Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karooolinka21latm

Czy przeszkadzałoby wam dziewczyna ładna,zadbana ale w okularach?

Polecane posty

Gość Karooolinka21latm

Moja koleżanka jest ładna,zadbana,miła ale nosi okulary,zawsze wydawało mi sie że takie dziewczyny mają mniejsze powdzenie.Ostatnio byłysmy na dyskotece i całkiem zmieniałam zdanie jestem zaskoczona.

Gość Karooolinka21latm
Koleżanka do tej pory(jets młodsza 19lat) nie chodziła z nami na dyskoteki była raczej niesmiała.Od pół roku chodzimy razem na dyskoetkiw rózne miejsca a to ona cieszy się najwiekszym zainteresowaniem facetów.

niech idzie bez i zobaczysz czy będzie wzbudzała podobne zainteresowanie... osobiście uważam że sobie wkręcacie... ;)

Gość Karooolinka21latm
Była bez okularów też i nie miała takiego powodzenia dla mnie śmieszne bo okulary postarzaja,dodaja takiej nudy nie wiem ale zle odbieram tzn nie jako wabik ale jako odpychacz minus.Dlatego zapytałam facetów

Gość
Okulary są fajne:P moja dziewczyna nosi-cóż-uważam że jest jej w nich naprawdę łądnie ale uparła się na szkła :/

Gość a co to za problem
ja np nosze, bo lubie zajebiste oprawki, jak nie chce, to wkladam kontaktowe. To juz nie te czsey, kiedy okolary byly jakimkolwiek problemem

Gość kakafafa
w okularach facet wydaje ci sie ładniejszy bo go lepje widzisz a jego qtas wiekszy. dlatego twoja kolezanka ma takie wziecie ....naprawde nie wiedzialas tego?? jak na 19 lat to malo wiesz lala

Gość Karooolinka21latm
nie wiem ale dla mnie to dziwne powodzenie osób w okularach,mnie osobiście nie podobaja się faceci w okularach,szczupli blondyni ale podobno to co ejst atrakcyjne u dziewczat u faceta taka cecha czyni go mniej pociagajacym

Gość Karooolinka21latm
dobrze ale prosze o opinie czy dziewczyna w okularach jest mniej atrakcyjna od dziewczyny bez okularów czy to odpycha facetów?

Gość kakafafa
przeczytaj wreszcie cielecino co ci napisalam hihihi powyzej

Gość marcoo polik
ogolnie okulary to drobiazg ale ja jednak wolalbym aby moja dziewczyna ich nie nosila, a gdyby tak bylo nalegalbym na szkla po pierwsze nie widac tego co w kobiecie najsliczniejsze, oczu:)) po drugie- problemy z czulosciami bo tu sie uderzysz itp. ja wole patzrec na kobieca twarz bez zadnych zaslaniajacych ją przeszkód :D

Gość ojranyś
do sexu sie okulary zdejmuje bo przeszkadzają, wiadomo. ale oczy widac, no chyba ze to lustrzanki hehehe

Gość marcoo polik
niby widac ale to nie to samo:o

Gość Karooolinka21latm
to czemu do cholery ona ma takie powodzenie?

Gość okulary zmieniają wyglad ale
nie ma reguły na to, ktoś dzięki okularom będzie wygladał lepiej, a ktoś gorzej, to samo: niektórym facetom podobaja sie okularnice innym nie

Gość okulary zmieniają wyglad ale
ona ma powodzenie, bo moze korzystniej jest jej w okularach niż bez :classic_cool:

Gość Karooolinka21latm
Kolezanka ta jest szczupła,włosy ma jasne loczki ładnie je upina,oczy błekitne,ubiera się dziewczęco z gustem,jest miła towrzyska

Gość CaROTKA ...
Mnie tam bardzo kręcą okularnicy ... W tych ekstrawaganckich oprawkach, to już w ogóle ... Kojarzą mi się z intelektualizmem ... :) I nie tylko mnie ... badania psychologiczne dowodzą, że ludzie inteligentni kojarzą się z okularami ...

Gość Karooolinka21latm
ta dziewczyna jest bardzo zadbana ma wiele pasji miła.Ale na dyskotekach ocenia sie wyglad przynajmniej w pierwszej chwili

Gość CaROTKA ...
Pamiętajcie, że umysł jest najbardziej seksi dla tych myślących ... Wtedy takie okulary przykuwają wzrok ... Fakt, że tylko skojarzenie, to już inna sprawa ... Ale pierwsze wrażenie najważniejsze ...

Gość ja po wczorajszej
imprezie stwierdzam, że faceci patrzą tylko na figurę, twarz chyba tylko ich tyle obchodzi,żeby nie była jakaś zmasakrowana. największe powodzenia miała drobna brunetka, ale z brzydką twarzą, nosem jak baba-jaga...

Gość Dop******lam dziś każdemu
okulary jak najbardziej w niczym nie przeszkadzają mogą dodać uroku

Gość yeti_uwielbiam_okularnice
Uwielbiam kobiety w okularach ! Dobrze dobrane oprawki podkreslaja urode, a oczy schowane za szklami okularow ( szczegolnie jesli sa to mocniejsze minusy ) maja taki specyficzny,niepowtarzalnyy wyraz. Okulary dodaja kobeicie tajemniczosci i seksapilu. Bardzo podoba mi sie gest poprawiania okularow, ktory w kobiecym wydaniu ma w sobie wielki ladunek zmyslowosci. Pozdrawiam wszystkie okularnice :) Y. yeti30wr@gazeta.pl

Okulary dodają nudy..,działają jak odpychacz...Dziewczynko jesteś niedojrzała i głupiutka. Jak kobieta jest ładna to okulary na pewno w niczym nie przeszkadzają. Nie pomyślałaś o tym że twoja koleżanka może mieć coś czego tobie brak. Oprócz większej ilości oleju w głowie( to na 100%), może mieć fajniejszy charakter i potrafi zainteresować swoją osobą mężczyzn.

nie rozumiem w czym okulary miałyby przeszkadzać mnie wręcz wiele osób mówi że wyglądam w nich jakoś bardziej interesująco

Gość hhhhhhhhhhhhh
przeciez w okularach oczy sa wieksze i ladniej wygladaja!! co wy gadacie ze ie wiodac oczu ;// jasne chyba mylicie to z oklurarmi slonecznymi;/ przeciez okulary to dododatek tak samo jak np. opaska na włosy jak zoabczycie dziewczyne w

Gość no ja mam szkla
plusy ktore owiekszaja oczy ale przeciez skla minusy pomniejszaja i czym grubsze szkol tym mniejsze oko