Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blink

Brzydkie palce u stóp

Polecane posty

Gość Blink
może uda mi się wygrać w toto lotka to sobie zafunduję jakąś operację plastyczną tych moich palców ;) ale jak narazie to tylko marzenia....niesteety...:( może jeszcze przez tą noc ktoś mi coś poradzi? do kogo mogłabym się udać z moim problemem? thx wszystkim za to wsparcie :)🖐️ dobranooc 🌼

waże 62 i jestem obleśna - Co do mojego wyglądu.. stopa.. to mój najmniejszy kompleks.. A co do twoich dzydzków ( krzywe itd) ja też mam asymertie.. a najchętniej obie pomniejszyłam bym na mniejsze.. i to jest już jeden z tych większych moich kompleksów. :( Hmmm.. co do tego złamania palca i nastawienia na nowo.. musiałabyś o to popytać.. bo jeżeli można tak zrobić i się tego nie boisz.. to napewno jest to tańsze niż operacja plastyczna..

Gość lobo64
Ja mam krzywego jednego palca (środkowego) u lewej nogi i też się z tym nie czuję dobrze. Moje palce u stóp nie są krótkie i proste jak u innych osób. Ale z tego co wiem kształt palców można dziedziczyć.

Gość wierz mi ze mam gorsze stopy
rozmiar 39 dlugie i chude paluchy..drugi dluzszy niz "najwiekszy" ja to dopiero moich stop nie lubie;((( ty przy moim masz piekne;)

Gość ..../...
ja mam krzywego palca: jest on przy duzym palcu u prawej nogi. Co zrobic by takiego nie miec? Moze jakies masarze domowe palca? a

Gość wstydze sie stop
wiem co czujecie:(

Gość wstydze sie stop
bo ja mam bardzo krzywe stopy kiedys mialam chlopaka i mu podobaja sie kobiece stopy zerwalam z Nim z tego powodu bo moje sa bardzo krzywe nawet nie macie pojecia jak...a latem plakac mi sie chce bo mecze sie w zabudowanych butach pomocy :(

Gość wstydze sie stop
Blink a Ty to masz sliczne paluszki wskakuj w klapki zazdroszcze Ci bo moje to dopiero problem tak sie wstydze ze szok i niech mi nikt nie pisze ze na stopy sie nie zwraca nikt uwagi !!!! bo mi kazdy pisze ze jest piekna itd. ale jak zobaczyliby moje stopy to dopiero by byl obciach :( tez ktos ma taki problem?? prosze napiszcie:)

Gość wstydze sie stop
acha i zapomniałabym napisac ze mam takie brzydkie paluchy ze nawet wstydzilabym sie je Wam pokazac chodz nie widzicie mojej twarzy ;( bo są tak okropne ale nawet nie wiecie jak to boli :(:(:(:( bo ja to mam problem

Gość kola1234
mam taki sam problem ;/ u mnie na obu stopach 4 palec jest zakrzywiony do wewnątrz. inne palce mam prosciutkie ladne zgrabna stópka ale ten 4 palec sprawia ze zle sie czuje ;/ mam straszny kompleks , latem nie chodze w japonkach nigdy bo sie wstydze wiem ze glupio i nienaturalnie to wyglada ;/ moze w przyszlosci cos z tym zrobie bo narazie nie mam pieniedzy ;/

Gość kola1234
blink - moja kolezanka ma bardzo podobne stopy do twoich tez ma drugi palec wykrzywiony do zewnatrz i sie nie przejmuje ciagle chodzi w odkrytych butach , japonkach itd .. nigdy nawet nie wspomniala ze ma kompleks stop ...

