Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poirytowanaa

jak przetrwać zachowanie brata chłopaka tak by go nie zabić?

Polecane posty

Gość poirytowanaa

Mam 20 lat, chłopak 24. Jego brat 14. Chłopak mieszka za granica, w PL jest raz na mies, 2mce. Widzi się wtedy ze mną i rodziną. ALE wyjaśnijcie mi czy zachowanie brata jest normalne, bo: --> uważa się zlewany i lekceważony przez chłopaka, gdy np są w kinie/oglądają film a chłopak pisze smsy ze mną i to jest za to śmiertelny foch i mówi że odkąd jest chłopak ze mną to nie ma czasu na brata --> gdy byli razem u chłopaka zagranicą i chłopak do mnie dzwonił to brat przedrzeźniał go, wkurzał, bił, zaczepiał--> totalnie nie wnikał że rozmawiamy.. ;/ --> gdy w PL chłoak był u mnie, to o 22.00 musiał wracać, biec do domu bo brat dzwonił i mówił że boi się być sam w domu i że na pewno nie zaśnie.. Chłopak kupił mu komputer, telefon, kupuje co brat chce.. A ten mały urządza ciągle jazdy, jest zły, zazdrosny, dzwoni do chłopaka i mówi że czuł się lekceważony jak był u niego zagranicą.. To jest normalne? te zachowanie brata? .. bo może ja po prsotu przesadzam?..

Gość poirytowanaa
to jest głupie i dziwne .. :O ale poradźcie coś proszę , oceńcie :D

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
napisz to jeszcze raz bo zle stylistycznie i nieprzyjemnie sie czyta nic z tego nie wiaodomo zrozumialam tylko ze brat twojego chlopaka \"boi\" sie spac w domu samxd

Gość ale plama
ten dzieciak to chyba ma dziesięć lat, a nie czternaście, żaden normalny czternastolatek nie odstwia takiego cyrku :o pogadaj z chłopakiem, jeśli on będzie pozwalał włazić sobie na głowę, to z dzieciaka wyrośnie uzależniony od brata robot.

Gość daj mu dupy to cię chłopak
polubi 🖐️

Gość poirytowanaa
chłoakowi jest smutno że on się tak zachowuje ze nie rozumie tego... ale chłopak widzi to zachowanie ale .. jak na moj sposob zeby mu porzadnie przylać, i wrzasnać to on jakby sie kulił, --> brat ma do perfekcji opanowane zdania zeby dostac to co chce, zeby bylo po jego mysli.. potwór nie dzieciak :O tak gra słowami i zachowaniem ze robi z siebie sierote ktora jest pokrzywdzona a kazdy ma nad nim nadskakiwac...

Gość gość
soU4xqoyCxScNWXeHRLFS2hY