Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blink

Brzydkie palce u stóp

Polecane posty

Gość Blink

Moim problemem są krzywe palce u stóp, nie chodzi mi tu o halluksy,tylko o te drugie palce, zaraz po najwiekszym:( wszytski inne mam ładne, normalne, tylko te są takimi krzywusami :( mam tak na obydwu stopach niestety:( Poprostu są zakrzywione dość mocno... Wstydzę się moich stóp, teraz jest najgorzej bo latem chciałabym jak normalny człowiek założyć ładne klapki albo sandałki, a tak musze męczyć się w balerinach :( wątpię żeby ktoś miał podobny problem, więc proszę , nie śmiejcie się ze mnie :( to mój największy kompleks i nie wiem zupełnie co mam z nim zrobić:( może wy macie jakies pomysły?

Gość łehehehe
no problem po prostu gigantyczny..

Gość Blink
dla mnie jest to probelem i jeśli nie masz nic inteligentniejszego do napisania to się poporostu nie odzywaj :O

Gość łehehehe
no przeciez sie nie odzywam

Gość ejbisi
No ale naprawde dziewczyno, nikt sie stopom specjalnie nie przyglada. To ty wpadlas w obsesje na tym punkcie.

Gość Blink
to nie jest żadna obsesja, naprawdę... one są masakrycznie krzywe, to żaden mój wymysł :O

Gość ejbisi
Nikt nie jest idealny, a akurat stopy to nie jest coś co sie od razu rzuca w oczy. Lepsze to niz miec cos nie tak np z twarzą.

Gość Blink
nie wiem co mogłabym z tym zrobić, na jakąś operację plastyczną nie mam kasy, a nie zamierzam całe życie chodzić w zakrytych butach i skarpetkach :(

Gość Blink
zielony soczek - ale jakie masz te palce u stóp? krzywe? Obecnie nie mam "zrobionych" paznokci, jutro pomaluję i wrzuce fotę żeby nie było komentarzy w stylu że jestem jakąś brudaską itp.:O

Gość zielony soczek
ja mam czwarty palec krótszy niż ostatni...w drugiej nodze mam tak samo tylko ten mały nachodzi na ten czwarty :(...zawsze noszę takie buty zeby było widać tylko trzy palce...a tak bardzo chciałabym nosić japonki...zazdroszczę niektórym dziewczynom które mają śliczne stópki :( to nic ze nie masz pomalowanych pazurków...chodzi tylko o kształt palców zeby zobaczyć...to możesz dac fotkę z ''niezrobionymi'' :)

Gość Blink
ojej :( ja też zazdroszczę wszystkim dziewczynom z ładnymi stópkami w japonkach albo sandałkach na obcasie :( ja sobie nie mogę na to pozwolić :( w takim razie chwilka, tylko zrobię to zdjęcie...

Gość zielony soczek
ok :)

Gość zielony soczek
i co zrobiłaś już fotki?

Gość Blink
pomoże ktoś? :(

Gość zielony soczek
i ty masz kompleks brzydkich stóp?....przecież masz ładne stopy,naprawdę :)...chciałabym takie,serio....niczym się nie przejmuj tylko wskakuj w japonki :)

Gość Blink
no ok, nie narzekam na sowje stopy, bo są całkiem fajne ale te krzywe palce :(:( co z tym można zrobić?

Gość straszniekrzywypalce
no rzecxzywiscie krzywe sa ,ja mam ten ostatni palec taki sam jak twój ale ten koło najwiekszego jest strasznie krzywy

Gość zielony soczek
jak na początki napisałaś że ten drugi jest taki krzywy to ja sobie yobraziłam jakiegoś wykrzywionego kulfona :P...a on tylko trochę na bok ''idzie''...jak stoisz to pewnie to jeszcze mniej widać bo wszystkie palce się ''rozpłaszczają'' i przez to ten ''mankament'' się tuszuje :)

Gość Blink
ale na żywo to wygląda bardzo brzydko:( jak patrze na stopy innych dziewczyn to wszystkie mają proste te palce, które ja mam niestety zakrzywione :( wiem że to nie jest normlane i nie wie co z tym zrobić... pomogłby coś ortopeda czy tylko chirurg platyczny, o ile zajmuje się czymś takim? :( sama nie wiem...:O

Gość Blink
:(:(:(:(:(:(:(:(

Gość Blink
może ktoś mi coś poradzi?:(

Hmm.. ja tam wolałabym miec takie stopy jak ty.. niz takie dłuugasne, kościste.. i też trochę krzywe palce.. A mój taki mały kompleksik to ten, że 2 palec jest dłuższy od 1 :( Dałabym fote. ale nie wiem jak.. nie mam nigdzie jej w necie zapisanej.. więc nie mam jak podać linku :(

Gość Blink
Kathrein - dużo oso tak ma, że ten 2 palec jest dłuższy od pierwszego i nie powinnaś mieć z tego powodu żadnych kompleksów:) ważne że tego 2 palca masz prostego, a nie...:( zarejstruj się na fotosik.pl:)

Gość wszytssko jest ok
Blink tylko ten drugi paluszek jest dziwnie podkrecanay a reszta jest ladna a pozatym ja mam drugi palec dluzszy od duzego i zyje

Gość Blink
no to, to ja akurat wiem że reszta jest ok, ale co zrobić z tymi krzywymi? :( mam tak na obydwu stopach :(

Jak pisałam to mam strasznie kościste te palce i dłuuugie.. więc też są lekko wykrzywione.. :P

Gość Puuusika
ale ty kurwa masz poprzewracane w d.u.p.i.e. !!!! paluchy jak ta lala, ani nie krzywe anie nic, zgrabn ladne, naprawde masz pojecie o brzyudkich rapetach:o dajse spokoj tylko bierz sie za klapki