Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinusia84

Blagam Was o POMOC!!!!!/ NAGLE pojawily sie żyly na nogach

Polecane posty

Gość pinusia84

Juz wczesniej pisalam, ale nikt mi nie odpisal :( blagam o pomoc,mam 24 lata, dokladnie tydzien pojawily mi sie na nogach NAGLE widoczne zyly( nie zylki male tylko od razu zyly).nie pod kolanem ale od wewnetrznej strony lydek . nie mialam wczesniej zadnych pajaczkow, ani nic.... wstalam z rana i one byly nalewej nodze,teraz sa tez troche na prawejj.... wogole to zaczela mnie pobolewac kosc glowna ta co biegnie przez srodek nogi od kolana w dol, nie wiem jak ona sie nazywa i wogole bola mnie miesnie nog i te zyly i lydki ...jestem szczupla, waze 50 kg/ 164 cm wzrostu, nie jestem w ciazy ani nic....co prawda chodze na wysokich obcasach ale od roku, i wczesniej nic nie bylo, moze czasem bolaly mnie stopy od obcasow jak przesadzalam ale wtedy robilam przerwy, miedzy czasie tanczylam towarzysko na obcasach i tez nic....a tu nagle. dodam ze przeddzien jak mi te feralne zyly "wyszly" opalalam sie mocno, ale to od tego i tak nagle i nie znikaja?????????? pobieglam do apteki i mowie babce jak leci i ona mi dala masc LIOVEN, i nic juz prawie cala zuzylam i teraz wlasnie mocze nogi w chlodnej wodzie ale co to ma byc???????? jak sie obudze biegne znowu do lekarza, juz raz bylam zaraz po tym jak to sie stalo, i on sie smial mowil ze to nie zylakii tylko takie tam i samo minie, ale nie mija i nic nie chcial dac, kur.. teraz nie dam sie tak latwo splawic... PROSZE O POMOC wrecz BLAGAM!!!!!!!!!!!!!czuje sie jak babcia 90letnie z obolalymi nogami kurcze zawsze mialam zgrabne ladne nogi, nie chce tego stracic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niech ktos cos odpisze

Pinusia, wizyta u jakiegoś specjalisty od żył będzie neizbędna, nie pamiętam jak taka profesja się nazywa, ale powinnać się wybrać. A póki co - zacznij sobie łykać rutinoscorbin, on pomaga na takie rzeczy. Jaki s czas temu ja też miałam taki \'atak\' na nogach, z dnia na dzień zaczęły mnie boleć, były ocięzałe, też gruba nie jestem, wręcz przeciwnie, bałam się że może żylaki mi się zaczynają. Zaczęłam brać rutinoscorbin, 2 tabletki dziennie, i po jakms czasie objawy ustąpiły, zaczęłam też częściej nosić buty na płaskim obcasie i więcej się ruszać, unikam opalania i sauny - i jest już całkiem Ok:)