Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puszysta zadbana laska 23

Dlaczego wg was puszysta dziewczyna od razu nie moze byc zadbana ?

Polecane posty

nie- nie wszystkie- te grubsze na pewno nie- i część chudych też nie- ale ty niepotrzebnie generalizujesz- z małego odsetku robisz regułę

Teorie dotyczące tycia z powodów hormonalnych, że się nie da nic z tym zrobić, są wyssane z palca. Znam osobę, która rzeczywiście przytyła sporo z powodu leków, które brała, ale uporem, dietą i ćwiczeniami zrzuciła więcej niż przytyła i wygląda bosko. Naprawdę da się to zrobić, ale trzeba po prostu chcieć. I to nie na zasadzie, że ogólnie jestem na diecie, ale pizza nie zaszkodzi, tylko z uporem i konsekwencją :-)

Gość aaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm
ale tu nie chodzi o tycie ze względu na brane leki, bo same leki nie zwiększają wagi tylko łaknienie więc jak ktoś ma silną wolę i ograniczy jedzenie to bez problemu schudnie. Natomiast np. niedoczynność tarczycy powoduje niedobór hormonów regulujących procesy metaboliczne, spowolnienie metabolizmu i w konsekwencji tycie przy jedzeniu nawet racjonalnie - i wybaczcie, ale bez leczenia nie da się zrzucić tych nadprogramowych kilogramów, a czasem nawet i leczenie nie pomaga. I zgadzam się z ty co napisała podłość... większość szczupłych osób, które mają dobry i szybki metabolizm niestety odżywia się niezdrowo. Ike - to, że Ty i Twoje znajome odżywiacie się racjonalnie nie świadczy o tym, że wszyscy tak robią.

Gość ja bym się raczej nie zgodziła
Ike, to raczej Ty generalizujesz:(. Na podstawie swojej osoby...no i może kilku znajomych stwierdzasz, że szczupłe Polki odżywiają się zdrowo. Nic bardziej mylnego:(.

Gość ka jo je
Ja mam nadwage, nie jem duzo,ale malo sie ruszam, wiec nie mam nic na swoje usprawiedliwienie. Mozecie po mnie jechac:P Ale wiekszosc szczuplych lasek ktore znam są szczuple bo maja takie geny. Wszystkie wpieprzaja co drugi dzien hamburgery i frytki, slodycze na tony by mozna przeliczac. Malo ktora jest szczupla dzieki zdrowemu odzywianiu czy uprawianiu sportu. Zazdroszcze im🖐️