Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blink

Brzydkie palce u stóp

Polecane posty

Gość Blink
lekko ale nie chyba tak jak te moje krzywusy ;)

Gość prosze daj fotke
Kathrein

Gość myle ze to blad
Blink kod genetyczneg o jakos tak ttak juz bedziesz miec

Gość Blink
ale może da się z tym coś zrobić?:O

operacyjnie się da.. widziałam też takie coś.. nakłada się na palec.. \"koryguje\" i palec po tym powinien być prosty.. ale widziałam takie coś tylko na dużego palca..

Gość Blink
eh to pewnie chodzi ci o haluksy... nie wiem do kogo mam z tym pójść...na operacje plastyczną mnie nie będzie stać...może ortopeda coś by pomógł? no sama nie wiem noo...:O

ehh.. rejestruje sie na tym fotosik.. i jak trzeba wybrać jaki mam aparat.. to ja wiem.. Samsung.. digimax D73.. A tego \"Digimax D73\" nie ma :/ Więc musze zaznaczyć, że nie wiem... :/ Albo dam podobny :P Jest tylko jeden do wyboru na D.. ale 53..

Gość Blink
ee zaznacz byle jaki, ja też nie wiem czy dobrze zaznaczylam model swojego aparatu :)

zresztą co to za różnica :P i tak będe go używac raz na jakis czas :P (tej stronki)

Gość Blink
no właśnie :)

to juz zaraz dam ci linka.. tylko ja też nie mam nic z nimi zrobionego :P Niedawno zo zmywałam lakier :PP

Gość Blink
to nieważne, a tak szczerze powiem że czasem odechciewa mi się malowania, dbania o te moje stopy...:O nie jestem jakąś brudaską, tylko że nie mam ochoty siedzieć nad tymi krzywusami... :O

Mi też się nie chce :P A i tak nie lubię chodzić z odkrytymi paluchami.. bo na zywo wyglądają straaasznie..

Gość Blink
jeejku i ty masz jakis problem Kathrein? Daj spokój dziewczyno, masz super stópki i wcale nie masz takich długich placów, w/g mnie są ładniutkie, nawet nie wiesz ile bym dała żeby mieć takie stópki jak ty ehh....

No widzisz.. ja mam 38/39.. a mam 160 cm wzrostu.. dlatego mogę.. i mam powód, żeby nazywac je dłuuugimi palcami .. na mój wzrost powinnam miec gdzies właśnie około 36/37.. A byłam na takiej stronie o operacjach plastycznych i tam jakiś chirurg skracał palce.. i dziewczyna z rozmiaru chyba 42 nosi teraz 39.. i pokazali na jej zdjęciu ile jej mniej więcej skrócili palce..z 1cm było.. Ja też bym chciała mniejsze stopy.. :(

Gość Blink
heh chcialbym jakąś operacje :( ale nawet nie wiem do kogo z tym pójść :(

i ja jeszcze dałam zdjęcie lewej stopy.. a na prawej ten 2 palec jest jeszcze dłuższy :P hehe Dobrze, że nie mam rozmiaru 40 :P Chociaz jest blisko.. ;p

Gość Blink
ja bym mogla mieć nawet 40 gdybym tylko miała wszytskie palce proste :p

Nie wiem.. mogłabys iść z tym do chirurga.. a nie pamietam na jakiej stronie czytałam o tamtej operacji.. chociaż jak raz pisałam do innej kliniki, czy skracają palce.. to odpisali, że tak.. więc pewnie w większości już to robią.. a jeżeli moga skracać.. to prostowac chyba też.. ale koszt to pewnie w okolicach.. 2tys - 3 tyś..

Gość Blink
ehh czyli moja sytuacja jest beznadziejna....jestem sakzana na zabudowane buty latem :O fuck za jakie grzechy...:O

może się tym poprostu nie przejmuj? Co cie obchodzi co inni pomyslą? Ja nie wiem co możesz z nim zrobić.. nawet jak zaczniesz go zginać w drugą strone to nic ci to nie da :P

Gość Blink
eeh łatwo mówić, niby nikt nie zwraca uwagi na stopy, a później czuje się że ludzie się głupio gapią...już tak kiedyś wyszłam w japonkach latem...:( to nic nie daje bo zginalam juz wiele razy :P xD eeeh a jakby mi to jakis lekarz złamał i nastawił na nowo? najwyżej bym chodzić przez jakiś czas nie mogła...

Gość Blink
dzięki,papa :)

Gość waże 62 i jestem obleśna
katrin masz ładną stópkę :) a ty laska się nie przejmuj bo w sandałkach czy klapeczkach nie będzie widać, bo stopę się naciska i paluszki się prostują i takie tam będzie dobrze chciałabym mieć taki kompleks :( a mam duży nos i krzywe cycki i dodatkowo jestem gruba ;/ życ sie odechciwa :( ale sobie operacje zrobie

Gość wulkan etna
ja mam krzywe palce u stup, jak kurze łapki, jak krogulce, wiem jaki to jest ból w d... ale co mam zrobić, zniszczyłam je szpilkami z wąskim noskiem i teraz płace za to słono