Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astrolożka

wróżę

Polecane posty

for the child on the street --> czeka Cię zmiana - zmiana miejsca zamieszkania, partnera, statusu finansowego, szkoły - tego dokładnie nie wiem, ale widać, że w ciągu najbliższych 6 miesięcy Twoje życie się zmieni bardzo mocno. Moja rada - sobie należy ufać równie mocno jak innym..

Gość a n i n k a
NAJMOCNIEJ PRZEPRASZAM POMYLIŁAM DATĘ: JA: 08.09.1981 ON: 24.07.1980 co nas czeka? czy będziemy razem? czy się pobierzemy? jak się ułoży moja przyszłość? bardzo dziękuję za wróżbę

Gość a n i n k a
jesteś astrolożko?

01 04 1994 czy w tym tygodniu będe miała powidzenie u chłopaków? - przepraszam:) już odpowiadam: masz ostatnio niezłą passę w sprawach uczuciowych z czego być może nie do ko0ńca zdajesz sobie sprawę. podobasz się kilku chłopcom, niestety każdy z nich nie robi nic w tej sprawie - być może ze strachu?twoje zadanie to baczna obserwacja - ćwicz intuicję i patrz nie tylko w stronę tych naj naj przystojniejszych:)

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
astrolozko odpowiedz mi prosze na moje pytania dzis

neitherland -> ja widzę pracę na horyzoncie, niestety nie będzie to praca Twoich marzeń, jednak zdecydujesz sie ją podjąć i dobrze, ponieważ atmosfera w tamtym miejscu postawi Cię na nogi i otworzy na tzw lepsze czasy:)

Gość a n i n k a
to jeszcze raz ja ponawiam pytanie: JA: 08.09.1981 ON: 24.07.1980 co nas czeka? czy będziemy razem? czy się pobierzemy? jak się ułoży moja przyszłość? bardzo dziękuję za wróżbę

ja mam nadzieje ze znajdziesz chwilke by odpowiedzieć na moje pytanko będę wdzięczna pytanie zadałam juz wcześniej.bede cierpliwe czekac

ADAM23322 --> Adamie czeka Cię przypływ gotówki:) i to znaczny. Moja rada - okazuj więcej ciepła najbliższej osobie:)

Gość planujaca
atrolożko kobieta 16.04.1979 jak ułozy sie nasz zwiazek (z meżczyzną 27.04.1976)? Czy będziemy mieli dzieci, a jeśli tak to kiedy? Czy mogę mu ufać, czy też jest ktos trzeci? Co z mieszkaniem? Pozdrawiam

23.12.86 kobieta -->Twój chłopak nie jest do końca szczery - jednak chciałabym Cię uspokoić - jego intencje nie są złe. Nie zdradza Cię, ani nie zataja poważnych faktów. Najczęściej są to drobne kłamstewka w obawie przed Twoim gniewiem. Czy nie bywasz dla niego czasem za szorstka i podejrzliwa?Więcej rozmawiajcie, a z Twojej strony więcej luzu i wszytsko się wyklaruje. Pamiętaj że związek Koziorożca i Strzelca do łatwych nie należy - włóżcie oboje trochę wysiłku, bo chyba warto, żeby się Wam udało?

Gość a n i n k a
to jeszcze raz ja ponawiam pytanie: JA: 08.09.1981 ON: 24.07.1980 co nas czeka? czy będziemy razem? czy się pobierzemy? czy będziemy mieć dzieci? jak się ułoży moja przyszłość? bardzo dziękuję za wróżbę

powróż mi 21.02.1979 --> w niedalekim czasie czekają Was naprawdę gorące chwile, kiedy odrobinę ochłoniecie zaczniecie wybiegać myślami w przyszłość.Warto zastanowić się czy widzicie siebie oboje u swego boku, czy łączy Was może tylko fizyczność?jeśli nie tylko - są spore szanse na udany i naprawdę szczęśliwy związek:)

Gość kobieta 1987
czy zmieni sie cos w moim zyciu uczuciowym?

patriszja7 07.11.1992--> niestety Patrycjo (bo tak chyba masz na imię) chłopak nic nie wie o tym, że nie jest Ci obojętny i może to i lepiej, bo jak narazie nie widzę, żeby czekały Cię jakieś sercowe uniesienia, więc może nie warto?wybór i tak nalezy do Ciebie.pozdrawiam Cię ciepło:)

Gość 30...stka
Już :-) moje pytanie jak ułoży się moje życie?czy będą zmiany czy pozostane w tym związku co jestem?

Jestem z chłopakiem 1,5 roku niedługo wyjezdzam na rok i bede sie z nim widziec co 3-4 miesiace CZy nasz zwiazek przetrwa?czy łaczy nas prawdziwa miłosc?? Ola 03.10.1097

Gość 30...stka
Już :-) moje pytanie jak ułoży się moje życie?czy będą zmiany czy pozostane w tym związku co jestem?

Gość for the child on the street
6.8.1987 czy studia, które wybrałam to dobry wybór? czy powinnam za rok jeszcze startować na te, na które w tym roku się nie udało?

Gość anna z woj łódzkiego
20,05,1990 on 08,01,1986 co nas czeka? czeka nas coś "przelomowego?"

bamirada --> prawdopodobnie jedno z Was jest bardziej zaangażowane w związek niż drugie. Być może wynika to z nadmiaru obowiązków, zbyt wielu zobowiązań?W takim przypadku nie może być mowy o powodzeniu. Musicie się oboje zdecydowanie zdeklarować jak mocno Wam zależy i ile będziecie w stanie poświęcić dla dobra związku. Jeśli dojdziecie do porozumienia to macie zielone światło:)

Gość a n i n k a
tylko proszę astrolożko weź pod uwagę że te dane poniżej są prawidłowe. we wcześniejszym poście pomyliłam datę. te są dobre: JA: 08.09.1981 ON: 24.07.1980 co nas czeka? czy będziemy razem? czy się pobierzemy? czy będziemy mieć dzieci? jak się ułoży moja przyszłość? bardzo dziękuję za wróżbę

Gość dwunastka
06.03.84 kobieta jak sie ulozy moje zycie uczuciowe? :)

Gość uspokój się aninka

Gość uspokój się aninka

bububu 17.07.1995-->oczywiście:)ale nie od razu Rzym zbudowano, cierpliwości, może to trochę potrwać.W tej chwili zadbaj koniecznie o zdrowie!!!!

mam pyatnie czy moj zwiazek przetrwa? ja 25.07.1986 a on 15.12.1986?chce wiedziec czy bede szczesliwa jesli z nim bede?