Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziolko............

pomozcie mi zrozumiec dlaczego facet zostawil mnie dla brzydszej dziewczyny?

Polecane posty

Gość no to wtedy
*jak ropucha jakas:P

Gość ziolko............
kurcze i ledwo co za pas mu siega wyglada przy nim jak dziecko zero kobiecosci..zreszta to nie tylko moje zdanie..:O ... 😭

Gość just cut it out
to nie o to chodzi, ze autorka powinna byc skromna. Fajnie, ze ma poczucie wlasnej wartosci, ale to ze sobie sie podobasz nie znaczy, ze kazdy facet bedzie na ciebie lecial. A twoj tekst, ze tamta jest brzydsza i fe w ogole to cos mi sie nie chce wierzyc. Zazdrosne panny w wiekszosci objezdzaja konkurentki i poddaja w watpliwosc ich urode, a w rzeczywistosci to same nie sa jakies super piekne

Gość pewnie tamta ma
no właśnie mówię, że pewnie tamta ma ciaśniejszą pochwę niż ty. Skoro wybrał takiego fizycznego niedorozwoja to widać lubi ciasne cipy. Pewnie masz rozklapiochę i tyle. Znajdź se frajera z większą pałą.

Gość Stare babsko
Mysle, ze odbiegamy nieco od sensu stricte calego wydazenia. Czytajac niekrore wypowiedzi mam wrazenie, ze jezeli dla ladniejszej to facet moze nas zostawic !!!!!!!!!!!! O zgrozo !!!! Naprawde wiernosc i odpowiedzialnosc sa dzis taka sama prehistoria jak dionozaury???????????????????????? Jezeli pozadny czlowiek - nie tylko facet ,bo dziewczyna rowniez- decyduje sie na trwaly zwiazek , to nie wycofuje sie z niego od tak, bo poznal kogos ladniejszego, bogatszego czy lepiej ubranego. A jezeli tak jest to znaczy , ze nie dorosl on jeszcze ( niektorzy niestety nigdy nie dorosna) do prawdziwego zwaizku. I Ty Ziolko tak do tego podejdz. Ocene czy ta nowa jest ladniejsza czy madrzejsza to jest placz nad rozlanym mlekiem . Istotne, ze gosc zachowal sie delikatnie mowiac - nieodpowiedzialnie , i to powinno Ci wystarczyc, bo to sygnal, ze temu facetowi nie powinnas ufac. A z kolei bez zaufania nie moze byc mowy o udanym wartosciowym zwiazku - chyba, ze ktos liczy tylko i wylacznie na szybki latwy sex.

Gość mamitka
mowi ze ze facet lata tylko za piekna laska,ale prawda jest taka ze tamta mu sie spodobala,moze sie zakochal,moze zauroczyl,moze bedzie chcial wrocic do ciebie,nie wiem,moze po prostu lepiej mu z tamta,ty tez moze znajdziesz lepszego o niego

Ktos juz tutaj dobrze napisal :P To ze ty uwazasz sie za ladniejsza,to twoja sprawa,on moze uwaza inaczej.