie tym, szkoda zycia.

Widocznie ma cos czego Ty nie masz. A wyrazenie przez sama siebie opinii, ze masz zajebisty charakter , jakos mnie nie przekonuje. Widocznie on tak nie uwazal. Ale nie lam sie. Tego kwiatu jest pol swiatu.:)

Gość może po prostu...
a co to ma do rzeczy że ona jest brzydsza? :O Najwidoczniej ma coś, czego Tobie brakuje, a jemu odpowiada. A Ty... może troszkę skromności Cię to nauczy :P bo wydajesz się być bardzo "zachwycona" swoją osobą :P

\"bylam szczesliwa ze taki facet jak on hcce ze mna byc a jednak\" za wysokie progi poprostu:D

Gość .......23.........
wisesz sa faceci co nie patrza czy dziewczyna jest ladna czy inteligentna patrza czy jest latwa, niestety:D olej tego skurwiela!:D

Gość nie ma w tobie tego co
się nazywa seksapil, i już, fiut mu flaczał, a z flakiem, to tylko się wyszczać można

Gość i oczywiśce wszystkoe ją
pocieszają jaka to ona biedna a on jaki sukinsyn a same nic nie wiedzą. żal.pl

Gość innaracja........
A Ty... może troszkę skromności Cię to nauczy bo wydajesz się być bardzo "zachwycona" swoją osobą ----> a jak ma myslec? juz odezwalo sie cale stado losob ktore twierdzi ze jak dziewczyna mowi ze jest ladna to zaraz ze jest prozna i zbyt pewna siebie:P do autorki---> tak tak jestes super ladna dziewczyna masz zajebisty charakter tak masz myslec o sobie a jak ten frajer tego nie widzi i nie docenia i leci do nast to o;ej skurwiela:D

Gość ziolko............
fiut mu flaczal??:D heheh dobre wrecz odwrotnie:D

Gość agrafka1999
Najzabawniej by było jak by się okazało, że ta panienka to ex faceta jakiejś jej pocieszycielki :classic_cool:

Gość może po prostu...
no sorry, ale najwidoczniej dla jej faceta nie była aż tak idealna, na jaką sama siękreuje, skoro ją zostawił, prawda? :O

Gość hthtyhtyht
Rozne moga byc powody. Nie zalamuj sie. Znam sporo facetow, ktorzy nie potrafia byc przy jednej kobiecie. Moj kumpel lat 29, po wielu przygodnych zwiazkach , poznal panne. Bardzo ladna dziewczyna i pierwsza jego normalna dziewczyna. Sympatyczna, taka normalna, majaca poukladane w glowie. Byl z nia o szok az 7 miesiecy ale to jest typ lowcy. Juz ma kolejna , glupia, brzydsza i pusta.... wiec oni tak maja

Gość kobieta na obcasach
im brzydsz i glupsza tym lepiej bo wieksze szanse ze nie ucieknie do nastepnego:D

a dlaczego odrazu robicie dziwkarza z tego faceta? poprstu wybral inna poprostu tamta mu bardziej odpowiadala moze to panne sprowadzi na ziemie ze nie kzdy musi ja chciec takie zycie poprostu nie dorabiajcie do tego teorii

Gość pain au chocolat dobrze pisze

Gość może po prostu...
dokładnie, też się zgadzam z pain au chocolat

jeśli odwrotnie, to dlaczego z tobą nie jest tylko z tą brzydszą, coś mi się wydaje, że picujesz.........

szkoda zycia na uzalanie sie nad tym:) nie chcial wybral inna ok musisz sie z tym pogodzic...nie jest latwo wiem ale...to ze bedziesz myslec i doszukiwac sie przyczyn nic nie pomoze jego strata ,,moze kiedys pozaluje moze juz zaluje ....:O..a moze nie..moze z tamta jest szczesliwy? znajdziesz lepszego:D pamietaj jedno: Jestes super ladna dziewczyna i zaslugujesz na super faceta....glowa do góry:D

a może jesteś królewna z drewna, a ona seksowna?

Gość ziolko............
jeśli odwrotnie, to dlaczego z tobą nie jest tylko z tą brzydszą ---> sama tego nie rozumiem nie wiem dlatego pytam sie Was co o tym myslicie ja sama jestem zaskoczona i jzu sie pogubilam:O

Gość doswiadczona w wielu kwestiach
Heh najlepsze jest to, ze jak sie dziewczyna doluje, jest skromna i zagubiona, to mowicie, zeby uwierzyla w siebie, powiedziala sobie, ze jest zajebista i chodzila z podniesiona glowa ;) A jak tu dziewczyna jest swiadoma swojej wartosci to co drugi jej mowi 'troche skromnosci', 'trzeba Cie sprowadzic na ziemie', 'widac nie jestes taka zajebista' ;) Spoko, Ziolko, ciezko cos powiedziec na temat przyczyn takiej sytuacji bo niewiele wiemy ;) ale bywa tak czasem...zdarzaja sie niewytlumaczalne rzeczy :) moze to byl po prostu taki poryw serca? serca nie zrozumiesz... ja kiedys zostawilam zajebistego faceta dla bylego, ktory byl do tego aktualnego jak plastik do platyny...ale bardzo go kochalam. Bokiem mi to oczywiscie wyszlo bo nie wraca sie do bylych i juz ;) jak kiedys po latach go spotkasz to mozesz sie spytac czemu wybral tamta ;) powod moze Cie calkowicie zaskoczyc ;)

Gość cocacabana
Moze go trzeba sie bylo spytac?

Gość kosa.25
kwestia gustu