Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

3OPCJE

Śmiać się czy płakać?

Polecane posty

Z K. znamy się jakieś 7 lat, kiedyś przez miesiąc spotykaliśmy się, ale on wrócił do swojej byłej. Dodam, ze ja mam 22 lata, on 28. Po pewnym czasie znów spotykalismy się ale raczej wszystko było takie luźne, choć wiadomo były pocałunki. Od pewnego czasu po przerwie spotkaliśmy się, znów między nami chemia, bliskie przywiązanie, bo spotykalismy się przez jakieś 8 miesiecy na stopie przyjacielskiej w czasie gdy ja miałam chłopaka. No i od pewnego czasu jesteśmy razem, juz oficjalnie jako para. Wczorajsza sytuacja u niego w domu (mieszka z siostrą jej męzem i dziećmi) Zaczyna się robić miło, coraz śmialsze pocałunki, w końcu po mojej ingerencji ściągnełam mu koszulkę, on też mi zdjął bluzkę i stanik, zaczyna robić się fajnie, ja już napalona jak diabli, na co on, mówi mi, ze jedziemy do domu (miał mnie odwieść) A miało być tak fajnie... :O I co ja mam teraz myśleć? Między nami już często bywało \"gorąco\" ale wtedy nie było żadnych warunków żeby było coś więcej, teraz taka okazja.. a on :\"Dobra jedziemy do domu\", choć też widziałam, że był nakręcony zdrowo:)

Hahaha dobre:D Choć mój kumpel właśnie tak ma:D Że musi wstać bo olimpiada jest:D

Pewnemu rolnikowi z dnia na dzien przestal stawac. Chlopina z rozpaczy zaczal pic, bic babe,generalnie popadł w stan depresji. Nic nie pomagalo. Jak mu wisial tak wisial. Jednak szczescie mu dopisalo i któregos dnia gdy wracał od lekarza, w autobusie PKS-u podsluchal rozmowe o pewnym znachorze, który czynil wrecz cuda, a mieszkal niedaleko. Na drugi dzien byl juz pod drzwiami cudotwórcy. Ten wysluchal z uwaga opowiesci o problemach naszego bohatera i powiedzial: > - Mam na to sposób. Dam ci malego trolla, którego zlapalem kiedys w Norwegii. Zabierz go do domu i daj mu jakas ciezka prace, Jak troll bedzie zajety, to tobie bedzie Ci stal jak maczuga. Ale gdy tylko uwinie sie z robota to znowu ci zmieknie i bedzie wisial. > Chlopina troche niezadowolony wracal do domu, bo tak szczerze mówiac nie za bardzo wierzyl w zapewnienia znachora. Ale gdy wrócil postanowil spróbowac. Kazal trolowi skopac ogródek. O dziwo gdy ten wbil w ziemie pierwsza lopate stanął mu jak maczuga. Radosny chlop rzucil babe na lózko zaczal zdzierac z niej ubranie i... > nagle wchodzi troll i mówi: > - Skonczylem. > Fiut wrócił do stanu pierwotnego. > -Ku**a - wrzasnal chlopina - To teraz buduj garaz... Fiut znowu zaczal sie podnosic. Juz sie zabierał za babe.... a tu wchodzi troll. > - Skonczylem - mówi z usmiechem patrzac na resztki erekcji swojego wlasciciela. > Wtedy wstala baba i powiedziala cos na ucho trollowi, ten pokiwal glowa i wyszedl. Erekcja wrócila, rzucili sie na lózko i tak baraszkowali bez jedzenia i bez spania cale trzy dni. W koncu chlop zapytal z ciekawosci: > - Jaką ty zes dala temu stworzeniu robote, ze juz trzy dni nie wraca? > Kobieta pociagnela go za reke nad pobliskie jezioro. > Podchodzą... patrzą ....a tam troll siedzi nad brzegiem jeziora caly w mydlinach wyciąga z wody chłopa kalesony, ogląda pod słońce i ze złościa mruczy do siebie: > - Ku**a, caly czas żółte na dupie

Po olimpiadzie "smiać się czy płakac" będzie głównym tematem na kaffe:P

No właśnie nie wiem co z tym moim, 28 lat na karku a on się tak zachowuje:O W czwartek jedziemy na weekend (nasz pierwszy współny wyjazd) ciekawe co to będzie... Bo mam wrażenie jakoby dziewica orleańska mi się trafiła w męskim wydaniu.:D

kontrola biurowa---> może i szanuje, ale że co do ślubu poczeka??:D

strażak florian by poczekał :o ja tam nie czekam, bo nie lubię jak kaśka puszcza złośliwe bąkale :) a tak spuszczę z niej i jest zadowolona :p

Całe życie z wariatami:D A teraz mi tu rad udzielać i analizować sytuacje a nie o olimpiadzie gadać:D