Gość kaataarynkaa
tez mam krzywe palce u stóp, na dodatek sa one dość długie :O są brzydkie i nic na to nie poradzę... może kiedyś operacja, jak sobie uzbieram :O na dodatek duże palce są "zgięte" i czasem przez to nie mogę ubrac fajnych szpilek bo mi się do nich stopa nie mieści :( :O masakra, jeszcze teraz tak ciepło... ale i tak chodzę w sandałkach i japonkach, staram się przezwyciężyć swoje kompleksy... jeszcze nikt mi nie mówił, że mam krzywe palce, oprócz mamy :O na dodatek jak wkładam buta to palce wcale się nie prostuja, pod naciskiem jeszcze bardziej sie wyginają.... Tak zazdroszczę kobietom mającym małe, zgrabne paluszki ehhhh :(

Gość asiaaaaaaaaddf
dziewczyno, ty masz ładniutkie palce, chcialabym takie

Gość Dora Gdańsk
Nieee wi erzę w to,co tutaj piszecie laski,a ja myslałam,ze jestem saama,nawet jak facetowi mowilam-patrz,ten 2gi palec jest wykrzywiony,mniej coprawda,niz Twoj,ale bokiem ta stopa nie najlepiej jednak wygląda,przelamałam sie juz i kupilam sobie normalne jezuski,z jakimis tam pierdolkami,to troche odwraca tez uwage,no i jak ladnie pomalowane,tez sie tak w oczy nie zuca,ale myslalam,ze nikt nie ma takich problemow,facet moj sie smieje,ze sie doszukuje,on nic nie widzi i td.,ale jednak niektorzym faceci moga nie przywiazywac wagi,ale zawsze znajdzie sie jakis pedancik,co zamiast na twarz i wnetrze pa3y na stopy wlasnie;(co zrobic,ale tez zastanawialam sie czy cos istnieje,czy operuja,ale balabym sie urznac palucha;(((czy zlamac,ale jak mam na plaskim,czyli w sandalach,nawet oki,ale juz w podbiciu,czyli sandalach szpilkach,wygina sie ten 2gi lekko w bok,i jest problem,buty z zaduzym wycieciem,ale jakies zajeb....juz odpadaja;(pozdro dla wszystkich,chetnie pogadam

Gość ania19830ww
a mi nachodzi drugi na duzego;/ nie mam haluksów tylko tak nachodzi:P NIENAWIDZE TEGO!:P ale w tym roku kupuje klapeczki i mam w dupie;p nosze do adidasów specjalne seoaratory zeby ja troche rozlaczyc;p

Gość Dora Gdańsk
kuzwa,za jakie grzechy...sie tak musimy meczyc,ale brawo za stanowczosc;)

Gość kola1234
dla mnie to jest taki kompleks ze szok!! nie wiem po kim ja to mam, mama i tata maja normalne ladne stopy, brat tez - tylko ja !! ten 4 palec krzywy;/;/ nie chce tak:( latem chce nosic japonki a sie wstydze ;(

rany.. musiałybyście zobaczyć moje stopy;/ urodziłam sie już z krzywymi palcami u stóp, wszystkie na siebie nachodziły i w ogóle.. z wiekiem trochę mi się wyprostowały (przynajmniej pierwsze 3 mam proste..), czwarty i piąty na obu stopach to tragedia. wygięte do wewnątrz i piąty na dodatek \"włazi\" na ten czwarty.. masakra, nawet na basen nie chodzę, nie mówiąc już o plaży i sandałach...;/

Gość limme
Założycielka tematu to ma chyba skrzywiony obraz widzenia siebie a nie palec. MASZ ŁADNE STOPY, to internet nie muszę kłamać ,żeby Ci było miło. Na prawdę masz ładne palce. Ok ten drugi schodzi na bok ale co z tego? Widziałam wiele kobiet z takimi palcami u stóp i w życiu nie pomyślałam ,że o jakaś wada.Pokazałam swojemu facetowi to Twoje zdjęcia i ma takie samo zdanie jak ja (jeszcze dodał coś o bzdurach, jakie kobiety wymyślają). Ja mam szeroką stope, po zewnętrznej stronie mam o tyle szerszą, że wszedłby jeszcze jeden palec. I co? I nic!:) Lekarz powiedział, to nie platfus, przykro mi bo sie pani taka urodziła i tyle. Nie mogłam nosić sandałków ani nic, bo mi wyłaziły przez szparki i obkiem sie wylewało. Teraz dobieram takie aby jak najmniej to sie rzucało w oczy i dawaj noszę wszsytko co mi sie podoba. A i żaden facet nie zwrócił na to uwagi. Czy wy jesteście zbyt szczęśliwe w życiu żeby zajmować sobie głowe wyimagonowanymi problemami. A ty co robisz jak widzisz u kogoś haluksa? Myślisz, o ma haluksa. i Koniec, przestajesz kogoś lubić, bo to ma? Uważasz, że to jego wina? Dam głowę, że przjedzie Ci ta myśl za 2 sekundy i mało Cię obejdzie. Teraz pomyśl. dobranoc moje kochane właścicielki pięknych stópeczek.

