Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziolko............

pomozcie mi zrozumiec dlaczego facet zostawil mnie dla brzydszej dziewczyny?

Polecane posty

Gość Stare babsko
Oj dziewczyny, dziewczyny !!!!! 😠 Jlez w was zlosci , zawisci i zarozumialosci !!! 😡 Dziewczyne spotyka trudne doswiadczenie, a wy zachowujecie sie jak sfora rozwscieczonych psow. Kasacie na prawo i lewo , upatrujac w jej poprazce okazje do blysniecia swoja watpiwa elokwencja :P Autorko topiku ! ja mysle, ze ten facet poprostu nie byl tym wlasciwym. Wsrod facetow czesto spotyka sie osobnikow dla ktorych uczciwosc czy wiernosc to jakies egzotyczne nic nieznaczace hasla. Jest tez znaczny procent takich co mysla nie glowa tylko lbem z rozporka. Takich najlepiej unikac kilometrowym lukiem . Moim zdaniem dobrze , ze rozstaliscie sie tak szybko, bo najwarazniej Ty angazowalas sie w ten zwiazek powaznie, a dla niego byl to tylko stan przejsciowy :( Mozliwe , ze wkrotce tak samo porzuci ta " nastepna". Zycze Ci abys szybko potrafila o nim zapomniec i trafila na prawdziwego odpowiedzialnego faceta, z goracym sercem . 🖐️

Gość ziolko............
balam sie zapytac raczej jzu wtedy unikalam go bolal mnie widok jego z tamta dziewczyna usunelam sie jego najl kolega kiedys mi pow zebym dala sobie z nim spokoj to on to duze dziecko ktore samo nie wie czego chce:O

Wcale nie chodzi o to, że tamta ładniejsza, mądrzejsza, czy mająca fajniejszy charakter. Chciał tamta po prostu i już. Całkiem możliwe, że za jakiś czas wspomni Ciebie, jako ten super dar od życia i będzie żałował swego wyboru. Życzę Ci, abyś wtedy już była w szczęsliwym związku z kimś innym. Też wymieniona jakiś czas temu na inną :) I naprawdę powoli zaczynam dziękować losowi, iż tak się stało :):):)

Gość pojęcie brzydoty czy ładności
to rzecz względna, dla jednych Doda, to cud natury, dla mnie taka sobie dziołcha, może to samo jest z tobą, jesteś pięknota, ale ona jest piękniejsza, choć dla ciebie brzydsza

Gość Stare babsko
Pain au chocolat - a jakaz to znasz prawde o dziewczynie czy faceciu ,ktorych w zyciu na oczy nie widzialas ???????????????????????????????????? To nie zadna prawda, tylko chore domysly .

ale ja nie snuje chorych domyslow to ze wolał inna jest spowodowane tym ze widocznie miala cos co go do niej ciagnelo, to autorka odrazu podkresliła ze tamta jest brzydsza, a ja jak i pre innych osob nie widzimy powodu dlaczego mielibysmy pocieszac autorke ze tamten to skurwiel, kobieciarz itd skoro to nie musi byc prawdą, nikt tutaj jej nie zzywzywał, tylko powiedzial czysta prawde,

Gość zabeczxkjaaaa
moze facet poszedl na latwizne? moze widzial ze z toba nie pojdzie mu latwo? bedzie musial sie starac itd? powodow moze byc wiele nie zawsze chodzi o urode czy inteligencje:P faceci nie zawsze wybieraja to co chca czasami biota to co "samo w rece sie pcha" :O

Gość zabeczxkjaaaa
biorą

:D bo faceci zawsze wybierają te \"brzydsze\" od byłej albo \"łatwiejsze\":P przecież żadna się nie przyzna , że mógł być inny powód

Gość tra la la
świete słowa ike:D zadna nie powie ze ta nowa jest od niej ładniejsza, a o inteligencji to lepiej nawet nie wspominać bo tego ze nowa jest od niej inteligentniejsza to zadna była nawet na torturach sredniowiecznych by nie przyznala:classic_cool:

faceci nie zawsze wybieraja to co chca czasami biota to co "samo w rece sie pcha" bzdura jakich mało- przecież facet już z nią był- więc zgodnie z tą teorią miałby co chce i nie musiałby szukać tego "co w ręce się pacha"- widać facet chciał czegoś innego ;)

Gość kwasss
Widać gdzieś w świecie jest dla Ciebie o niebo lepszy facet. :P.

Gość pewnie tamta ma
pewnie tamta ma ciaśniejszą pochwę :p

Gość zdolowaaannaa
a mnie facet zost tylko dlatego ze dzielila ans duza odleglosc i sluszbie tutaj ktos napisal ze zcasami ida na latwizne:O

Gość kwasssss
Chyba wtedy idą na łatwiznę jeśli nie kochają , a jeśli nie kochają to kij im w oko!:)

Miałam bardzo podobną sytuację. Dziewczyna mojego eks to całkowite przeciwieństwo mnie - jeśli chodzi o wygląd, bo z charakteru jej nie znam. Wybrał jak wybrał. Ale to tylko podbudowało moje ego ;) I nie słuchaj zawistnych komentarzy typu \"widocznie nie masz czegoś, co ma ona\' blablabla. Zawiść ludzka nie zna granic ;) Ma brzydszą - jego wybór. Może chciał wyleczyć się z kompleksów przy niej? Albo bał się, że Ciebie mu ktoś odbije. Lub to po prostu typowy samiec, skaczący z kwiatka na kwiatek. Może faktycznie oczarował go jej charakter, jej dobroć serca? Zresztą to nieistotne teraz. Olej gościa i nie wracaj do przeszłości. Nie ten, to następny.

nie słuchaj zawistnych komentarzy typu "widocznie nie masz czegoś, co ma ona' blablabla. Zawiść ludzka nie zna granic hahahah padłam teskt roku:D pocieszajcie ja dalej:D a tak pozatym to o co mam byc zawistna ze facet ja rzucil:D?

Gość ziolko............
21 a najgorsze jest to ze jak zobaczylismy sie w trojke to on sam sie speszyl...nawet zarumienil hehe uciekal a potem zachowywal jak kretyn do potegi n-tej

Zawiść wynika stąd, że określiła się jako ładna dziewczyna z charakterem. I już 70% 'po niej jedzie'. Poza tym ja jej nie pocieszam. Piszę tylko to, co myślę na ten temat, tak jak inni.

Moze powiew nowosci, a moze po prostu odnalazl w niej cos, czego szukal. Zeby dwoch ludzi sie dobralo nie chodzi o to, zeby byli idealni, tylko zeby do siebie pasowali. Nie mysl o sobie, ze jestes gorsza od tamtej, albo ze z Toba cos nie tak, bo to nieprawda i takie myslenie po prostu nie ma sensu. Czasem trudno powiedziec dlaczego akurat kochamy te osobe, a nie tamta.

Gość prawdaz
charakterem bardziej pasuje i pewnie lepsza oraz chetniejsza w lozku.

Gość prawdaz
dlatego sie mowi ze wyglad, czy brunetka czy blondynka sie nie liczy tak bardzo a to sa potyczki tylko miedzy kobietami. Dla facetow najwazniejsze, zeby wlasnie byla chetna :)

Aha, i jeszcze jedno, to lepiej, ze zostawil Cie dla brzydszej, zaoszczedzi Ci to kompleksow ;) No i dla niego ona moze byc ladna/pociagajaca, zdziwilabys sie jakie faceci maja czasem gusta :O

Gość ziolko............
zdziwilabys sie jakie faceci maja czasem gusta ---> zdziwilam sie i to bardzo:O to lepiej, ze zostawil Cie dla brzydszej, zaoszczedzi Ci to kompleksow ---> wlasnie ja mam odwrotnia:O 😭

Gość no to wtedy
nie trzebaby bylo mu sie dziwic.a ja ropucha jakas? to jak to wytlumaczyc?