Gość sugarmart
wiecie coś na temat operacji, która moglaby poprawić wygląd palców ?

Gość dala
boshe ale wy macie zajebiscie ... nie narzekajcie tak, bo widzialam od groma osob ktore maja takie palce ... wyglada to normalni,bo strasznie duzo ludzi ma takie palce ... ja mam wiekszy problem - otuż mój trzeci palec u lewej nogi jest mniejszy niz 2 palec i to sporo... :( .. nie wiem czy sa operacje w stylu przedluzenia palca . . . moj palec to jest największy problem ... nawet w skarpetce widac ze srodkowy palec jest mniejszy, ale staram sie ukrywać niestety czasem istnieja takie w chwile gdzie nie bd lazila w skarpetkach - basen, plaza ... nie wiem co moge zrobic ... :(:(: (

Gość kornelsa
Jezu chciałabym mieć takie stopy jak autorka tematu. Moje palce są obrzydliwe pierwszy palec jest wykręcony w lewą strone jest gruby i odstaje od drugiego palca chya z centymetr, drugi palec jest dłuższy od pierwszego i w dodatku w połowie jest załamanie i reszta palca zwrócona jest w lewą stronę reszta palców ujdzie ale mój chłopak i tak się z nich smieje mówi że wyglądają jak parówki w dodatku krzywe :P nie wrzucę wam zdjęcia bo się wstydzę :P ale moge powiedzieć Ci tylko jedno dziewczyno, ciesz się z tego co masz. ;)

Gość middlefinger
a ma ktoś tak że ma pierwszy palec długi bardzo a np drugi jest o 0,5 cm krótszy i reszta też taka malutka. jeżeli nie to dopiero nie wiecie jak to jest.. nigdy nie chodziłam w japonkach, sandałkach ani nic;///

Gość middlefinger
chciałam napisać 1,5 cm a nie 0,5 ;/

Gość niestety999
no niestety ale stopy to jeden z wiekszych fetyszy... sliczne zgrabne stopki z ladnymi paluszkami to jak afrodyzjak! a nawet niewiadomo jak piekna kobieta jak ma brzydkie, duze, koslawe stopy to jest porazka i wszystkiego sie odechciewa... stopki musza byc takie, zeby chcialo sie je piescic i calowac i lizac taka prawda!

Gość bożeeeeee
Ja też mam małe krotkie palce u stóp. grube, paznokci to prawie wcale na nich nie ma, dwa długie, jeden króciutki, potem bardzo długi czwarty, a małego to prawie wcale nie ma!!! i co? :( mam sobie je odciąć?? jakoś sobie radzę, staram się pielęgnować i tyle. nie ma wyjkścia, każdy jest jakiś!

Gość niunia553
wy macie problem,aja co mam powiedziec ?moje stopy to koszmar prawa stopa była by ok tylko 4 palec nachodzi na 5 i jest malutki a w drugiej to 1 ok 2 ok a reszta tzn 34 i 5 calkiem malutkie i co ja mam powiesziec bardzo bym chciala to zmienic moze ktos mi doradzi cos.nienawidze lata bo wszyscy chodza w klapkach odkrytych butach a ja musze zakladac skarpetki i pelne buty

Gość middlefinger
ja mam to samo, takie śliczne sandałki widziałam ostatnio i lipa;/;(

Gość yhhh
middlefinger mam ten sam problem... masakra :/ W tym roku odwazylam sie kupic japonki, ale kazde wyjscie w nich to mega stres dla mnie... I